RegioJet s kočárkem?

160
3.10.11 19:02

Regiojet

Ahojky. Zkusily jste některá cestovat novými vlakovými spoji Regiojet (Studentagency) třeba mezi Prahou a Ostravou s kočárkem? Doporučíte nějaké konkrétní místo, kam se vejde? Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4705
3.10.11 19:37

zatím ne, ale občas jezdím do Prahy. Právě před chvilkou jsem si z místního tisku vystřihla jejich minijízdní řád, že bych to zkusila, kdyby se to šiklo.
JInak jezdím Eurocity a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
3.10.11 20:04

ja se jim prave chystam napsat email, jak je to s kocarkem, tak pak pisnu, co mi odepisou :palec: (teda az mi bude fungovat seznam email :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
3.10.11 20:39

ahojky, ja jela olmik havirov, jednou s nositkem, podruhe s golfkama, bylo to v poho, ale obavam se ze normalni kocarek se tam asi nevejde :nevim:

nejsou totiz jeste vagony pro rodice s detmi, az od prosince

doporucuji vagon, kde jsou kupe se sedadly po 4 a ne po 6, protoze ty golfky se vejdou do mezery mezi sedadly a nevadi spolucestujicim, ja je mela v pohode, i jsem tam prebalovala spunta pokajdenýho :cert: .protoze, kdy by byl kocar na chodbe tak prekazi v chozeni cestujicim

kdyby neco pisni SZ

jo a jeste doporucuji kreditovou jizdenku a rezervaci vcas, to jsou pak nejlepsi ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
4.10.11 10:38

tak tu mam odpoved primo od Regiojet :)

"Kreditovou jízdenku můžete využít pro nákup jízdenek na autobusovou i vlakovou dopravu.

Přepravu kočárku prozatím nemůžeme cestujícím garantovat. Každopádně se budeme snažit umístit dva kočárky do vlaku. Náš vlakový personál Vám s kočárkem do vozu rád pomůže. Zatím bohužel není možné, aby se klienti dostali i s kočárkem ke svému sedadlu - důvodem jsou úzké dveře mezi chodbičkou a oddíly pro cestující. Od prosince však budou na linku Praha - Havířov nasazeny nové vozy, které toto již umožňovat budou.

Děti do 6 let věku doprovázeny osobou starší 10 let jsou přepravovány zdarma. Při rezervaci online zadáte jízdenku pro 2 osoby a u druhé osoby zadáte tarif dítě 0-6 let s doprovodem."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
4.10.11 10:44

díky za info. taky jsem tam včera večer psala mail, ale zatím bez odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
5.10.11 15:35

Ty vlaky jsou tak široké že se kočárek vejde kamkoliv :wink: Jinak až budeš vybírat místo, vyber takové kde jsou jen 4 sedačky v kupéčku (ne 6 sedaček), tam by se ti mohl vejít poskládaný kočár do kupéčka, protože je tam místo jednoho sedadla takový velký prostor na bágly :palec: A jinak kdybys chtěla mimčo vozit po vagonu tak tam na to maj spešl kočáry :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5697
5.3.12 09:59

Holky a co když chci jet sama se dvěma prcky? to ten jeden bude platit? to je jak autobuse :-( asi raději využiju jiný spoj. Nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RegioJet
19.4.12 19:40

Zuzko, ano, bohužel. Jedná se o to, že jízdenka na spoj IC RegioJet obsahuje už i rezervaci místa k sezení, které se pochopitelně poskytuje i dětem do 6 let. Druhý a další cestující do 6 let ovšem i tak získá poměrně výraznou slevu z jízdného.

• Citovat
  • Upravit
4984
29.9.14 18:03

Ahoj nevite jak to je ted? Kocarek nemusim mit u sebe ale vejde se jim tam? Jedu s triletakem a trimesicni Praha-Ostrava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
29.9.14 18:22

My jeli před měsícem do Olomouce. Vejde se (měli jsme velký sporťák, ale místa je teda fakt málo. Úzké uličky, v dětském kupé jsme ho museli složit, aby tam bylo trochu k hnutí. S lehkejma golfkama asi dobrý, ale s hlubokym, nebo se sporťákem docela vopruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
29.9.14 18:29

Lepší volba je Leoexpress. Nastoupím i vystoupím bez pomoci, kočárek mám přímo u sebe. Ale při rezervaci si dejte pozor na to, kde vám to dalo místa a změnte si je. Systém mě pravidelně dává do jiného vagónu než mé 2 děti (1 a 3 roky). No jízda by to pro mě byla odpočinková. Nyní jezdím s golfkama, ale přetím x-krát s hlubokým a vždy noproblem. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
29.9.14 18:58

Ja teda jela s kocarkem v regio jednou a naposledy-za me teda katastrofa. Mam celkem msly kocar sportak sle mista malo vlezla jsem dverma tak tak a v detskem kupe zalezi na ktere strane vagonu sedis. Ja ho potrebovala mit rozlozeny… A to se jeste moc netvarili na to ze ho budu mit u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
29.9.14 19:31

Jsem volala na infolinku a tam mi rekli ze muze bejt v prvnim nebo poslednim vagone. Tak snad to prezijem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.9.14 23:42

@Kofolová Jela jsem s nima s kočárkem už mockrát, ale LeoExpress je opravdu v tomto směru mnohem lepší, jak už tu nškdo zmínil. V dětském kupé RJ se kočárek vejde taktak (zabere místo u sedačky pro to dítě), jinak mi to většinou dovolili i mezi vagony u wc, pokud tam nebyl ten pojízdný vozík. Jako dá se to, ale když cestuju s dcerou sama, je to celkem otrava - oproti LE nejsou vlaky bezbariérové, takže v jedné ruce dítě, v druhé kočár, v třetí zavazadla a do toho řešíš nejdřív ty schody a pak hned co s kočárem (kam s ním + musíš ho složit) :roll:
Ale oproti ČD samozřejmě stále luxus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario