Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, mne takto boliva celist kdyz mi zubar pichne injekci na umrtveni do dolni celisti. U horni je to ok, u dolni katastrofa. Trva to tak 2-3 tydny, pak samo odezni. Na celistni chirurgii mi rekli, ze mi napichl nerv.
To bude od čelistního kloubu, mě to tak taky občas dělá. Je na to dobrý acylpyrin, brát aspoň 3 dny + mazat třeba kostivalovým krémem.
Ano může bolet ucho. Takhle když mě bolela celist, bolelo mě i ucho, a následně v krku. Rostl mi moudrak.
Taky jsem mela hrůzu ze zánětu ucha, opravdu vím jak ti je.. ![]()
Zuby jsou jedna z nejhnusnejsich bolesti, usi teda taky. Spis bych se priklanela, ze boli ucho od celisti nez obracene. Mela jsem mnohokrat zanet stredniho ucha a jeden vyzivny nekolik dni neleceny zanet zvukovodu, bolest je to očistna, bolela me z toho cela hlava, ale bylo jasne citit, ze je to ucho, ne celist. Zlaty pichnuti. A jen tak pro uklidneni, pichnuti neni jediny zpusob, jak resit zanet stredniho ucha, jen nejrychlejsi
uff, preju ti, at to brzo prejde
Myslím, že vůbec není důvod k píchání ucha, proto se neboj a k doktorovi zajdi
Jestli neni ucho zalehly, tak ve stredousi nic mit nebudes, takze neni co pichat. Leda ze bys chtela nausnici. Zvukovod a celistni kloub jsou ale tesne u sebe, takze klidne muze byt oboji, bud bolava celist nebo zevni zvukovod, ale tam se nic nepicha, muzes jit bez obav ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím vás
chtěla bych se nejprve zeptat vás, než se rozhodnu jít k lékaři, protože mám upřímně obrovský strach, že mi to ucho budou muset píchnout, mám z toho hrůzu.![]()
![]()
Už asi týden mě pobolívá pravá čelist, a ta bolest vystřeluje do pravého ucha. Teď to došlo do stádia, kdy je pro mě ráno obtížné se najíst nebo jenom otevřít pusu, zývání katastrofa. Ale pokud jsem v klidu a nehýbu nijak s pusou, tak cítím jenom takový tlak v tom čelistním kloubu u ucha. Ucho nemám nijak nateklé, nebolí ani na dotyk, žádný hnis mi z něj nevytéká, slyším normálně, není zalehlé.
Jak už jsem psala, ještě předtím než půjdu k doktorovi, chtěla bych odpovědi i od vás, co si myslíte, jestli je to zánět ucha, nebo jestli to třeba není něco jiného. Poslední co bych si opravdu přála je ta injekce, mám z toho neskutečný strach.
může, je to stejná nervová větev. Zašla bych prvně k zubaři. Jinak své může udělat i prochladnutí a studený vítr, já se tomu bráním lehkými šátky a čelenkou, pokud se ochladí.
Hodně štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím vás
chtěla bych se nejprve zeptat vás, než se rozhodnu jít k lékaři, protože mám upřímně obrovský strach, že mi to ucho budou muset píchnout, mám z toho hrůzu.![]()
![]()
Už asi týden mě pobolívá pravá čelist, a ta bolest vystřeluje do pravého ucha. Teď to došlo do stádia, kdy je pro mě ráno obtížné se najíst nebo jenom otevřít pusu, zývání katastrofa. Ale pokud jsem v klidu a nehýbu nijak s pusou, tak cítím jenom takový tlak v tom čelistním kloubu u ucha. Ucho nemám nijak nateklé, nebolí ani na dotyk, žádný hnis mi z něj nevytéká, slyším normálně, není zalehlé.
Jak už jsem psala, ještě předtím než půjdu k doktorovi, chtěla bych odpovědi i od vás, co si myslíte, jestli je to zánět ucha, nebo jestli to třeba není něco jiného. Poslední co bych si opravdu přála je ta injekce, mám z toho neskutečný strach.
Může to být zánět celistni dutiny, nervu nebo kloubu. Také jsem na to citlivá ai když je teplo a fouká, musím mít čelenku.
Měla jsem to také, ale pak mi vytáhli osmičky. Možná je to z toho.
Zdravím vás

chtěla bych se nejprve zeptat vás, než se rozhodnu jít k lékaři, protože mám upřímně obrovský strach, že mi to ucho budou muset píchnout, mám z toho hrůzu.