Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
chci se zeptat, kdo používáte plenky baby lucy, jestli
je dobrá plenka baby lucy bambus a jestli uschne dříve než organik.
S organiky jsem moc spokojená, ale dlouho schnou, tak teď na zimu
bych potřebovala něco, co uschne dříve.
Díky za odpověď.
Jana
BL bambus je super, mám ji moc ráda. Ale schne ještě o něco pomaleji než organic. Ale to všechny bambusky… ![]()
Omlouvám se za Anonymitu, nějak se mi nepodařilo předtím přihlásit ![]()
Já se sem s dovolením vetřu s dotazem na podobné téma. Mám mimo jiné biofroťáčky Popolini, vydrží celou noc. Na druhé dítko chci ještě něco dokoupit, tak by mě zajímalo, zda některá plínka od Baby Lucy vydrží taky celou noc, ať už bambus nebo froté. Přece jen cena je cca 2/3… Díky všem.
TAk ja mam od BL vsechny varianty.......
a Nejvice vydrzi organic ty davam na noc, pres den Bambusky a color- ty jsou nejslabsi
ale nasi male pres noc vydrzi i bambuska
Jo a ty barevne jsou krasne a i po 20 pranich porad stejne- mam pastelove, krome zlute vsechny
a ad schnuti......je to tezsi, hlavne ted v zime, zatim je susim venku, ale brzy je budu asi davat dovnitr
Díky moc. Nemáš náhodou srovnání organic baby lucy a organic popolini? Snad to bude nastejno.
LucaLuca píše:
Díky moc. Nemáš náhodou srovnání organic baby lucy a organic popolini? Snad to bude nastejno.
Organic popoliny jsem jen ohmatala. takze neporadim.
Ja si nejdrvive koupila jen 4 ks bamboo a 2 organici 3v1 na zkousku.......
ted uz mam doma plinek 18.....nadchlo mne to, ale mam jenom BL- proste malej sedli, tak proc zkouset jeste jine?
Treba jsem mela v ruce tots bots bambo. a zdali se mi uplne stejne, akorat ne tak prijemne.. a cena nesrovnatelna.
Jo a pokud si objednas z www.plienka.sk vyjdou te podstatne levnejc nez treba pres MMB nebo slune a jine net. obchody- posta je 89Kc
Před dvěma lety ještě moc výběr nebyl, narazila jsem tehdy fakt jen na Popolini (a to náhodou, byla jsem rozhodnutá jít do látkovek a nebýt kámošky, už bych kupovala tetra pleny
). Mám 6 biofroťáčků a 4 flanelky (oboje 3-15 kg) na zapínání v pase a zbytek čtvercovky.
Na druhé chci něco ještě dokoupit, tak mě zaujaly BL právě kvůli ceně. O www.plienka.sk vím - ale i tak díky moc.