Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Používám teda jednorázovky a dávám do tesca igelit a vynášim až je plná velká taška
člověče anonymní, to nějak nechápu. faktse ucpal odpad ze separaček Popolin? a když píše že splachuejš je jednou denně, ccheš říct, že spalchuješ jednu separačku dennně?
Popolini by meli být v pohodě… máš ty v krabičce?
já měla jedny nerozložitelný, na úplný mimino, a ty jsem tedy davala do igelitáku a vynášela do odpadků, ale dlouhodobě bych to dělat nechtěla. (další už jsem koupila rozložitelný.)
har.
Taky se nějak nechytám. My splachujeme i pěkně nadité separačky úplně běžně. A víc než jednu denně. Správce tam našel chuchvalec separaček nebo jak?
O jeje, omlouvám se, minule jsem nebyla přihlášená..
Ano, používám Popolini v krabičce, malej kaká tak 1× denně, někdy vůbec, někdy 2×..ale ten průměr je 1× denně, počůrané přepírám.
A fakt tam našli chuchvalec separaček. My se teda nepřiznali
tak snad nečte emimi ![]()
No takže bych s ní vždycky musela letět do popelnice, ono by ani tak nešlo o ten pohyb, ale zas bych to musela dát do igelitu a tak..tak jkde je ta šetrnost k přírodě, že..
Jak dlouho by jim to rozložení mělo trvat, nevíte?
Ahoj mám separačky IV baby, doma splachujeme normálně (obvykle 2 pokajděný za den), ale u babičky mi 1
ucpala odpad ![]()
Ona má nějak divně dělané trubky (barák cca 60 let starý), že je tam hned za mísou zůžený ohyb a separačka neprošla
Dolovat to bylo supr ![]()
Prosím o radu, používám separačky Popolini a pokakané splachuji do záchodu..
)
A tak se stalo, že se ucpal odpad (správce baráku měl veelikou radost
TAk teď nevím, co teď s nimi, lítat s každým do popelnice…?
Nechápu to, splachuju je tak 1× za den..