Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahojte holky chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi těmito nez klasickýma (jsou ve fialovém obalu)
ahoj, myslím, že se navlíkají jako kalhotky, či plavací plínky
Zalezi jaka velikost, ale co vi, tak 4 a 5 nevlekaci nejsou, naopak jsou na pruzne pasky. Ale ty fialove jsou mnohem lepsi nez „obycejne“ active, navic nejsou tak strasne parfemovane. Jenom je maji, aspon, co jsem videla, jen v DM a jsou dost drahy. V Rakousku a Nemecku jsou podstatne levnejsi.
Díky za odpovědi dostaly jsme je od báby k vánocům. Dnes jsem je ozkoušela a můžu říct že jsou 100 x lepší než klasické zelené, které používáme.Půjdeme do nich víc vydrží ![]()
A to jsou nějaký nový od pampers nebo jsou to ty natahovací let's go? A od kolika jsou kil?
ahojda,
já je používám a jsou bezva - dýl vydrží a jsou pružnější. Je fakt že jsou dražší než normální zelený.
V Anglii jsou mnohem levnější - byla jsem tam u kamarádky a tam jsem je začala používat a pak jsem dlouho nemohla najít tady u nás až nakonec v DM.
Od velikosti 3 jsou určitě - menší nevím - my používáme ty 3 - teď už i 4. Jsou ještě 4+ a 5, 6 .
Pa