látkovky a pohyb nožiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37
19.11.08 11:19

látkovky a pohyb nožiček

ahojte holky,
tak úsoěšně látkujeme téměř půl roku, ale jak malý začíná být hodně aktivní, přijde mi, že mu plínky vadí. sudy válí bez problémů, ale když je nahatý dělá všemožné další hadí pohyby, buď zkouší lézt nebo si sedat. neznáte sklad u čtvercovek, který je volný pro nožičkya „moderní“ plínky pro takového neposedu jako je náš Matýsek? popoliny AIO na patentky jsou bez problému, ale jakékoli jiné, přes které se musí dát ještě kalhotky, ho omezují. díky za radu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20840
19.11.08 11:31

Ahoj, a není to spíš jen tvůj pocit?
Tobík (17m) je v látce asi až od 11 měsíců, to už se stavěl u nábytku a pohyblivý byl celkem dost, změnu ani nezaznamenal :wink:
Máme převážně čtvercovky (skládám na draka, vycpávám nejčastěji další čč, nebo žíňkama z Ikea nebo BL bambus čtverec 40×40) a něco málo zavazovaček HHS.
Na noc dostává jednorázovku, běhá ve všem bez problémů :)
Co teda zkusit třeba HD pastelku nebo nějakou kapsovku z PUL zátěrem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.11.08 11:49

neřekla bych když vidím ten rozdíl v pohybu s a bez plenky, ty kapsovky mi taky přijdou fajn, hlavně nechci investovat stokoruny do nějakých, které jsou to samé. a co to jsou ty zavazovací HHs? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
19.11.08 12:06

No, já bych řekla, že všechny mimča nahalatý vyvíjejí větší aktivitu bez ohledu na to, jaké mají plínky :)

Zavazovačky HHS … ale ty ti asi taky nebudou vyhovovat, davají se přes ně svrchní gaťky a taky jsou mezi nožičkama celkem široké…

Zkus se třeba zeptat ještě u sousedů na BC, tam je rozsáhlá látkařská komunita. Ale podle mě z tohohle důvodu další plínky kupovat nemusíš - my jsme všichni vyrostli na čtvercovkých a s pohybem zpravidla problémy nemáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
19.11.08 12:35

díky, je to pravda, že nahatý je akční každý mimčo, ale když vidím ten rozdíl… občas dávám Moltexky a taky ho trochu omezujou..
přijde mi, že je problém ne šířka mezi nožkama, ale množství látky kolem kyčlí. Když je nahatý cucá si nožky, ale pokud má plínu nedělá to, mimča s jednorázovkama, co sem viděla na plavání, to dělaj i zabalený…
moc díky
asi stejně pořídím ještě tak 2ks nějakých plenek a taky mě napadlo jak si něco udělat až to vyzkouším hodím sem návod, třeba to někoho osloví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
19.11.08 14:54

Jestli myslíš, že je problém v látce kolem kyčlí, dávej narovno čtvercovky nebo vícevrstvé a na to kalhotky s PUL zátěrem.

Moje děti taky jsou a byly nejaktivnější nahaté; nicméně ač plně látkované, Dalek běhal před rokem, Haňa začala v 9m, předtím už lezli do výšek, mrštní jsou jak opice oba dva, takže pokud je plenky nějak omezovaly, jen dobře, to už by lezli asi i po stropě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí