reklamace plínek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2398
15.3.09 17:49

reklamace plínek

Ahoj maminy,
chci se zeptat, zda jste už někdy reklamovaly plínky?
Já jsem koupila poprvé tesco jednorázovky,ale přijdou mi moc tuhé, navíc na boku nejsou elastické gumičky… a co mi vadí nejvíc.. učím malou chodit na nočník,ale 2× plínku odlepím a už nedrží.
Myslíte,že je můžu reklamovat,když už mám otevřené balení a asi 20jsme vytáhli???
Díky za zkušenosti a radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
15.3.09 18:07

Reklamovat bys je mohla, pokud by se tohle baleni lisilo od ostatnich plen stejnyho druhu a vyrobce. Ja je nekupuju, zkusila jsem to pred x lety a byly presne jak pises, takze nikdy vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.3.09 18:10

Tak myslím, že reklamovat bys mohla, kdyby byla vybraná 1 nebo 2 pleny. Ale 20???
Navíc pokud jsou pleny standardně vyráběny tak, že nemají elastické pásky a jsou prostě tužší, tak je to vlastnost výrobku a reklamovat se nedá. Snad jedině ta nedržící lepítka.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
2753
15.3.09 18:53

jestli mas modry, tak takovy jsou vsechny, u fialovych jsou i pruzne pasky i moznost lepitka odlepit vickrat.
pokud jich mas tolik vybranych, tak nevim, jestli ti reklamaci vyridi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
15.3.09 19:17

A co chceš reklamovat? Že nemají pružné boky? To není důvod reklamace, to je jako bys chtěla reklamovat kalhoty, že tě tlačí na zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
15.3.09 20:59

Já jsem teda jednou plínky reklamovala, ale to mělo oprávněný důvod, koupila jsem trénovací kalhotkové a ty se na boku trhaly ve „švu“, zkusila jsem asi 5ks a všechny stejný problém, v obchodě mi to uznali a vrátili peníze. Ale myslím, že to, co píšeš, není opravdu důvod k reklamaci. Pokud zkoušíte odplenkovávat, používejte třeba ty trénovací.
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21473
15.3.09 21:11

no, taky myslím, že s reklamací neuspěješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
16.3.09 09:48

vybrali jsme jich tolik,protože bydlíme na vesnici, malá je nemocná a já nemám kdy jet do města a koupit plínky jiné.
DO balení člověk nevidí,takže bych to s kalhotami nepřirovnávala, ty si přece můžu vyzkoušet v obchodě.
Např. v droxi mají vždy jednu plínku vytáhnutou,aby se člověk mohl podívat,jak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
16.3.09 10:33

nezlob se, ale mně se to také nezdá jako důvod k reklamaci. A to že nemáš čas zajet do města (ať už je to jakkoliv oprávněné) prodejce také nezajímá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.3.09 18:05

Jo tak to si taky myslím, že asi není důvod k reklamaci, ale možná připomínku by snad snesli. Jestli je na obalu email, tak písni stížnost a je to. Jinak raděj kupuj osvědčené plenky, nebo pak nelituj penízků daných za dreky… No když jste jich použily 20 tak ten zbytek taky jistě nějak zvládnete ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
20.3.09 13:11

Díky za odpovědi.(i za ty arogantní a všeznající)
Plínky používám,ale je to HNUS. Nejen,že se po prvním odlepení už nepodaří znovu zalepit,ale malá po nich má na zadečku i takové žmolky.
spíš jde o to,že člověk něco koupí, nevidí do balení a co s tím pak.
Myslím,že by reklamační řády měly myslet i na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
20.3.09 13:22

Re: reklamace plínek

danik píše:
Ahoj maminy,
chci se zeptat, zda jste už někdy reklamovaly plínky?
Já jsem koupila poprvé tesco jednorázovky,ale přijdou mi moc tuhé, navíc na boku nejsou elastické gumičky… a co mi vadí nejvíc.. učím malou chodit na nočník,ale 2× plínku odlepím a už nedrží.
Myslíte,že je můžu reklamovat,když už mám otevřené balení a asi 20jsme vytáhli???
Díky za zkušenosti a radu..
…přesně tak jak tady píšou některé holky kupuj ty „FIALOVÉ tesco“…tak jsou i pružné pásky a lepítka v poho já nekupuji nic jiného, ted jsem rozdělala peprsky a je to děs..už nikdy víc…nevím „ALE TESCO FIALOVÉ JSOU NEJ NEJ“ :wink: MY PROSTĚ NEMÁME PROBLÉM.PEMPRSKU POKAŽDÉ NEBO OB PŘEBALENÍ PROČŮRALA A NEBO PROKAKALA…ještě si můžu vynachválit „HAPPY“…ty jsou taky v pohodě. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí