Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
MANDICEK , já mám kurz REIKI jestli se ptáš na tohle, ale nevím, co si mám myslet pod otázkou jaký je nejlepší kurz?
zkušenost mám úžasnou, ale pouze jako konzument, ke kurzům jsem ještě nedozrála, nemám na to ani dost času.
Tak držím palce, aby to pro tebe bylo pravé ořechové :.-)
pa Nenicka
Mandicek : Máš SZ ![]()
Můj manžel se zabývá reiki a má tři stupně ![]()
Jana
Ahojky,
Loudalko, já jsem tím chtěla říct, jestli neexistují i nějaké podvody, že vyberou peníze na kurz a přitom se tam nic ohledně Reiki neučíš, takže nejlepší kurz tj. doporučit mistra reiki.
Já s tím mám zatím jen jednu zkušenost (a dobrou), ale teď se v poslední době potýkám s depresemi a podivnými náladami a potřebuji se naučit čerpat energii, jak pro sebe, tak pro mou rodinu. Vždycky jsem spíše měla pocit, že mě lidé vysávají např. v supermarketech. A tak se chci naučit nabíjet. ![]()
Je to spojené i s mou životní filozofii, kterou vcelku neúspěšně propaguji. A potřebuji si věřit ........
Díky za odpovědi
Mandíčku ,
všude jsou kromě slušných lidí i podvodníci, kteří z Tebe budou chtít jen vytáhnout peníze, budou tvrdit, že jejich způsob zasvěcení reiki je ten nejreikovatější, nebo půjdeš na I a na závěr Ti řeknou, že je to jen taková necelá I a že ještě musíš na další kurz, který pochopitelně zaplatíš.
Takže pokud můžu radit, vybírej pečlivě, spíš na osobní doporučení nekoho, komu důvěřuješ, prohlídni si webové stránky, promluv si s tím člověkem a dej na svoji intuici. Já sama už hledám mistra k zasvěcení rok a půl a pořád se mi nedaří nalézt toho pravého. ![]()
Já mám kurz Reiki cca 10 let. Mám I a II. Kurz jsem dělala v Č. Budějovicich pod vedením mistra Reiki Marie (asi nějak tak se jmenovala). Bylo to super, ale prijde mi, ze i na Reiki musi mit clovek trochu vlohy. Muj tehdejsi pritel mel k tomu hodne schopnosti, a tak kdyz potrebuji vyuzivam jeho sluzeb i dneska, protoze vim, ze od nej to proste funguje. Já to asi neumím. Když mě bolí hlava, můžu si dávat Reiki o 106 a bolí pořád dál
.
Dobrý den, chtěla bych moc poprosit všechny lidičky, kteří umějí posílat enerii Reiky (i když v tomhle okamžiku to možná bude vhodné s ochranou) nebo jakékoliv podpůrné kladné energie, jestli by nám nepomohli s jednou malou holčičkou, která teď leží v umělém spánku. Maminka dítěte s přeposláním energie souhlasí. Pokud by jste někdo mohl pomoct nebo případně i poslat energii mamince dítěte, napište mi prosím do SZ, dám Vám víc informací. Děkuji Klára
@klafina123 V umělém spánku se nesmí léčit přímo ji. Může se zkusit léčit situace, příčina problému, ale neposílat přímo jí, reiki působí především tak, že čistí tělo a to i od léčiv, které nejspíš potřebuje. Pozor na to, aby se nevzbudila do bolestí apod.
@klafina123 píše:
Dobrý den, chtěla bych moc poprosit všechny lidičky, kteří umějí posílat enerii Reiky (i když v tomhle okamžiku to možná bude vhodné s ochranou) nebo jakékoliv podpůrné kladné energie, jestli by nám nepomohli s jednou malou holčičkou, která teď leží v umělém spánku. Maminka dítěte s přeposláním energie souhlasí. Pokud by jste někdo mohl pomoct nebo případně i poslat energii mamince dítěte, napište mi prosím do SZ, dám Vám víc informací. Děkuji Klára
I tomu dítěti chcete ublížit? Od Reiki ruce pryč, je to okultismus…
@Danka48 hodně stará diskuze, ale přidám se s varováním pro ostatní - nezahravejte si s těmito a i podobnými silami, otevírate se té druhé straně. Nedělejte to, opravdu. Je to okultismus a kdyby jen to …
@Nikca3381 ja to bohužel vím. A nejsem sama, podívej se na YT. To samé i yoga. Lidi nevědí, s čím si zahrávají. A poznají to na vlastní kůži, ale pozdě.