Reklama na obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21848
21.10.13 19:36

Reklama na obchod

Ahoj,

chci se zeptat, jaká reklama by vás skutečně dokázala zaujmout? Jde mi třeba o pozadí plakátu, ale i o text (dětský bazar)

Abych to trochu rozvedla, jedná se o plachtu 2×1 metr na štít domu, která má říct, že v domě je obchod s hadrama… Nemůžu nic vymyslet, nic mě nenapadá… :( Co by vás zaujalo a event. přesvědčilo k tomu obchod navštívit?

Díky za rady a poznatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9989
21.10.13 19:39

Osobně mám nejraději v tomhle jednoduchost.. Klidně „Dětský bazar“ a logo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Ke každému nákupu dárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976

@Seizdra VŠECHNO ZDARMA…!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
21.10.13 19:41
@Sibyla0 píše:
Ke každému nákupu dárek :mrgreen:
@Jitka1976 píše:
@Seizdra VŠECHNO ZDARMA…!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: :cert: :cert:
@Almira-Alm píše:
Osobně mám nejraději v tomhle jednoduchost.. Klidně „Dětský bazar“ a logo :think:

Právě to bylo jediný, co jsem „vykouzlila“ a ačkoli mně to přijde jako nejčistší, nevím nevím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.10.13 19:41

LEVNĚ, KVALITNĚ - jaképak copak :mrgreen:
Hlavně, ať to není přeplácané, v jednoduchosti je síla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.10.13 19:43

To byl vtíííííp…vyfotit nějaké hezké kousky…holčička + kluk stojí a drží se za ruce…na sobě něco „modes robes“…klidně trošku přehnané, třeba v hippies stylu, street, hip hop…něco barevného…+ nápis „Dětský bazárek“ a „Nízké ceny“… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
9989
21.10.13 19:43

@Seizdra Hele inspiruj se na mimibazaru:,,Na skládečku máme růžovoučkou chlupatkovou mikinečku pro vaši princezničku a krásné lacláčky pro malého fráju" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
21.10.13 19:44

@Seizdra myslím, že dneska lidí slyší na peníze, takže třeba nějak vtipně, elegantně naznačit, že je zde levno :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.10.13 19:45
@Jitka1976 píše:
To byl vtíííííp…vyfotit nějaké hezké kousky…holčička + kluk stojí a drží se za ruce…na sobě něco „modes robes“…klidně trošku přehnané, třeba v hippies stylu, street, hip hop…něco barevného…+ nápis „Dětský bazárek“ a „Nízké ceny“… :jazyk:

To právě si nedovedu představit jak to udělat todleto.. Nemáš třeba nějakej graf. návrh? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
21.10.13 19:47
@Almira-Alm píše:
@Seizdra Hele inspiruj se na mimibazaru:,,Na skládečku máme růžovoučkou chlupatkovou mikinečku pro vaši princezničku a krásné lacláčky pro malého fráju" :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 19:51

@Seizdra dej to reklamní agentuře, neboj, že něco nevymyslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.10.13 19:54

@Seizdra mmchdm, grafický návrh by byl, ale né fotky, bo nic podobného nemám na skladě. Ale dala by se vykouzlit nějaká kresba mimin a pod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.10.13 20:01

@Seizdra Máš už nějaké oblečení na skladu…??? Pokud jo, tak si sežeň dvě děti-holku a kluka cca 4 roky (jsou roztomiloučký :* )…no a udělejte „modní přehlídku“…ať na sebe oblíknou různý oblečení…klidně bláznivě…páté přes deváté…na hlavu klobouk, kolem krku šálu…sáčko…pod tím šaty, barevné punčocháče…kabelku…klukovi kaťata s kšandama, vestičku…košili s kravatou…bekovku…vysoké boty (conversky)…vycházkovou hůl…„retro styl“…A foť to..různé srandičky, pózy…ať se vyblbnou…Foť, foť, foť…a chce to teda zásobu bonbonů, aby to vydržely… :mrgreen:
Pak ty fotky nech vytisknout na plagát (fotoshop) a tam by ti měli udělat i nápis…případně, pokud ne, můžou ty dětičky na fotce držet nad hlavou ceduli s nápisem „DĚTSKÝ BAZÁREK“…a nafotíš to rovnou s nimi…

• Citovat
  • Upravit
72725
21.10.13 20:06

@Jitka1976 tohle udělat můžeš, ale musí být písmený souhlas rodičů, tak na to nezapomenout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat