Reklamní předměty – máte?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
266
28.1.19 20:07

Zkus oslovit firmy v okolí kde ty akce děláš, nám občas něco věnuje obec či místní firma. Kolikrát stačí se jen zeptat. Je to reklama i pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
113
28.1.19 20:09

Díky, toto dělám dost často :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
28.1.19 22:08
@leja.t píše:
Všem přeji krásný večer, nevěděla, kam přesně toto téma založit, tak snad neva, že jsem to dala sem.Teď k mému dotazu, dost často chystám různé akce pro děti, bez nároku na odměnu a už nevím, kde shánět různé odměny. Nemáte prosím některá z vás možnost poslat mi nějaké reklamní předměty třeba… Zatím díky! :) Leona

O jaké předměty byste měla zájem? Třeba tužky s logem děti asi moc nenadchnou, že? Jinak pár věcí doma mam. Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.1.19 20:06

Jsme od Blanska… klidně zaplatím poštové :) děti nadchne všechno, co dostanou :-D hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16096
29.1.19 20:49
@leja.t píše:
Jsme od Blanska… klidně zaplatím poštové :) děti nadchne všechno, co dostanou :-D hezký večer.

A kolik si toho tak představuješ? Upřímně, když jsem posílala před Vánoci pár balíčků, tak mi přijde, že kdybys šla třeba do Pepca, tak za to „poštovné“ tam toho nakoupíš docela dost. Jinak bych řekla, že sázka na jistotu jsou banky, stavební spořitelny, pojišťovny, automobilky (tam jsme vždycky něco na tábor dostali).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
29.1.19 20:52

V Pepcu jsem byla dnes, tak jsem nakoupila zas něco do zásoby :-D jo, oslovím ještě pojisštovnu :) díky, pěkný večer, L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
29.1.19 21:27
@leja.t píše:
Jsme od Blanska… klidně zaplatím poštové :) děti nadchne všechno, co dostanou :-D hezký večer.

O víkendu na to mrknu a ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
9.2.19 14:43
@Rachel_cz píše:
O víkendu na to mrknu a ozvu se.

Posílám foto, co jsem našla. Jsou tam plysakove přívěsky, větráky, hopiky, atd.
Máte zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová