Vyměněné naušnice, může dojít k oslabení imunity?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5139
16.3.12 14:21

Vyměněné naušnice, může dojít k oslabení imunity???

Dobrý den

Chtěla bych se zaptat na váš názor, dcera 5 let si chtěla koupit nové naušnice, stály 39 kč a byli příšerné ( ale to mimo téma) myslela jsme že do večera něco upadne a bude klid ale vydržely do ted.Takže vytáhla naušnice s bílého zlata za dva tisíce a dala ty hrůzy to bylo v neděli a ve středu chytla spálovou angínu, deset dnů brala atb v sobotu dobrala poslední a v neděli ji měla zpátky tu spálovou angínu takže máme znovu atb :roll:

Dneska si dcera začala stěžovat že jí bolí ouška, tak jsme se jí na to dívala, naušnice v místě kde jsou v uchu úplně černé a z jednoho ouška vypadl hnědý strupovytý huchvalec :? okamžitě jsme jí to namazala framykoinem, naušnice letěla do koše a dala jsem jí tam zpět ty původní.

A ted má otázka můžou nekvalitní naušnice způsobit sníšenou imunitu?? nevím jestli jsme to napsala srozumitelně a že tu nebudu za úplného pakoše :? ale já už se chytám snad všechno, nikdy jsem nebyli nemocní a ted tohle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2895
16.3.12 14:33

To asi fakt ne. Jediný co může, je zahnisat ucho (to se mě po naušnicích, co nejsou ze zlata většinou stává), ale oslabení imunity asi fakt ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 14:34

Jako že kvůli náušničkám chytla angínu? To asi ne.
Každopádně šunty ji nedávej, švagrovka taky nosila kde co, a pak už jí uši hnisaly i po zlatě, chir oceli atd…
Teď to dcerce čisti lihem a mazej Framykoinem a bude zase dobře.
Jinak první ATB na angínu nemusely zabrat, potvora v krku mohla být resistentní..
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
16.3.12 15:31

to bych asi neřekla, ale zlato má určitě něco do sebe, je to sice jiný případ, ale moje babička trpěla na hroznou bolest kloubu v zápěstí, a někdo ji poradil, že na té ruce má začít nosit zlato, tak si nasadila snubní prsten po manželovi a bolest se vytratila, ale jen do doby než prsten opět sundala :nevim:
Těma náušnicema to asi nebude, oslabení imunity se mi nezdá, to bude asi náhoda, ale se šunt náušnicema mám svou zkušenost, jako malá jsem taky chtěla nějaké cingrlátka a pak mi to hnislalo a bolelo to, prostě co není zlato, stříbro nebo chir. ocel tak mít nemůžu… zlaté pro ní budou lepší, a víš co, dobře že ji ty ouška začly bolet, aspoň bude vědět že ty zlaté jsou lepší… a jak píšou holky, vydesinfikovat a mazat, za pár dní se jí to spraví, jo a jak budeš mazat, tak jí protahuj ty náušničky, ať jí ten stroupek se nepřichytí k náušnici, pak by to mohla strhnout, a hojilo by se to délé

• Citovat
  • Upravit
andela
16.3.12 18:14

Ona prý teď spálová angína frčí :( … náš jája jí taky chytl, a kamarádky holčina taky … je to :zed:

• Citovat
  • Upravit
14079
16.3.12 19:17

To spíš vypadá na reakci na nikl (nebo něco podobného). Toho je v levných naušnicích spousta. Mě takhle v dětství otékaly uši po čemkoliv s příměsí, snesla jsem, a do teď snesu, jedině zlato nebo stříbro - manželovi jsem se trochu prodražila :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí