Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak tam pak napises mail, nebo zavolas, ze jednu registraci rusis, ne? Oni nemaj na webu stav na dany mesice, jak jim zbyva kapacita?
Automaticky se ti jedna registrace zrusi - cca do 5 minut od zaregistrovani. Prijde email, ze je duplicitni registrace a ze se rusi. Jedna ti zbyde
Registrovala jsem se takto v cervenci 2018, dostali jsme se oba - ja I manzel - a system to poznal a jednu zrusil a druhou nechal.
Ahoj holky,
za chvíli mě také čeká registrace - kontrkétně chci zkusit Podolí.
Jaké jsou otázky v registračním formuláři? Co se tam vyplňuje? Chtěla bych být připravena ![]()
Děkuji za rady
@Deny1203 tak si ten formular prohledni, jsou to tvoje idetifikacni udaje.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
Ahoj, nasla jsem tu techto temat vice, ale nedohledala jsem zadne aktualni/s odpovedi, kterou potrebuju.
Stalo se vam nektere v nedavne dobe, ze jste se registrovaly 2×? Jednou treba vy, jednou manzel a zrovna se vam podarilo dostat se tam obema? Jak jste to potom resily?
Ceka me registrace za par dnu a nevim, jestli u toho sedet sama, nebo poprosit i manzela, aby byla vetsi sance. Jenze si rikam, co kdyz se to povede nam obema..