Levné plenky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
9.12.08 00:31

Levné plenky

Prosím poraďte levné plenky vel. 5 (na 14 kg), malý se naučil kakat hodinu před koupáním a i když nejsem až tak spořivá, tat je mi té pampersky líto.

S plenkama zkušenosti nemám, od narození používáme pampersky.

Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2010
9.12.08 06:17

Ahoj, tohle mi dělala dcera. Taky mi bylo líto peněz, tak jsem koupila nejlevnější Tesco plíny. Jsou sice igelitové, ale na hodinu se to nezblázní:-) Stojí kolem 170kč,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
9.12.08 07:47

Ahoj,
taky jsme měli plínky „dobré“ a „igelitky“ - to když jsem musela přebalit a věděla jsem, že to nebude déle než na hodinu. Co vím, tak jsou všechny igelitky stejné, třeba zmíněné Tesco igelitky (modrý obal) nebo ARO. V akci jsou levné i Pampers Sleep and Play, nejsou igelitové ale hodně tenounké. Jen je třeba je vyzkoušet, třeba z levných červených Huggiesek (a to nejsou igelitové) se první syn opruzoval a druhý z nich má regulérní ekzém :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
9.12.08 07:54

My používáme od cca 2. měsíce Tesco fialové (ne ty igelitové). V akci je mají za 209,– Kč.

Já jsem s nima spokojená, vyhovují mi více než Pampersky či Huggies, které jsme taky zkoušeli. A ta cena je příznivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
9.12.08 08:01

My jsme používali ty z kauflandu Wickie, jsou sice igelitové, ale nám seděly!
Stojí cca 109,– Kč menší balík, ten větší stojí 209,– Kč a je jich tam 76 ks nebo 82 ks v tom menším je asi polovina ks!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.12.08 08:54

My kupujem vždycky v akci ty lepší tesco plenky (ve fialovém obalu), jsou pro nás lepší než pampers i huggies a za levno. Petra

• Citovat
  • Upravit
2661
9.12.08 09:56

My kupujume Babydream od Rossmanna. Stojí 200,– Kč a naprostá spokojenost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.12.08 10:03

V akci se dá koupit hodně plenek za levno. My třeba kupovaly plínky Happy za 199,–, to samý Pampers Sleep and Play, ty fialový Tesco plíny jsou taky v pohodě. Podívej se, co je u vás zrovna v akci, podle toho bych se řídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.12.08 12:11

Kupuju babydreams z DM nebo happy osvědčily se mi i babysmile z droxi. Pampersky nekupuju vůbec nevidím rozdíl mezi těma co kupuju a pamperskama teda kromě ceny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
9.12.08 13:48

ahojky

:D přidávám se k holkám. Plenky Tesco jsou fajn, pak jsou dobré i plenky z Lidlu (malé balení) asi 50kč, je jich tam asi 14ks… ale jsou dobře savé…
Další z levnějších a kvalitních jsou plenky z Plusu a pak třeba červené Helen Harper. Řekla bych že dnes se najde spousta levnějších a kvalitních plenek..Pampers byly vždycky nejlepší, ale dneska bych k nim přirovnala i Happy Bella pleny, jen jsou širší......
Zkus koupit levnější a uvidíš......myslím že v Droxi drogerii prodávají i kusovky.....(tedy Schleckler drogerie).....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
13.12.08 16:20

A co třeba plenky z Lidlu to velké balení? Stojí tuším kolem 200. To malé balení jsem jednou musela narychlovku koupit a Eliška se mi okamžitě neskutečně oprudila, přestože tu plínu měla jen chvilku. To samé se nám stalo po Huggieskách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9441
6.1.09 08:46

Přidávám se s fialovýma plenkama Tesco a dávám jim za 1 :) . Vydrží dlouho suché a dobře drží „na prdelce“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
29.1.09 12:27

Já si myslím, že ten, kdo nepoužívá značkové pleny, nic vůbec nezkazí :D .
I já je používám ty neznačkové. Tesco nám nevyhovují, tam jsem se děsila toho igelitu, takže ty už nekupuji, ale kupuji z Lídlu TouJour plenky 4-9kg a naprostá spokojenost (cena asi 200kč), pak kupuji taktéž pleny v Penny (to žluté balení) asi také za 2kila.
Nedávno jsem dostala od tchýhě plenky Huggies classic a už nikdy více :twisted: :evil: :! . Malej se do nich jednou vyčůral a smrděl močovinou přes dvoje tepláčky 8O 8O . Pampers mi také nevyhovují.
To, co používám je jedinečné a nenechám na ně dopustit :D .
Myslím si, že značkové pleny jsou jen dojičky peněženek, nikoli zárukou kvality zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.1.09 18:00

a nemate nekdo zkušenost s plenkami Romina z Elkupu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí