Reklama na obchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reklama na obchod
Ahoj,
chci se zeptat, jaká reklama by vás skutečně dokázala zaujmout? Jde mi třeba o pozadí plakátu, ale i o text (dětský bazar)
Abych to trochu rozvedla, jedná se o plachtu 2×1 metr na štít domu, která má říct, že v domě je obchod s hadrama… Nemůžu nic vymyslet, nic mě nenapadá…
Co by vás zaujalo a event. přesvědčilo k tomu obchod navštívit?
Díky za rady a poznatky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Osobně mám nejraději v tomhle jednoduchost.. Klidně „Dětský bazar“ a logo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
Ke každému nákupu dárek
@Jitka1976 píše:
@Seizdra VŠECHNO ZDARMA…!!!![]()
![]()
@Almira-Alm píše:
Osobně mám nejraději v tomhle jednoduchost.. Klidně „Dětský bazar“ a logo
Právě to bylo jediný, co jsem „vykouzlila“ a ačkoli mně to přijde jako nejčistší, nevím nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LEVNĚ, KVALITNĚ - jaképak copak ![]()
Hlavně, ať to není přeplácané, v jednoduchosti je síla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To byl vtíííííp…vyfotit nějaké hezké kousky…holčička + kluk stojí a drží se za ruce…na sobě něco „modes robes“…klidně trošku přehnané, třeba v hippies stylu, street, hip hop…něco barevného…+ nápis „Dětský bazárek“ a „Nízké ceny“… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Seizdra Hele inspiruj se na mimibazaru:,,Na skládečku máme růžovoučkou chlupatkovou mikinečku pro vaši princezničku a krásné lacláčky pro malého fráju" ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra myslím, že dneska lidí slyší na peníze, takže třeba nějak vtipně, elegantně naznačit, že je zde levno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitka1976 píše:
To byl vtíííííp…vyfotit nějaké hezké kousky…holčička + kluk stojí a drží se za ruce…na sobě něco „modes robes“…klidně trošku přehnané, třeba v hippies stylu, street, hip hop…něco barevného…+ nápis „Dětský bazárek“ a „Nízké ceny“…
To právě si nedovedu představit jak to udělat todleto.. Nemáš třeba nějakej graf. návrh? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm píše:
@Seizdra Hele inspiruj se na mimibazaru:,,Na skládečku máme růžovoučkou chlupatkovou mikinečku pro vaši princezničku a krásné lacláčky pro malého fráju"
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra dej to reklamní agentuře, neboj, že něco nevymyslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra mmchdm, grafický návrh by byl, ale né fotky, bo nic podobného nemám na skladě. Ale dala by se vykouzlit nějaká kresba mimin a pod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Seizdra Máš už nějaké oblečení na skladu…??? Pokud jo, tak si sežeň dvě děti-holku a kluka cca 4 roky (jsou roztomiloučký
)…no a udělejte „modní přehlídku“…ať na sebe oblíknou různý oblečení…klidně bláznivě…páté přes deváté…na hlavu klobouk, kolem krku šálu…sáčko…pod tím šaty, barevné punčocháče…kabelku…klukovi kaťata s kšandama, vestičku…košili s kravatou…bekovku…vysoké boty (conversky)…vycházkovou hůl…„retro styl“…A foť to..různé srandičky, pózy…ať se vyblbnou…Foť, foť, foť…a chce to teda zásobu bonbonů, aby to vydržely… ![]()
Pak ty fotky nech vytisknout na plagát (fotoshop) a tam by ti měli udělat i nápis…případně, pokud ne, můžou ty dětičky na fotce držet nad hlavou ceduli s nápisem „DĚTSKÝ BAZÁREK“…a nafotíš to rovnou s nimi…
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 tohle udělat můžeš, ale musí být písmený souhlas rodičů, tak na to nezapomenout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit