Reklamace bot Deichmann

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
13.11.13 14:29
@janciii píše:
@karfice krabici nemám přece jen schovavat rok krabici… 8o

Ano, já třeba krabice schovávám a do nich si dávám boty, které momentálně nenosím (aspoň se mi na ně nepráší) - nevím, proč koukáš jak vyoraná?

• Citovat
  • Upravit
150
13.11.13 17:35

@karfice protože je ¨to nesmysl schovávat od všech bot krabice ale pokud na to máš místo tak si krabice schovávej já to místo nemám 8)…jinak holky dnes jsem tam byla a k reklamaci krabice není třeba paní si je vzala a prý je dají opravit (dají zip nový) no jsem na to zvědavá mějte se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.2.14 16:04

Před týdnem jsem si koupila boty v deichmannu bohužel jsem si je nevyzkoušila a jsou mi malý myslíte že by mi je vyměnili za větší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.2.14 16:06

@peta737 Měnila jsem taky :) chtěla jen paragon a bez problémů mi je vyměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
11.2.14 16:09

No tak to je teda dobré, si koupit boty a nezkusit :potlesk: no nechápu ale budiš…určitě ti je vymění s učtenkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.2.14 22:11

Taky jsem dnes reklamovala dětské backorky a penízky vrátili ihned na ruku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
13.2.14 22:18

Ja jsem tam s reklamaci nikdy problem nemela vzdy mi vratili penize, ale nikdy neslo o zip.Oni tam zas tak kvalitni ty boty nejsou.My jsme skoro vsechny reklamovali a za jednu zimu dokonce dvoje detske. Jedny dokonce po mesici kdy je mela parkrat na nohou. To uz jsem rekla dost a koupime jinde. Letos jsem holce koupily zimni jinde a pohoda.Tuk Tuk at to nezakriknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.2.14 22:22

@alexxa mas naprostou pravdu!! Ja je rám koupila na rychlo, neměla jsem cas někde něco shánět a jako po týdnu se to rozlepilo :cert: takže papapa, uz nikdy více.
Ale ted jsem reklamovala i Befada… To si nevyberem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
13.2.14 22:30

@Tesco nam teda i neurolog rikal, ze jejich boty nejsou kvalitni.Mala vtaci spicku jedne nohy dovnitr a tak zakopavala a padala.TIM NERIKAM, ZE ZA TO MUZOU TY BOTY, ale ze lekar rikal, ze nejsou tak kvalitni jak se tvari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika125
15.2.14 10:46

Já sem reklamovala u Deichmanna boty už dvakrát. Peníze mi nikdy nevrátili, ale vždy mi boty kvalitně opravili. Peníze prý vrací u těch levnějších bot. Ty dražší opravují. Já si boty kupuju jenom tam. Většinou ty dvě sezony vydrží a potom si stejně chci koupit nový. Ale klukovi bych tam boty nekoupila. To kupuju fakt kvalitný český boty.

• Citovat
  • Upravit
482
16.3.14 11:27

V únoru jsem si u Deichmanna koupila semišové kotníčkové boty (módní obuv). Měla jsem je párkrát na noze a začaly se mi rozlepovat a začíná praskat podrážka. Můžete mi poradit, jaké reklamace uznávají? Přemýšlím, zda tam mám hned vlítnout nebo ještě chvilku počkat. Zatím jsem nikdy boty nereklamovala, tak s tímhle nemám zkušenost. Za radu budu vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
11.3.15 12:19

V listopadu jsem si koupila kotníkovou obuv. Něco takového: http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1obuvchelsea.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova ale ty co mám zde již neinzerují. V místě mezi kotníkem a patou se mi v obou botách trhá vnitřek. Na jedné botě je to vidět hodně, když jsem se vyzouvala bylo slyšet prasknutí. Ve druhé jsem to našla až poté, když jsem ji kontrolovala. Bohužel na lístku je napsáno, že nejsou vhodné ke každodennímu nošení. Já v nich chodila nakupovat, do školky a občas po nějakých návštěvách. Nenosila jsem je celou zimu, pouze když nemrzlo a teď když není sníh. Vím že často prodejci neuznají rozlepující se podrážky. Ale co ten vnitřek? Jednou jsem v TV slyšela že nechtěli uznat reklamaci tenisek, hájili se že puberťák se špatně zouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.3.15 12:42

@zasemamina zkusila bych je reklamovat, me vetsinou hned vratili penize, deichmann prijima reklamace docela dobre, akorat jednou mi vzali boty a opravili jinak vzdycky vratili penize…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
11.3.15 12:45

@zasemamina Zkus tam skočit…dceři vždy boty vzali…a i když prodavačka měla „hemzy“, tak je vrátili hezky opravené. To bylo jen jednou, jinak vracejí zpravidla peníze.
Ono na rovinu - ty jejich botky moc kvalitní nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
11.3.15 13:00
@zasemamina píše:
V listopadu jsem si koupila kotníkovou obuv. Něco takového: http://www.deichmann.com/…%ADkov%C3%A1obuvchelsea.prod?r=5&c=3&st=PRODUCT&filter_cat=damy/damy-obuv/damy-obuv-kotnikova ale ty co mám zde již neinzerují. V místě mezi kotníkem a patou se mi v obou botách trhá vnitřek. Na jedné botě je to vidět hodně, když jsem se vyzouvala bylo slyšet prasknutí. Ve druhé jsem to našla až poté, když jsem ji kontrolovala. Bohužel na lístku je napsáno, že nejsou vhodné ke každodennímu nošení. Já v nich chodila nakupovat, do školky a občas po nějakých návštěvách. Nenosila jsem je celou zimu, pouze když nemrzlo a teď když není sníh. Vím že často prodejci neuznají rozlepující se podrážky. Ale co ten vnitřek? Jednou jsem v TV slyšela že nechtěli uznat reklamaci tenisek, hájili se že puberťák se špatně zouvá.

jsou docela vstřícný, myslím, že je šance veliká, že vrátí peníze :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková