Pleny na noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
238
17.11.08 12:45

pleny na noc

Ahoj, jaké dáváte pleny na noc? my máme přez den fialové Tesco a jsou super, ale poslední dobou nám začli vnoci pročůrávat. Tak potřebuju poradit. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
17.11.08 12:56

Ahoj, taky používáme fialové Tesco a na noc mám koupen o číslo větší balík. Ty zatím nepročural.. Zkus. Resut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
17.11.08 12:59

Ahoj!

my už používáme píny jenom na spaní a mám na noc Huggis s medvídkem PU nebo Pampers ty s těmy pružnými pásky a na odpolední spaní mám obyčejné
huggisky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.11.08 13:37

Bezvadný jsou Pampers, a ještě lepší Babylove z DM drogerie! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
17.11.08 14:20

Ahoj, na noc používáme Babylove z DM, Pretty Baby z Intersparu nebo Clever z Billy. A dáváme větší velikost, jak už psala Resut. Ahoj, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.11.08 16:27

take mame babylove a nemohu je vynachvalit!!!

• Citovat
  • Upravit
18651
17.11.08 21:09

Babylove jsou opravdu skvělé plíny, ale mi teď kupujem pampersky, protože je tam ta akce na vakcíny a na to já slyším, takže přes den slep a play 5 a na noc housenky 4+. Ale Tom na noc a v noci vůbec nepije, takže stačí, ale Starší vypil v noci kliďo i půl litru vody a tak jsme pak kupovali i 6.(plínkovali jsme v noci do 2,5let a měl 16kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
7.1.11 20:41

hezký večer…
potřebuji radu na pleny,malej mi v noci dost pije čajík a nebudí se mi na přebalování,až ráno a to je ten problém,nechci ho budit,ale ráno má bokem pročůranou plenku,používám lepší hagísky,nevíte o dobrých plenkách na noc?na ceně nezáleží,hlavně když to bude fungovat…kuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
7.1.11 21:17

ahoj, jak máš staré dítko?
dobré mi přišly tesco zelené, když měla Emmuška do 7 kilo, teď nad 7 jsem vzala trojky pampersky active baby a taky v poho… vydrží 12 hodin, kdy vypije 2 flašky

huggies mi přišly úplně nejhorší, vůbec nedržely kolem nožiček, ty už mi nesmí do domu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
7.1.11 22:20

Ahoj, souhlas. Huggies mi přijdou drahý a stojí za prd, taky nám protýkaly kolem nožek. Měli jsme je jednou a končíme. Za mě jedině Pampers :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
7.1.11 23:44
terdule píše:
hezký večer…
potřebuji radu na pleny,malej mi v noci dost pije čajík a nebudí se mi na přebalování,až ráno a to je ten problém,nechci ho budit,ale ráno má bokem pročůranou plenku,používám lepší hagísky,nevíte o dobrých plenkách na noc?na ceně nezáleží,hlavně když to bude fungovat…kuju

Za mě Pampers :palec: ,někdy je dobré vyzkoušet o jednu velikost větší,víc se do nich vejde…zkusit to mužeš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
8.1.11 15:07

ok a dík…prubneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
8.1.11 15:30

malýmu jsme dávali pleny z Alberta za 160kč a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
8.1.11 18:56

My jsme take spokojeni s tescovima plinama(zelene)stoji kolem 250kc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.1.11 18:58
alena23 píše:
Ahoj, jaké dáváte pleny na noc? my máme přez den fialové Tesco a jsou super, ale poslední dobou nám začli vnoci pročůrávat. Tak potřebuju poradit. díky

Ahoj. My používáme Pampers, přes den trojky, na noc čtyřky, páč v noci trojky nevydržely. Takže taky doporučuju vyzkoušet ;) . teskový jsme používali u starší dcery (bydleli jsme jinde a měli Tesco u baráku, teď je dost z ruky, tak hlavně proto už nepoužíváme).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí