Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Volala jsem do několika rehabilitačních středisek v Ostravě, protože mám skřípnuté nervy a strašně bolavá záda (bedra) a nikde mě nechtějí vzít, protože jsem ve 27 tt. Nevíte o nějakých? Neumím si představit, jak budu rodit, když je to čím dál horší. Byla jsem na obstřicích, ale ty mi nepomáhají. Jediné, co můžu pro sebe dělat, je chodit na těhotenské masáže, ale ty stojí 500,–Kč ![]()
Ahoj, já měla podobné problémy a pomohl mi pan primář na Fifejdách.Sice mi žádné rehabilitace nedal, ale byla jsem tam 2× a pokaždé mě prokřupal páteř a byla to taková úleva........2× a stačilo to.To už jsem nemohla ani došlápnout na nohu jak mě bedra bolela.........Od té doby chodím plavat a cvičit do Vítkovické nemocnice pro těhulky.Je tam teplá voda.Od té doby je to stokrát lepší.Jsem teď ve 36 tt a chodím stále.
Dokonce ti to 5× platí pojišťovna pokud tvůj gynekolog vypíše žádanku TT-pokud ji nemá tak ti ji ochotně dají sestřičky ve Vítkovicích......Opravdu to stojí za to.........
pokud bys chtěla vědět kdy a kde co je tak napiš.......
![]()
Můžeš mi prosím napsat jméno a telefon na toho primáře? Děkuji moc ![]()
tak je to primář
MUDr. Petr Gallus a číslo je +420 596 192 280
a opravdu zkus to cvičení a plavání........
![]()
Akorát mě teď napadlo, to tam asi budu potřebovat žádanku na neurologické vyšetření od obvoďáka, že?
Toto je přímo rehabilitační primář.........takže musíš na neurologii a tam ti napíšou žádanku na rehabilitace.......nevím jestli tohle obvoďák může psát.
![]()
Aha, tak žádanku na rehabilitace mám, protože mě nikde nechtěli vzít, tak to je fajn ![]()
No super, zavolej tam a objednáš se.Já myslím čekala týden, ale záleží kolik mají teď lidí.Hlavně řekni, že jsi těhulka a je to akutní......držím pěstičky aby ti pomohli.....
![]()