Pampers fit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
25.12.08 20:19

Pampers fit

ahojte holky chtěla jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi těmito nez klasickýma (jsou ve fialovém obalu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.12.08 11:12

ahoj, myslím, že se navlíkají jako kalhotky, či plavací plínky

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.12.08 16:34

Zalezi jaka velikost, ale co vi, tak 4 a 5 nevlekaci nejsou, naopak jsou na pruzne pasky. Ale ty fialove jsou mnohem lepsi nez „obycejne“ active, navic nejsou tak strasne parfemovane. Jenom je maji, aspon, co jsem videla, jen v DM a jsou dost drahy. V Rakousku a Nemecku jsou podstatne levnejsi.

• Citovat
  • Upravit
130
26.12.08 19:26

Díky za odpovědi dostaly jsme je od báby k vánocům. Dnes jsem je ozkoušela a můžu říct že jsou 100 x lepší než klasické zelené, které používáme.Půjdeme do nich víc vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.12.08 21:38

A to jsou nějaký nový od pampers nebo jsou to ty natahovací let's go? A od kolika jsou kil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
28.12.08 09:52

ahojda,
já je používám a jsou bezva - dýl vydrží a jsou pružnější. Je fakt že jsou dražší než normální zelený.
V Anglii jsou mnohem levnější - byla jsem tam u kamarádky a tam jsem je začala používat a pak jsem dlouho nemohla najít tady u nás až nakonec v DM.
Od velikosti 3 jsou určitě - menší nevím - my používáme ty 3 - teď už i 4. Jsou ještě 4+ a 5, 6 .
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky