Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky, používáte některá plenky z billy? Zajímalo by mě, jaké jsou.
Díky za odpovědi.
Mějte se hezky.
Ahoj Jana
Ahoj Jani, jestli myslíš Clever z Billy, tak jsme spokojení. Sajou výborně, jsou na suchý zip, papírové… Používáme i na noc. Ahoj,M.
Ahoj, mame velikost myslim 9 az 14 kg a spokojenost. Pekne sedi.
My jsme na nich byli asi 1,5 roku (úplně stejné, jen s jiným obalem mají v Penny - asi jeden výrobce) a byli jsme naprosto spokojení.
Teď je tak od půl roku začneme zase používat.
Ahoj,
my už sice pleny dost dlouho nepoužíváme, ale taky jsme jeli Clever z Billy. Cenově dobré a byla jsem s nima fakt spokojená. A ještě jednu věc měly dobrou (stejně jako Happy) - byly vždycky v tom kilogramovém rozsahu o něco větší než ostatní plenky. A vzhledem k tomu, že máme doma docela pořízka, tak jsem to uvítala ![]()
Tereza
Dnes jsem je koupila na zkousku a zatim teda prijemne prekvapeni.. chtela jsem koupit nejake obyc igelitky na takove to „hodinu pred koupanim“, kdy se mi nechce davat draha plina, kdyz vim, ze ji nejspis nepocura a vyhodim ji… Asi je budu pouzivat nejen v techto pripadech ![]()
Já už žádné jiné nekupuju. Jednou jsem je z nouze koupila,protože zrovna měli všechny Pampersky i Huggiesky v naší velikosti vyprodaný a nechtělo se mi už nikam jezdit,tak jsem je vzala,že těch pár dnů,než koupíme nějaký „normální“ to malá vydrží. A byla jsem naprosto nadšená. Poměr kvalita/cena mi přijde víc než dobrý,malá je v nich spokojená a my ještě ušetříme ![]()
Ahoj holky, díky moc za odpovědi. To jste mě potěšily. Mohly byste mi ještě napsat, kolik stojí 1 balík maxi plenek a kolik jich tam je?
Díky moc
Jana
ahoj, právě prohlížím letáky a tyhle plínky jsou teď v akci.Stojej 179 korun.Těch maxi je tam myslim 50
Ahoj holky, moc děkuji za odpovědi. Plenky jsme už koupili a jsou dobré.
Ahoj Jana
Obnovuji diskuzi.
Dnes jsem v Bille koukala, že mají akci na plenky Happy. Máte s nimi někdo zkušenost? Překvapila mě celkem přijatelná cena, ale zatím v tom dost tápu. Tak by mě zajímalo jaké jsou. Popř. nějaký jiný tip na plenky, které byly fajn a které byste doporučili.
Muj nejmladsi ma nejakou extra citlivou plet, takze jak mu dam neco jineho nez pampers, tak se mi oprudi. I z tech Billackych. Ale jinak mi prisly naprosto v pohode, s pamperskama srovnatelne, tenke, dobre sedi, material v pohode, takze bych klidne zkusila koupit ![]()
Co jsem jeste vyzkousela v teto cenove relaci, tak i plenky z Alberta (se smoulama), z Tety i z DM mi prisly tak nejak stejne jako ty Billacke…
Ale ted si uvedomuju, ze minimalne z te Tety to jsou taky Happy…