Rekonstrukce bytu, poraďte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6phvo0
15.2.11 13:06

Chce se to poradit s interiérovým designerem. Poradí vám, na co nikdy nepřijdete, protože má zkušenosti. Jsou věci vyzkoušené a dobré.Pračky jsou vestavné a jsou super.M

• Citovat
  • Upravit
Ježa
2.2.12 22:45

:mavam: ahojky lidi. Nemate někdo zkušenosti s reko-stav.cz ? budeme dělat rekonstrukci koupelny. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
11.2.12 14:50

Ahoj pokud by jsi chtěla můžu ti udělat návrhy na celý byt. Dělám to zdarma. Zatím ahojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
14.2.12 01:29

http://www.fotogaleriekuchyne.cz/…ialu-kuchyne
tady si můžeš zadat parametry i barvu pro inspiraci
ps. pokud bydlíš kolem turnova rada ti poradím osobně pracovala jsem jako designérka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.2.13 11:31

Holky, nedělal někdo z vás, vašich příbuzných, známých, rodina, kamarádi atd. minulý rok nebo tento rok rekonstrukci nebo nekupoval si někdo spotřebiče (myčka, lednička, mikrovlnka, televize, pračka, sušička atd.) nebo nějaké vybavení bytu? Hodila by se fakturka nebo jen nějaký paragon, účet na něco menšího… Moc moc prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.3.13 17:36

Chtělo by to foto, jak prostor vypadá,. Jinak je super dat pracku za stupačky…já si navrhovala byt sama a také to tak mám, a nad prackou ještě 3policky :D perfektně využité místo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.3.13 17:40

I když…pises ze je to 2+1- kuchyň do L, 3okno, dveře do koupelny z kuchyně a na záchod z chodby? Nebo jiný byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandri19
27.3.13 18:45

kde udělat návrh bytu?

:) poradi nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.13 20:48

Návrh bytu

Designerů je hodně, třeba Vaidadesign, Hronek, Designmone…
když si zadáš designer, tak ti jich vyběhne spousta.

• Citovat
  • Upravit
367
29.3.13 12:15

Bydlela jsem ve svém bytě 1+1.kde krásná kuchyn zabrala veškeré místo a koupelna nebyla moc velká, takže pračku nebylo kam dát, vyřešilo se to užasně nábytkem na míru do větší předsíně, kde se do chodbové stěny mimo botníky a skřínky na věci udělala i skřínka do které se šoupla pračka a hluk pračky na chodbě nevadil nikomu.Ted máme 5+1 předělaný na 4+1 a koupelnu máme dost velkou takže pračka je. Hodně vídávám, že lidé mají pračku v kuchyni a myslím, že je to také praktické, je fuk zda pustíte myčku nebo pračku a nemusíte přeci prát zrovna když obědváte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.2.19 12:06

@Jindřiška 31 ahoj, plati jeste dva nabidka navrhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný