Ventolin kapky + Hedelix?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3627
18.3.12 18:50

Ventolin kapky + hedelix?

Malý (28 měs., 23kg) má kašel, teď už pěkně vykašlává, ale stále se mu hůř dýchá, mám doma Ventolin sirup, dávala jsem ho minule na doporučení dr s Bromexinem, pak s Mucosolvanem, můžu ho dát k Hedelixu? co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
18.3.12 18:57

Určitě s Hedelixem můžeš. Ventolin + jakékoli „odkašlávadlo“.
Ať je malý brzo fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
18.3.12 19:36

My jsme kombinovali Ventolin s mucosolvanem, dr. nám řekla, že Hedelix moc nepomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
18.3.12 20:00

Nám docela jo, ale dělám mu k tomu ještě majoránkovej a průduškovej čaj a cibuli s cukrem, tak třeba je to spíš tím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
18.3.12 20:05
Ewule0712 píše:
Nám docela jo, ale dělám mu k tomu ještě majoránkovej a průduškovej čaj a cibuli s cukrem, tak třeba je to spíš tím. :nevim:

Já právě dávala hedelix a ona mi řekla, ať dávám ten Ventolin a raději mucosolvan a za chvilku jsme měli klid. Dělala jsem jí taky cibuli s cukrem, to je nejlepší meducínka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
18.3.12 20:18
Martina27581 píše:
Ewule0712 píše:
Nám docela jo, ale dělám mu k tomu ještě majoránkovej a průduškovej čaj a cibuli s cukrem, tak třeba je to spíš tím. :nevim:
Já právě dávala hedelix a ona mi řekla, ať dávám ten Ventolin a raději mucosolvan a za chvilku jsme měli klid. Dělala jsem jí taky cibuli s cukrem, to je nejlepší meducínka :mrgreen:

Tak uvidím zítra, namazala jsem psím sádlem, bylinkovou mastí a udělala zábal, igelit, šátek, tak ráno uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
18.3.12 20:19

A posledně, když to malý měl na podzim, tak jsem to taky nakonec dávala s Mucosolvanem a pomohlo to, ale nevěděla jsem, jestli se to s tím Hedelixem může kombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí