Regresní terapie Olomouc

2
25.7.20 12:00

Regresní terapie Olomouc

Dobrý den, můžete mi doporučit opravdu dobrého regresního terapeuta v Olomouci a blízkém okolí? Taky mě zajímají Vaše zkušenosti, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25572
25.7.20 12:23

Byla jsem před 13lety v Bystřici pod Hostýnem..
nemohu tuto „terapii“ s čistým svědomím doporučit.. používá se částečně hypnoza a „schodiště“ do podvědomí.. není to nic příjemného a fantazie ti vykouzlí COKOLIV, nemá to reálný základ.. udělala jsem to v podstatě ze zoufalství jako jednu z posledních možností (3 neúspěšná ivf, zkoušela jsem VŠE, prostě vše - od bylinek, cvičení, vitamínů, fází měsíce až po tohle šarlatánství..)

paní mi v domě řekla při uvítání - Těch skřítků v obýváku si nevšímejte.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (samozřejmě tam nic nebylo)…
došly mi dva příběhy, myslím, že z fantazie.. v jednom jsem fyzicky cítila (jako malý kluk), že jsem hozená ve staré kamenné studni, drápu se nahoru, marně, cítila jsem ty rozbité zkrvavené prsty a nehty.. viděla jsem tu chalupu, okolí, vše fakt reálně víc jak ve filmu..)
druhý byl ještě víc psycho :mrgreen: to tu ani psát nebudu
opravdu nemyslím, že by tohle mělo nějaký efekt a otvírat takové dveře není moc dobrý nápad… ve finále mi to samozřejmě vůbec nepomohlo, spíš naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.7.20 13:00

@Lucy75
Děkuji za odpověď.
Já mám dlouhodobě gynekologické potíže, partnera zatím nemám, tak nevím, jak se bude pak dařit s otěhotněním. Ale dost nad vším přemýšlím i vzhledem k nějakým duchovním zážitkům a chtěla bych problémům přijít na kloub. Jenže mám z toho respekt a strach, abych si neotevřela i něco špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze