Reklamace bot Deichmann

150
12.11.13 21:17

reklamace bot Deichman

Ahoj holky loni na Vanoce jsem si koupila v deichmannu boty.Nyni se mi na nich rozbil zip myslite, ze ma cenu je davat na reklamaci. Nevite jestli to uznaji jako reklamaci??diky za vase zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K-Black
12.11.13 21:18

@janciii určitě, Deichman je na reklamace super. Syn tam chodil co půl roku a dali mu peníze, on si koupil nový a za půl roku zas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
karfice
12.11.13 21:20

Jasné, s Deichmanem mám výborné zkušenosti. Ale musíš mít alespoň krabici. co se týče účtenky, tak jsem jí ztratila a normálka mi botky vzali na opravu.

• Citovat
  • Upravit
150
12.11.13 21:20

Tak ja to zkusim a to mu vrátili penize hned nebo byl mesic bez bot??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.11.13 21:21

@karfice syn nikdy krabici neměl, jen účtenku. A čučím že ti vzali bez účtenky 8o

• Citovat
  • Upravit
150
12.11.13 21:22

@karfice krabici nemám přece jen schovavat rok krabici… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
12.11.13 21:23
@janciii píše:
Tak ja to zkusim a to mu vrátili penize hned nebo byl mesic bez bot??

ne, hned. Došel tam, dal jim boty oni mu dali peníze :lol: ale jemu se vždycky něco urvalo nebo se prošlápla podrážka, zip nikdy. Hele zkus to, buď ti vrátí peníze nebo ti to opraví, ale jsou opravdu vstřícní.

• Citovat
  • Upravit
sissi79
12.11.13 21:23

Deichmann je spíš jen půjčovna bot.. než mladýmu vyroste noha boty se rozpadnou a oni vrátí peníze :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
12.11.13 21:24

Nám vždycky hned vrátí peníze..

• Citovat
  • Upravit
85748
12.11.13 21:36

Přišla jsem, ukázala kompletně rozpadlé boty (po 2 mesících) a dostala jsem peníze na místě. Sice reklamovali rychle a hned v můj prospěch, ale kvalita děsná.

Krabici jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
12.11.13 21:39

Tak já mám teda opačnou zkušenost, chtěla jsem na jaře reklamovat tenisky, látkové kecky, nošené jednu sezónu, ale ne pořád, střídané s balerínkami, sandály..stály 600 kč), normálně mi praskla podrážka z boku a prodavačka se se mnou dohadovala, že je to vada způsobená užáváním a že mi to na reklamaci nevezme, asi jsem byla měkká, odešla jsem naštvaná a v Daichmanu už nekoupím dětem ani bačkory :evil:
Jo, byl to Daichman v Táboře, možná je to jen o lidech :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
12.11.13 21:50

Daichman je na to fakt super, nám uznal vše, nakupuji tam ráda, ale CCC už ani omylem, boty tam mají krásný ale reklamaci provádí tak, že Vám boty vezmou a opraví (oprava cca měsíc) o to by ani nešlo, ale jak to opraví, no to byla hrůza!! Syn je měl vepředu okopané, takže po bokách trčely nitky a někde i chyběly, snažily se to zašít, no děs!!! Sama bych si to zašila lépe, a kdyby jen šily nití jedné barvy, ale použily na to jak bílou (ta tam má být) ale i černou, což vypadá strašně, navíc nedodržely ani rozměry takže jeden steh je kratší než druhý, další zase jen skoro milimetrový, pak zase centimetrový, no kdybych pro to neposlala sestru, která si to neprohlížela, tak jim podepsala papír a šla… já bych tam udělala takovou scénu… okopaný to vypadalo lépe než teď..

• Citovat
  • Upravit
8151
12.11.13 21:57

Já byla reklamovat několikrát, po čase jsem si všimla že už nejsou tak vstřícní jako dřív a paní mi řekla že lidi k nim chodí reklamovat hodně takže peníze vrací jen při reklamaci do 6 měsíců od prodeje a jinak posílají na posouzení a opravu, což je měsíc. Jednou mi po měsíci boty vrátili a reklamaci neuznali a jedny boty jsem se stejnou vadou reklamovala třikrát takže už tam nenakupuju i když to mám před barákem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.11.13 22:03

My jsme tam také boty několikrát reklamovali a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
12.11.13 22:08

Tak jsem zvědavá pak napíšu jak jsem dopadla :-) diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie