Plenky z billy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
19.11.08 18:20

Plenky z billy

Ahoj holky, používáte některá plenky z billy? Zajímalo by mě, jaké jsou.

Díky za odpovědi.

Mějte se hezky.

Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
19.11.08 18:24

Ahoj Jani, jestli myslíš Clever z Billy, tak jsme spokojení. Sajou výborně, jsou na suchý zip, papírové… Používáme i na noc. Ahoj,M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.11.08 21:32

Ahoj, mame velikost myslim 9 az 14 kg a spokojenost. Pekne sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
20.11.08 08:25

My jsme na nich byli asi 1,5 roku (úplně stejné, jen s jiným obalem mají v Penny - asi jeden výrobce) a byli jsme naprosto spokojení.
Teď je tak od půl roku začneme zase používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
20.11.08 11:27

Ahoj,

my už sice pleny dost dlouho nepoužíváme, ale taky jsme jeli Clever z Billy. Cenově dobré a byla jsem s nima fakt spokojená. A ještě jednu věc měly dobrou (stejně jako Happy) - byly vždycky v tom kilogramovém rozsahu o něco větší než ostatní plenky. A vzhledem k tomu, že máme doma docela pořízka, tak jsem to uvítala :-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.11.08 23:01

Dnes jsem je koupila na zkousku a zatim teda prijemne prekvapeni.. chtela jsem koupit nejake obyc igelitky na takove to „hodinu pred koupanim“, kdy se mi nechce davat draha plina, kdyz vim, ze ji nejspis nepocura a vyhodim ji… Asi je budu pouzivat nejen v techto pripadech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.11.08 16:18

Já už žádné jiné nekupuju. Jednou jsem je z nouze koupila,protože zrovna měli všechny Pampersky i Huggiesky v naší velikosti vyprodaný a nechtělo se mi už nikam jezdit,tak jsem je vzala,že těch pár dnů,než koupíme nějaký „normální“ to malá vydrží. A byla jsem naprosto nadšená. Poměr kvalita/cena mi přijde víc než dobrý,malá je v nich spokojená a my ještě ušetříme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.2.09 20:53

Ahoj holky, díky moc za odpovědi. To jste mě potěšily. Mohly byste mi ještě napsat, kolik stojí 1 balík maxi plenek a kolik jich tam je?

Díky moc

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
24.2.09 09:05

ahoj, právě prohlížím letáky a tyhle plínky jsou teď v akci.Stojej 179 korun.Těch maxi je tam myslim 50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
24.2.09 09:05

jo a akce je od 26.2. do 4.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
24.2.09 22:13

Jo, jo, maxi plenek je 50 ks. Neakční cena je 199,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
2.3.09 23:25

Ahoj holky, moc děkuji za odpovědi. Plenky jsme už koupili a jsou dobré.

Ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
4.3.09 23:21

JJ, jsou super, taky je máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
12.11.14 13:52

Obnovuji diskuzi.
Dnes jsem v Bille koukala, že mají akci na plenky Happy. Máte s nimi někdo zkušenost? Překvapila mě celkem přijatelná cena, ale zatím v tom dost tápu. Tak by mě zajímalo jaké jsou. Popř. nějaký jiný tip na plenky, které byly fajn a které byste doporučili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.11.14 13:58

Muj nejmladsi ma nejakou extra citlivou plet, takze jak mu dam neco jineho nez pampers, tak se mi oprudi. I z tech Billackych. Ale jinak mi prisly naprosto v pohode, s pamperskama srovnatelne, tenke, dobre sedi, material v pohode, takze bych klidne zkusila koupit :palec:

Co jsem jeste vyzkousela v teto cenove relaci, tak i plenky z Alberta (se smoulama), z Tety i z DM mi prisly tak nejak stejne jako ty Billacke…

Ale ted si uvedomuju, ze minimalne z te Tety to jsou taky Happy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí