Reklamace, složenka C

10584
27.6.12 11:55

reklamace ,složenka C

Dneska jsem byla reklamovat složenku typ C, paní co jsem odesílala peníze, totiž pořád nepřišla.
Vedoucí pošty si ode mne vzala tel. číslo, okopírovala si ústřižek. Prý tam zavolá a dá vědět, tak čekám.
Nevíte některá jak dlouho taková reklamace trvá? Pokud se nedohledá složenka, přijdou peníze paní, či mě?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
765
27.6.12 12:37

Ahojky,

na reklamaci je standarte doba 30dnu.

Casto se stava ze clovek omylem ma rozdil mezi hlavnim dilem dokladu, ktery si predala ke zpracovani a ustrzizkem, co mas v ruce. nevim presne zda je C na adresu nebo si to posilala na účet. Pokud by byla chybne adresa a nemohli to predat, mely by se ti penize cca do 14 dni vratit - prsila by ti slozenka. Jinak pokud na ucet tak to muze byt problem…pokud by byl chybne a existoval, znamenalo by to ze nekomu pristaly na uctu a ne kazdy si toho vsimne pokud to byla mala castka…musela bys zadat jeho banku aby ho pozadali aby ti penizky vratil. Pokud by to neexistovalo, melo by se to opet asi do 2 tydnu vratit - prisla by slozenka.

Nepracuji ale pro postu takze se muzu i mylit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.6.12 13:05
@Berylek píše:
Ahojky,

na reklamaci je standarte doba 30dnu.

Casto se stava ze clovek omylem ma rozdil mezi hlavnim dilem dokladu, ktery si predala ke zpracovani a ustrzizkem, co mas v ruce. nevim presne zda je C na adresu nebo si to posilala na účet. Pokud by byla chybne adresa a nemohli to predat, mely by se ti penize cca do 14 dni vratit - prsila by ti slozenka. Jinak pokud na ucet tak to muze byt problem…pokud by byl chybne a existoval, znamenalo by to ze nekomu pristaly na uctu a ne kazdy si toho vsimne pokud to byla mala castka…musela bys zadat jeho banku aby ho pozadali aby ti penizky vratil. Pokud by to neexistovalo, melo by se to opet asi do 2 tydnu vratit - prisla by slozenka.

Nepracuji ale pro postu takze se muzu i mylit :)

je to slozenka na jmeno, a vsechny udaje na ni sedi, jen proste adresatce nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
27.6.12 13:15

@pipiinka pokud nebude vyplacena do urciteho data..automaticky se vraci zpet k Tobe. Je mozne ze to nekdo na poste…nebo to nekdo ze schranky uzmul, pro jeji proplaceni je nutny obcansky prukaz, takze nezbyva nez cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.6.12 13:25
@Berylek píše:
@pipiinka pokud nebude vyplacena do urciteho data..automaticky se vraci zpet k Tobe. Je mozne ze to nekdo na poste…nebo to nekdo ze schranky uzmul, pro jeji proplaceni je nutny obcansky prukaz, takze nezbyva nez cekat.

mno a je mozne se se ztrati cestou???ptze na jeji poste neni na me taky ne,a uz je davno po lhute kdy ji mela dorazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
27.6.12 13:49

Ahoj Pipi, taky jsem si ještě říkala, jestli se nemohla ztratit ze schránky… bydlíme v bytovce, ale zatím se mi nikdy nic neztratilo…no hlavně, že se neztratí ty peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.6.12 13:52
@mial píše:
Ahoj Pipi, taky jsem si ještě říkala, jestli se nemohla ztratit ze schránky… bydlíme v bytovce, ale zatím se mi nikdy nic neztratilo…no hlavně, že se neztratí ty peníze.

mial, ale to by ji meli v pc na poste zaevidovanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
27.6.12 14:06

Aha, tak to jo, no ještě zkusím zítra zavolat na tu poštu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
27.6.12 14:07
@mial píše:
Aha, tak to jo, no ještě zkusím zítra zavolat na tu poštu…

jj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová