Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malý (28 měs., 23kg) má kašel, teď už pěkně vykašlává, ale stále se mu hůř dýchá, mám doma Ventolin sirup, dávala jsem ho minule na doporučení dr s Bromexinem, pak s Mucosolvanem, můžu ho dát k Hedelixu? co myslíte?
Určitě s Hedelixem můžeš. Ventolin + jakékoli „odkašlávadlo“.
Ať je malý brzo fit ![]()
My jsme kombinovali Ventolin s mucosolvanem, dr. nám řekla, že Hedelix moc nepomáhá ![]()
Nám docela jo, ale dělám mu k tomu ještě majoránkovej a průduškovej čaj a cibuli s cukrem, tak třeba je to spíš tím. ![]()
Ewule0712 píše:
Nám docela jo, ale dělám mu k tomu ještě majoránkovej a průduškovej čaj a cibuli s cukrem, tak třeba je to spíš tím.
Já právě dávala hedelix a ona mi řekla, ať dávám ten Ventolin a raději mucosolvan a za chvilku jsme měli klid. Dělala jsem jí taky cibuli s cukrem, to je nejlepší meducínka ![]()
Martina27581 píše:Ewule0712 píše:Já právě dávala hedelix a ona mi řekla, ať dávám ten Ventolin a raději mucosolvan a za chvilku jsme měli klid. Dělala jsem jí taky cibuli s cukrem, to je nejlepší meducínka
Nám docela jo, ale dělám mu k tomu ještě majoránkovej a průduškovej čaj a cibuli s cukrem, tak třeba je to spíš tím.
Tak uvidím zítra, namazala jsem psím sádlem, bylinkovou mastí a udělala zábal, igelit, šátek, tak ráno uvidím.
A posledně, když to malý měl na podzim, tak jsem to taky nakonec dávala s Mucosolvanem a pomohlo to, ale nevěděla jsem, jestli se to s tím Hedelixem může kombinovat.