Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
V Deichmannovi jsme boty reklamovali již dvakrát a pokaždé bez problémů vrátili peníze.
@Kriss Tina @Jannnča @Eva 13 Díky za info, v sobotu tam skočím. Vůbec jsem nevěděla jestli to má cenu. Obyčejné boty jsem již reklamovala. Dokonce i jedny kozačky-ale už nevím jestli byly „módní“ obuv nebo normální, ale ty nebyly z deichmannu ![]()
@zasemamina jednou jsem u nich reklamovala boty, vadu nedokázali posoudit, ale hned mi dali dárkovou kartu v ceně těch bot na další nákup. Byli vstřícní, rozhodně tam jdi.
Nakonec jsem se tam dostala až v neděli. Prodavačka sepsala reklamační protokol, a v pátek by boty měli být zpět. Tak uvidím jak na reklamačním boty posoudí.
Teď jsem si vzpomněla na jednu kamarádku, byli jsme ještě studentky a reklamaci vyřizovala poprvé. Já šla s ní. Prodavačka hned od pohledu, že tohle už na reklamaci není, a měla přijít dřív. Myslím že bylo něco s podrážkou, ale v botách byl ještě roztrhaný vnitřek a maminka kamarádce neřekla že ten se dá taky reklamovat. Nakonec prodavačka reklamaci neuznala protože do konce uplatnění reklamace zbývalo jen kousek.
Tak od včera mám doma opravený boty. Je to vevnitř zašitý, ale jak to bylo předtím hlaďoučký, tak teď je cítit že je to zašito ( asi ) koženkovou záplatou. Obuji to zase až na podzim, tak snad se budou nosit dobře ![]()
Také jsem včera reklamovala boty. Nejlepší je, že nákup byl z již proběhlé reklamace. Koupila jsem boty, po měsíci praskla podrážka, tak jsem tam s nimi došla. Dali mi poukázku na nákup jiných, vybrala jsem je během pár dní. Včera mi paní v prodejně řekla, že vrátí peníze, vada je evidentní. Když koukla na účtenku a viděla, že je placeno již z reklamace, poslala na opravu. Máte s tím někdo zkušenosti? Boty vydržely necelé tři měsíce. Počasí z tohoto týdne s nimi zamávalo. Ale myslela jsem, že když to jsou zimní boty, tak by měly sníh/déšť/vítr vydržet
.
Včera jsem zakoupila sandály za 599Kč: http://www. deichmann. com/CZ/cs/shop//00010001276392/D%C3%A1msk%C3%A9trekingov%C3%A9sand%C3%A1ly. prod? r=5&c=3&q=1220084&st=PRODUCT
Po 1 hodině (!) chůze po suchém a rovném povrchu se vnitřní stélka tak z 50% odlepila, dnes jsem byla reklamovat a bylo mi řečeno, že mi je opraví a mám přijít 15.června. Považuji tuto obuv za zmetek, Deichmann je pouze dovozce, ale z které země, to je ve hvězdách, nějaký místní obuvník pro ně opravuje boty, značku Landrover jsem na netu nenašla. Když jsem paní prodavačce řekla, že takovou a možná lepší kvalitu jsem si mohla od vietnamců koupit za 150Kč, tak mi odvětila, že jsem mohla. Kupovala jsem si sezónní obuv, která se budě v té sezóně někde 17 dnů opravovat, takže koupím další a jinde, zde budu trvat na vrácení peněz, tady už ani tkaničku do bot. Ta sezóna trvá tři měsíce, alespoň to bych čekala, že boty vydrží, ne, že po hodině chůze zjistím odlepené stélky.
Ahoj děvčata, před týdnem jsem si koupila v Deichmannu krásné boty, chtěla jsem pohodlné protože každý den jezdím s kočárem na dlouhé procházky - tyhle se dají vzít jak k sukni tak kalhotům
vypadaly pohodlně i prodavačka říkala, že podrážka je ze speciálního materiálu, který tlumí nárazy. Boty jsou super, chodí se v nich jak po mechu, jenže jedna bota levá je super a druhá mi dře zezadu patu do krve
dneska jedu do města a přemýšlím, že je budu reklamovat, na co mi budou boty ze kterých mám rozedřenou nohu
myslíte, že mi je vymění???, vzala bych si jiné protože tyhle měli v mé velikosti pouze jedny, klidně si doplatím, když ty nové budou dražší ale nevím jestli mi je vyreklamují
Ahoj, myslím, že nevymění, reklamace se vztahuje hlavně na vady bot a řekla bych, že tvoje žádnou nemají, jen tě dřou. Samozřejmě zkusit to můžeš, ale myslím, že ti to neuznají a rovnou tě pošlou někam
. Pokud jsou (nebo vypadají) jako nenošené, můžeš je zkusit vrátit, případně vyměnit za jiné. Pokud ne, v Deichmanu prodávají takové „nálepky“, které si nalepíš dozadu na botu a mělo by to pomoct tomu, aby tě nedřely.
@Alčák1 zkus je vyměnit, že ti nesedí velikost (špatně jsi to odhadla, nebo je máš jako dárek…), ale musíš tvrdit, že jsou nenošené. Pořádně je vydrbej. Dají ti pak možnost výměny za jiné. Klasické vady bot už taky moc nechtějí měnit. Já měla v zimě s kozačkami problém a poslali je na opravu. Slepili je pěkně mizerně. Prodavačka mi říkala, že to dávají opravit ať je to cokoliv, protože v minulosti si tam lidi přišli pro boty, po sezoně je vrátili a vzali si jiné. Já u nich kupovala jen dvoje boty. A u té opravy mě štvalo, že trvala hrozně dlouho.
Tak jsem tam přijela, otevřely krabici, pět minut prohlížely a pak mi je vyměnily - nadšení zrovna nebyly. Tak teď mám boty v pořádku a doufám, že už nikdy nebudu muset boty reklamovat, tohle se mi ještě nestalo
příště si ty boty nazuju a budu raději chodit půl hodiny po obchodě
i když říkaly, že si je mám obout doma a třeba celý den v nich chodit doma, že pak ta výměna je bez problémů. No nevím
raději budu, když už se mi to nestane ![]()
@JanaKr no někteří lidé jsou opravdu vynalézaví, mě by to třeba nenapadlo odnosit nějaké boty a pak si je jít vyměnit za jiné. Pak na to bohužel doplácejí slušní zákazníci
. Já jsem ty boty měla jednou na sobě a tu nohu jsem měla tak rozedřenou ale je zajímavé, že jen jednu, že při představě, že bych tam měla vlézt znova jsem přemýšlela o tom, že jestli mi je nevymění, tak je budu mít holt v krabici v botníku a budu se na ně chodit asi dívat
no jsem ráda, že to tak dopadlo a jak jsem psala už nikdy víc ![]()
Jak to je v deichmannu u zničení podpadku v době záruky? Pokud se mi podpadky ošoupou, vymění mi je zdarma? Na rozdíl od jiných obchodů deichmann nemá u bot náhradní podpadky ani je neprodává zvlášť. ![]()
Zdravím nevíte jestli se musí reklamace provádět v obchodě jde jsem koupila boty nebo můžu v jiném městě?