pasení koníčků s látkovkami

921
22.2.09 12:27

pasení koníčků s látkovkami

ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat, zda vy, které dáváte látkovky, v nich dáváte miminko na bříško? Nebo ho vždycky předtím svlečete? Mně se to zdá docela dost látky na to, aby na tom miminko leželo, ale zase už mně teď dost omezuje ho předtím pokaždé svékat, navíc bych ho už chtěla dávat na bříško nejen na přebalovacím pultu, ale i na sedačce apod… a pokaždé pod něj dávat nějakou nepromokavou vrstvu (pokuď by byl nahatej), to je docela opruz..

To víte, chci si to všechno co nejvíc ulehčit :twisted:

Používám plenky Popolini (Onesize biobavlna) a přes to mám kalhotky Popowrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14015
22.2.09 13:51

Ahoj, já na bříško prakticky nedávala, dokud se nepřekulil (na to jsou různé názory) a když už, tak opravdu navolno. My už jsme docela otrlí a byt máme slušně občůraný, tak nás nějaké to znečištění nerozhodí. Dávala jsem pod dítě čtvercovku.
Popolinky jsou na bříšku dost objemné, jestli zmenšuješ. S tím jsem se nesžila, radši aby měl plenu vysoko a přes to větší kalhotky, mně ta koule materiálu na břiše nesedí. Jinak já cekově ráda dávám na doma třeba jen čtvercovku s tím, že ji často měním. Sem tam je nehoda, ale s tím se počítá.
Jako malinký měl M. dupačky, v rozkroku stabilně rozepnuté, a pak vyměnit tu čtvercovku není problém. Nemusela bys ho potom na to bříško ani rozbalovat. Jenom by to chtělo jiné gaťky, ve kterých čtverec nelítá sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
22.2.09 14:38

Děcka měly dva malé čč a na to BM nebo IVsoft gatě; na břiše to bavilo oba od návratu z porodnice, leželi hlavičkou na složené čtvercovce (kvůli příp. ublinknutí, ne jako „polštářek“) a žádný problém nebyl.

Můžeš zkusit tenčí balení nebo vzít složený ručník přiměřené výšky a položit na něj mimi horní částí těla tak, aby kde končí ručník, začínala ta plenková vyvýšenina, takže by dítko leželo vlastně na rovném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
22.2.09 15:59

Ahoj, já jsem M. na bříško dávala od začátku, ale vždycky měl spíš tenčí plínku, ze začátku čč, pak TB… popolini máme akorát na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
22.2.09 20:15

Ahoj, používala jsem TotsBots a na bříško většinou dávala nahatého, občas v pleně. Nepromokavá podložka a čtvercovka pod prckem mi nepřipadala jako omezení, naopak, stejně jsem ho často nechávala z pleny vyvětrat, protože má dost citlivou kůži. Ted jsme bohužel v papírovkách, protože trénujem lezení (7měsíců) a je na břiše prakticky pořád. Přišla mi ta látkovka, že ho nutí prohýbat zádíčka. Ale mi se k nim vrátíme, doufám HNED jak začne lézt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
22.2.09 22:44

Já na bříško taky nějak často nedávala, většinou ale po koupání při mazání tělíčka, nebo při přebalování.
Bakule, kterou udělají zmenšené Popo pleny je fakt nepříjemná, takže buď nezmenšovat, a nebo (pokud by z nich dítě vypadlo :lol: ) nějaké plošší pleny… Víc mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí