zápach moči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
26.8.08 14:41

zápach moči

Ahoj holky,
s látkovkama jsme s dcerou-2 roky začali nedávno. Dcera je už přes den doma bez plenky a říká si na nočník.
Na spaní jsem pořídila na MMBazaru jednou prané 3ks IV flanelek a 1 konopku Ella´s House.
K tomu jsem koupila flísáčky HD.
Hned mi jedna maminka psala, že tyto plenky jsou spíš
vhodné na den. :-( No neva, učený z nebe nespad.
Teď mám obejdnanou vlnu na vlňáčky.
Látkování mě docela chytlo, jsem ale nemile překvapená, že dcera a hlavně plenka ráno tak děsně páchne močí.
Jedna maminka mi radila, že v PUL kalhotkách to není tak hrozné, že k plínce nemůže tolik vzduchu a moč se tak rychle nerozkládá a není tudíž tolik cítit.
Máte některá tip, či radu ohledně zápachu?
Esenc. olej nakápnutý na plenku moc nezabral.
Díky za případné podněty a zdravím.
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2602
26.8.08 14:56

Ahoj,
mam ten samy problem. Ale nejak si zvykam, takze rano, hned po probuzeni prebaluju. A ta moc smrdi jak z vlnaku, tak z kalhotek s pul zaterem. Jsem zvedava, jestli nekdo neco poradi, krome teda prebalovani v noci, coz praktikovat nechci, pac mi maly spi hezky celou noc .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
27.8.08 21:35

Obávám se, že pokud nechcete v noci přebalovat (což plně chápu), tak se s tím budete muset smířit. Dítko je v plenách přes 8h, tak se to nějak projeví.
Mému dítku pleny naopak míň smrděly močí s vlňáčky. Mám pocit, že to nebylo tak hrozné (už je bez plen), asi hraje roli i materiál pleny. Jednorázovka proti tomu smrdí děsně chemicky :roll: , zlatá bavlna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
3.9.08 08:11

Teda to koukám Sofie po ránu teda nesmrdí téměř vůbec. Putuje nad ránem k nám do postele tož to bych si snad všimla. Zato když měla sem tam jednorázovku tak jsem okamžitě přebalovala protože se to nedalo čuchat.
Není to spíš plenkou, nesmrdí ty plenky i bez počurání (jako že by už byly načichlé natolik že by to cítilo pořád a při namočení, počurání víc?
Zas je pravda že u mojí starší dcery smrdívají i kalhotky (přeci jen se neutře 100%) a to dost, že kolikrát měníme 2× denně. Ono moč kojence je o něčem jiném že. Pak by možná nebylo od věci mrknout do nočníku, záchodu jestli je moč světlá a má tedy dcerka dost tekutin. Ale ono ta raní ta snad smrdí všem.

Hmm no to jsem neporadila. :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2682
3.9.08 10:31

Řekla bych že ráno, alespoň starší dítě co čůrá do plen, prostě smrdět musí :) . Jak v jednorázovce, tak v látkovce. Přes den podle pachu plenek poznávám, jestli náš chlapec dost pil nebo ne. Je jasné, že v noci toho moc nevypije a navíc má tu plenku 12 hodin. Řekla bych že jediné východisko je se s tím smířit nebo naučit na záchod (ha ha, nám se to moc nedaří).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí