Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Návrhářka mně to všechno dělala ve 3D.
Takže jsem to viděla skoro živé.
@ugluk
Jéééé, Děkuju. Myslím, že tak do týdne dostanu klíče, tak pak bych mohla poměřit rozměry.
Co potřebuju - stůl a židle. V Ikee jsem viděla sklápěcí stůl Norden (pro 2 až4 lidi)i sklápěcí židle, ty se dají zavěsit pak na zeď.
Spaní malá (vyvýšenou postel mít ještě nemůže, je jí 20m), já (ideálně buď rozkl. gauč nebo sklopnou postel, nebo patro, ale je to panelák)-Aby z toho šlo dvojlůžko aspoň 140cm, kdybychom někdy byli dva.
Pak lednice, linka, klasika.
Koupelna - bu=d menšé vana, nebo sprch. kout. s větší vaničkou.
I když - to, co píšu, ti asi k ničemu nepomůže, viď?
Koutek na hraní malá.
Na to všechno se tě bude ptát návrhářka. Někdy jsem ani nevěděla co odpovědět.
Nezapomeň podat " zprávu o stavu věcí". M.
Nacrtla jsem 4 varianty, pokud trvas na tom stavebnim prepazeni. Sorry za kvalitu, fakt letmy nacrtek bez propocitavani rozmeru. Opravdu bych to radeji sverila osvedcenemu profesionalovi, co si za to sice necha zaplatit, ale bude mit na premysleni i navrhy nepomerne vice casu a zkusenosti nez ja tady s mozkem napul vypnutym a batoletem na zadech ![]()
Ani netvrdim, ze je vse urcite realizovatelne, jenom nastrely.
1 - pokojik do vyklenku po kuchyni, kuchyn posunout, pokojik bude opravdu miniaturni na sirku postele, navic bez okna.
2 - pokojik vykousnout z obytne mistnosti, nepruchozi varianta (poloha pricek A a B dle toho, jak moc chces ukousnout z obyvaku), opet bude pokojik miniaturni, ale aspon vetrany.
3 - zakladni varianta, kterou ti tu radi vsichni, pokojik o kousek vetsi, ale pruchozi.
4 - vymenit kuchyn a koupelnu, koupelnu spojit s WC, pokojik by se dostal do koncove polohy a byl by nepruchozi, ale bacha, tato varianta nesplnuje hygienicke standardy CR (v zahranici to tak obcas byva) - spravne by mezi WC a obytnou mistnosti mely byt dvoje dvere. Navic to nesplnuje to, ze nebudes courat na zachod skrz detsky pokoj. Navic tohle urcite nepredelas za 180 000. Proste vsecko blbe, jenom myslenkovy pochod ![]()
Osobne bych teda tuhle mistnost stavebne neprepazovala, jen bych dala postel bokem a opticky ji oddelila treba nizkou Ikea knihovnou nebo tak neco, popr. ji umistila do toho vyklenku. Vecer bys holt cetla pri male lampicce a televizi si poustela do sluchatek. Vsecko je to o kompromisech. Ale moc ti preju, aby sem nekdo prisel s nejakym genialnim a pritom financne unosnym resenim, sama priznavam, ze mam ted mozek lehce vygumovany ![]()
@Martina.ova píše: …
Ohledně nábytku - na spaní i s funkcí pohovky se mi líbí třeba tenhleA skládací stůl Ikea
http://www.ikea.com/…ts/20104718/
Mně se taky nejvíc líbí řešení z novinek.cz, hlavně co se linky týče, ale já bych pokoj pak stejně ještě přepažila, takže by malá vzadu spala na mistě linky, jak mají spaní na novinkách a já vedle ní. Je jí 20měsíců, tak na vlastní pokoj času dost.
Otázka je, jak vy posunutí linky a to čerpadlo vyšlo cenově.
tak ten skládací stůl budu mít taky, akorát bílý!!!
a pohovku skoro tu samou ![]()
Ugluk, Jak to myslíš, přepažovat bez oken? já myslela, že bych prostě přepažila celou místnost právě na místě mezi okny, aby z toho byly pokojíky 2.
Jak píšeš - neprůchozí pokoj z toho 1., ano byl by to minipokojík, právě tak to mají udělají lidi v patře nad, v minipokojíku spí dcera a vedle matka s otčímem. Ale ti právě jen udělali ten minipokojík, já budu mít byt prázdný a na rokonstrukci mám asi 180tis., tak jsem myslela, že to líp promyslím. Koupelna vyjde myslím tak na 100, je fakt mini.
Určitě -veškeré oblečení chci dát do chodby, skříň plus nástavec, určitě i nástavec nad futra u dveří. Moje se tam vejde, a uvidím, jak dcerky.
Marie, pošli mi kontakt, prosím.
Škoda, že nevím o nějakém architektovi, co by to nakreslil.