Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, jsou výborné, úplně stejné jako Tescové! Nejsou igelitky a mají gumičku vzadu, běž do nich, pokud jsi spokojená s tescovýma, budou ti vyhovovat
Jo, a vycházejí o něco levněji než tescové.
Jaké z lidlu? …co vím,tak mají dva druhy…jedny jsou ve velkých balících (myslím,že mají obrázky po celé plíně a takový pruh-indikátor vlhkosti
firmu ale nevím ..ty jsou super,ale výjdou dráž než ty druhé,měli jsme je párkrát jen u babi jako záložní
)
Potom jsou druhé,v menších baličcích na tom lepícím proužku jsou rybky, dříve to vyrábělo Cien nyní Sevena a od té doby co změnili ten vnější obal (a firmu) tak se strašně shoršily ..jsou sice asi jakoby tenčí,ale chybí právě ten pružný pás vzadu.Používáme už jen vyjímečně na noc tak mi to už tolik nevadí,ale na menší mimi bych je nebrala. Takže asi tak…jsem teda pro ty v tom větším balíku,ale jak výjdou v porovnání s Tesco to nevím. Kvalita bude asi stejně dobrá ![]()
To malé balení z Lidlu jsem nezkoušela.Ale to velké teď mají zn.Toujours a jsou fajn.Mají pružné sucháče,jako pampers(housenka).Ale nemají gumičku na zádíčkách.Někomu to vadí.U nás doma jsou docela oblíbené a vychází cenově dobře.I na noc se osvědčili.
Máme vyzkkoušené to malé balení a kromě té chybějící gumičky vzadu jsou super. A cenově taky. Takže pokud nám došly ty z Tesca a nebyly zrovna v akci, mastila jsem pro plínky do Lidlu ![]()
Ahojky holky, také jsem vyzkoušela plínky z Lidlu (malé i velké balení) a nám se osvědčilo jen to velké balení (po těch plínkách z malého balení byla Eliška šíleně opruzená).
Taky bereme plíny převážně v Lidlu - Toujours 7-18kg, jsem s nimi po všech stránkách spokojená, ALE - teď naposledy jsme koupili do zásoby 3 balení a oni je změnili
Obal vůbec, ale prostě jsou to jiný plíny, je na nich obrázek rybiček, ale přijde mi, že tak dobře nesají a hlavně po nich začíná být malilinko opruzená. Já nevím, proč když je něco dobrýho, to musí měnit ![]()
Ahoj holky, slyšela jsem, že jsou dobré plinky z Lidlu. Máte s nimi zkušenosti? Nejsou „igelitové“? Mají „pružinkový pás“ - myslím jako tesco pliny nebo Pampers s tou housenkou? Sají dobře? Dnes jedeme na nákupy, tak mě napadlo je zkusit. Jo a co cena? Díky za odpověď! Verča