REIKI

279
25.2.07 18:57

REIKI

Ahoj,
má někdo zkušenost? A nejlepší kurz? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5648
25.2.07 20:54

MANDICEK , já mám kurz REIKI jestli se ptáš na tohle, ale nevím, co si mám myslet pod otázkou jaký je nejlepší kurz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
25.2.07 21:02

zkušenost mám úžasnou, ale pouze jako konzument, ke kurzům jsem ještě nedozrála, nemám na to ani dost času.
Tak držím palce, aby to pro tebe bylo pravé ořechové :.-)
pa Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
25.2.07 23:10

Mandicek : Máš SZ :)
Můj manžel se zabývá reiki a má tři stupně :)
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
26.2.07 12:00

Ahojky,
Loudalko, já jsem tím chtěla říct, jestli neexistují i nějaké podvody, že vyberou peníze na kurz a přitom se tam nic ohledně Reiki neučíš, takže nejlepší kurz tj. doporučit mistra reiki.
Já s tím mám zatím jen jednu zkušenost (a dobrou), ale teď se v poslední době potýkám s depresemi a podivnými náladami a potřebuji se naučit čerpat energii, jak pro sebe, tak pro mou rodinu. Vždycky jsem spíše měla pocit, že mě lidé vysávají např. v supermarketech. A tak se chci naučit nabíjet. :-)
Je to spojené i s mou životní filozofii, kterou vcelku neúspěšně propaguji. A potřebuji si věřit ........
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.2.07 12:06

Mandíčku ,
všude jsou kromě slušných lidí i podvodníci, kteří z Tebe budou chtít jen vytáhnout peníze, budou tvrdit, že jejich způsob zasvěcení reiki je ten nejreikovatější, nebo půjdeš na I a na závěr Ti řeknou, že je to jen taková necelá I a že ještě musíš na další kurz, který pochopitelně zaplatíš.
Takže pokud můžu radit, vybírej pečlivě, spíš na osobní doporučení nekoho, komu důvěřuješ, prohlídni si webové stránky, promluv si s tím člověkem a dej na svoji intuici. Já sama už hledám mistra k zasvěcení rok a půl a pořád se mi nedaří nalézt toho pravého. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
26.2.07 14:26

Já mám kurz Reiki cca 10 let. Mám I a II. Kurz jsem dělala v Č. Budějovicich pod vedením mistra Reiki Marie (asi nějak tak se jmenovala). Bylo to super, ale prijde mi, ze i na Reiki musi mit clovek trochu vlohy. Muj tehdejsi pritel mel k tomu hodne schopnosti, a tak kdyz potrebuji vyuzivam jeho sluzeb i dneska, protoze vim, ze od nej to proste funguje. Já to asi neumím. Když mě bolí hlava, můžu si dávat Reiki o 106 a bolí pořád dál :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
27.2.14 18:48

Obnovuji diskuzi

Dobrý den, chtěla bych moc poprosit všechny lidičky, kteří umějí posílat enerii Reiky (i když v tomhle okamžiku to možná bude vhodné s ochranou) nebo jakékoliv podpůrné kladné energie, jestli by nám nepomohli s jednou malou holčičkou, která teď leží v umělém spánku. Maminka dítěte s přeposláním energie souhlasí. Pokud by jste někdo mohl pomoct nebo případně i poslat energii mamince dítěte, napište mi prosím do SZ, dám Vám víc informací. Děkuji Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
27.2.14 19:57

@klafina123 V umělém spánku se nesmí léčit přímo ji. Může se zkusit léčit situace, příčina problému, ale neposílat přímo jí, reiki působí především tak, že čistí tělo a to i od léčiv, které nejspíš potřebuje. Pozor na to, aby se nevzbudila do bolestí apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danka48
6.1.23 16:50
@klafina123 píše:
Dobrý den, chtěla bych moc poprosit všechny lidičky, kteří umějí posílat enerii Reiky (i když v tomhle okamžiku to možná bude vhodné s ochranou) nebo jakékoliv podpůrné kladné energie, jestli by nám nepomohli s jednou malou holčičkou, která teď leží v umělém spánku. Maminka dítěte s přeposláním energie souhlasí. Pokud by jste někdo mohl pomoct nebo případně i poslat energii mamince dítěte, napište mi prosím do SZ, dám Vám víc informací. Děkuji Klára

8o 8o 8o I tomu dítěti chcete ublížit? Od Reiki ruce pryč, je to okultismus…

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
6.1.23 17:12

@Danka48 hodně stará diskuze, ale přidám se s varováním pro ostatní - nezahravejte si s těmito a i podobnými silami, otevírate se té druhé straně. Nedělejte to, opravdu. Je to okultismus a kdyby jen to …

• Citovat
  • Upravit
143
3.1.25 13:50
@sahrazad1 píše: Více

Jake druhe strane??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
3.1.25 20:01
  • Citovat
  • Upravit
143
3.1.25 20:20
@sahrazad1 píše: Více

To si nemyslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
3.1.25 20:24

@Nikca3381 ja to bohužel vím. A nejsem sama, podívej se na YT. To samé i yoga. Lidi nevědí, s čím si zahrávají. A poznají to na vlastní kůži, ale pozdě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková