Rejky - zasvěcení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.10.24 10:00

Rejky zasvěcení

Dobrý den, máte nekdo zkušenosti s reiky, konkrétně se zasvěcením? Chtěl bych se nechat zasvětit. Můžete mi někdo doporučit někoho věrohodného v Brně a okolí? Moc děkuji :srdce:

Příspěvek upraven 22.10.24 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.10.24 10:25

Nedělej to. Otevíráš se nedobrym silám. Bohužel vlastní zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
22.10.24 11:28

Dobrý den, můžu se vás zeptat jakou máte konkretně špatnou zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.24 13:16

@veverušák
Byla jsem na zasvěcení asi před 24 lety. Tenkrat to bylo v Praze a zasvěcoval o víkendovém semináři jeden starý jogin, který dělal i reiki. Pamatuji si, ze nám všem sahal na hlavu a něco odrikaval - ten den, a znovu den druhy - mi bylo velmi zle, na zvracení. Něco se tam událo, otevřel něčemu prostor. Po víkendu se pak tyto stavy zklidnily, a já naivka jsem myslela, jak budu pomáhat sobě a druhým. Zpočátku to možná fungovalo, nabijelo mě to energii, ale postupem času si to zasvěcení vybíralo svou dan - zhoršil se mi fyzicky i psychicky stav, děly se mi nedobre věci. Trvalo roky, než jsem se z toho vyhrabala, a nakonec pomohla víra v Ježíše Krista a křest. Protože reiki je magie, ať se ti to líbí nebo ne. A věř mi, od Boha nepochází. Můžeš najít na netu různé podobné příběhy, snad i na YT. Stejně jako příběhy a zkušenosti, které varují před jógou. To je moje zkušenost, co si z ni vezmes, je jen na tobě.

• Citovat
  • Upravit
Bensova
24.10.24 09:00

Čauky, slyšela jsem o reiki, ale sama jsem to nezkoušela 😅. Kámoška z Brna říkala, že byla spokojená s nějakou Janou v Židenicích. Možná bys mohl googlit a mrknout, jestli má reference na netu! 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat