Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Misak 91 pred 2 lety a nebyl se mnou, ja tedy ani nechtela, takze jsem to neresila.
@Jogrr diky za odpoved. Ale me vylozene zajima, jestli tam semnou byt muze na te hekarne.
Rodila jsem teď , pokud je druhá maminka na hekarne s tebou tak tam muž nemůže byt.ja tam byla sama a to by asi být mohl (i když jsem měla pocit že některé sestry s tím měly problém) ale dosel až jak jsem přecházela na porod .sal.snad někdo má zkušenost …
@alialiali diky. To je prave to ceho se bojim. Pro me je dulezite, prave mit ho celou dobu u sebe. A cetla jsem, ze to bulovka neumoznuje az pak na boxu.
@Misak 91 asi jsi zle pochopila moji odpved, nemohl tam byt, a to jsem tam byla sama. Mohl prijit az pri presunu na porodni box.
Dle dalsi odpovedi je to tam stale stejne.
@Misak 91 : bohužel nemůže.. pokud tam budeš sama (na hekárně) tak to to ho tam třeba na chvilku pustí, ale to záleží na personálu.. ale celou dobu tam s tebou určitě být nemůže ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.