Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj. Nemáte někdo zkušenost s reklamací vany? Před čtyřmi měsíci jsme provedli celkovou rekonstrukci koupelny včetně výměny obkladů a vany. Koupili jsme vanu smaltovanou a musím říct, že se stala mojí noční můrou. Do vany mi spadl plastový kartáč na vlasy, smalt v místě dopadu popraskal a odštípl se, a to poměrně velký kus. Do staré smaltované vany u rodičů mi xkrát něco spadlo a byly to daleko těžší předměty a s vanou to ani nehlo. Ta vana je dneska třicet let stará a je jako nová. Do té nové mi spadnul pitomý kartáč a je na odpis. Zkrátka mi nepřijde normální, aby vana takovýto náraz nevydržela. Máte někdo zkušenost s podobnou reklamací a má to vůbec smysl? Další problém je, že máme maličkou koupelnu a aby se tam vana vůbec vešla, musela se nejdřív usadit vana a poté dát obklady, takže výměna vany by znamenala vybourání včetně obkladů a následné znovuobložení, z čehož bych se asi zbláznila.
Teda nevím, jak se reklamuje vana, do prodejny jí asi potáhneš těžko…reklamaci bych zkusila a stála bych si za tím, že mi tam nic nespadlo, jak to příznáš, tak máš dle mého, smůlu.
Zkus to, ale říkej, že to bylo samo, najednou se to odprýsklo. Jak řekneš spadl mi tak hřeben tak už je to tvůj problém. Stejně si teda myslím, že ti to neuznají s tím, že ti tam muselo něco spadnout.