Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Potřebuju poradit, jakou plínku mám malé dát na noc. Nad ránem se do toho ještě pokadí. Zkoušeli jsme ekologický Allana z DM o číslo větší, ale neustály to. Zkoušela jsem ji i před půlnocí přebalit, ale taky nevydržely. S močí problém není, ale to ranní kadění… Díky za rady.
ahoj používáme Huggies Premium a je v pohodě. Večer hodně pije a ráno většinou taky kaká a plína vydrží. ![]()
Ahoj, taky používáme na noc pleny HUGGIES Premium a jsme spokojený.
Vydrží nám celou noc
.
A to pije večer a i v noci.
Od narození používám jen Pampers Premium Care. Jsou skvělé a malá nikdy nebyla opruzená. Přebaluju při každém kojení - krom noci teď už a plenka vydrží v pohodě.
Všechny jmenované náš lábal pročurá. Přebaluju ji o půlnoci, vstáváme v 7h a je to tak tak aby nebyla pročuraná znovu.
Ale ona vypije vše co dám, takže se snažím dávat co nejmíň, ale tolik aby něco měla a nehulákala. Je to cca půl litru na noc. Kdyby mohla vypije litr ![]()
Obecně vyhovují Baby love, Tesco, Albert i Pampers. Všechno cca na stejno, takže se vyplatí levnější, pampers je drahý.
Používáme iD Slip X-Small Super, které nám doporučila prodavačka ve zdravotních potřebách, a jsou dobré, nic neprotéká a plena uvnitř působí suše, syn necítí chlad ani mokro. Všichni jsme spokojeni a nemusíme převlíkat postel, to stojí za ty dvě stovky. Doporučuji.
Obnovuji téma, dítě mi v noci občas pročůrá plenku. Určitě je to tím, že spí víceméně celou noc, ta plena to prostě už nepojme a proteče okolo nožiček(podle toho, na kterém boku zrovna leží).
Používám Tesco ty zelené premium čtyřky. Dcera má 11 měsíců a 9,1 kg, takže na větší číslo to prostě není.
Budit ji nehodlám, nesnáší to, a pak hodinu nez řízeně a vystresovaně řve.
Jinak po babylove se mi opruzuje, takže ty ne. ![]()
Nestává se to každou noc, ale několikrát za měsíc určitě (5×? asi).