Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj maminy,
chci se zeptat, zda jste už někdy reklamovaly plínky?
Já jsem koupila poprvé tesco jednorázovky,ale přijdou mi moc tuhé, navíc na boku nejsou elastické gumičky… a co mi vadí nejvíc.. učím malou chodit na nočník,ale 2× plínku odlepím a už nedrží.
Myslíte,že je můžu reklamovat,když už mám otevřené balení a asi 20jsme vytáhli???
Díky za zkušenosti a radu..
Reklamovat bys je mohla, pokud by se tohle baleni lisilo od ostatnich plen stejnyho druhu a vyrobce. Ja je nekupuju, zkusila jsem to pred x lety a byly presne jak pises, takze nikdy vic.
Tak myslím, že reklamovat bys mohla, kdyby byla vybraná 1 nebo 2 pleny. Ale 20???
Navíc pokud jsou pleny standardně vyráběny tak, že nemají elastické pásky a jsou prostě tužší, tak je to vlastnost výrobku a reklamovat se nedá. Snad jedině ta nedržící lepítka.
Katka
jestli mas modry, tak takovy jsou vsechny, u fialovych jsou i pruzne pasky i moznost lepitka odlepit vickrat.
pokud jich mas tolik vybranych, tak nevim, jestli ti reklamaci vyridi…
A co chceš reklamovat? Že nemají pružné boky? To není důvod reklamace, to je jako bys chtěla reklamovat kalhoty, že tě tlačí na zadku.
Já jsem teda jednou plínky reklamovala, ale to mělo oprávněný důvod, koupila jsem trénovací kalhotkové a ty se na boku trhaly ve „švu“, zkusila jsem asi 5ks a všechny stejný problém, v obchodě mi to uznali a vrátili peníze. Ale myslím, že to, co píšeš, není opravdu důvod k reklamaci. Pokud zkoušíte odplenkovávat, používejte třeba ty trénovací.
Ivana
vybrali jsme jich tolik,protože bydlíme na vesnici, malá je nemocná a já nemám kdy jet do města a koupit plínky jiné.
DO balení člověk nevidí,takže bych to s kalhotami nepřirovnávala, ty si přece můžu vyzkoušet v obchodě.
Např. v droxi mají vždy jednu plínku vytáhnutou,aby se člověk mohl podívat,jak vypadá.
nezlob se, ale mně se to také nezdá jako důvod k reklamaci. A to že nemáš čas zajet do města (ať už je to jakkoliv oprávněné) prodejce také nezajímá ![]()
Jo tak to si taky myslím, že asi není důvod k reklamaci, ale možná připomínku by snad snesli. Jestli je na obalu email, tak písni stížnost a je to. Jinak raděj kupuj osvědčené plenky, nebo pak nelituj penízků daných za dreky… No když jste jich použily 20 tak ten zbytek taky jistě nějak zvládnete ne?
Díky za odpovědi.(i za ty arogantní a všeznající)
Plínky používám,ale je to HNUS. Nejen,že se po prvním odlepení už nepodaří znovu zalepit,ale malá po nich má na zadečku i takové žmolky.
spíš jde o to,že člověk něco koupí, nevidí do balení a co s tím pak.
Myslím,že by reklamační řády měly myslet i na to…
danik píše:…přesně tak jak tady píšou některé holky kupuj ty „FIALOVÉ tesco“…tak jsou i pružné pásky a lepítka v poho já nekupuji nic jiného, ted jsem rozdělala peprsky a je to děs..už nikdy víc…nevím „ALE TESCO FIALOVÉ JSOU NEJ NEJ“
Ahoj maminy,
chci se zeptat, zda jste už někdy reklamovaly plínky?
Já jsem koupila poprvé tesco jednorázovky,ale přijdou mi moc tuhé, navíc na boku nejsou elastické gumičky… a co mi vadí nejvíc.. učím malou chodit na nočník,ale 2× plínku odlepím a už nedrží.
Myslíte,že je můžu reklamovat,když už mám otevřené balení a asi 20jsme vytáhli???
Díky za zkušenosti a radu..