Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mívala známá. První okno bylo „pokojík“ dcery, u okna postel a za dveřma psací stůl. Přpaženou vestavěnou skříní (a takové ty harmonikové dveře), druhé okno bylo „obývací pokoj“, rozkládací pohovka pro maminku.
edit - známá měla 36m, a moc místa tam teda nebylo. Ale zas měly to udělané moc pěkně. I zakrslý králík se jim tam vešel ![]()
Příspěvek upraven 30.06.14 v 09:58
Babi ma stejnou, uprimne moc sanci tam nevidim. Ma tam postel, rozkladaci sedacku a stul a par skrini a tim to hasne, vic se tam ani nevejde. Mozna dat kuchyn do obyvaku a male tam. udelat postel.. Ale treba u babi to tam. sachtou smrdinod sousedu.kdyz vari.
@pikola Dát kuchyň jinam a místo ní spaní mě právě taky napadlo, uvidím, jak to půjde v praxi, co řekně zedník.
@Etcetera78 Takže to neměla rozdělené příčkou na 2 místnosti?
@Etcetera78 k tej vstavanej skrini- videla som na nete zrealizovanu tzv. obojstranu skrinu. Proste bola z oboch stran, aj z jednej izby aj z druhej. Akurat ta jedna strana bola v obyvaku, tak mala policky, ale z druhej bola klasicky uzatvaratelna. „Predelena“ bola vo vnutri asi preglejkou..
@Anatalia To zní dobře. Jen to v praxi stále znamená, že je to 1 místnost a ne 2, že? A nebo byla veprostřed příčka?
Tak kuchyn musis mit vzdy nalepenou na koupelne kvuli rozvodum. Mozna jeste kuchyn v predsini a vlez do koupelny treba z obyvaku. A do koupelny sprchac.
@Martina.ova priecku by som nedavala, ono to zuzi priestor. Ale 33 m2 nie je malo..
@Martina.ova gratuluji k vlastnimu bytu. Mame take panelak jen vetsi. S tou linkou bude asi problem, v panelaku se nedaji presouvat odpady, rozvody vody a vyvod od digestore, mame kuchyn novou necele dva roky a drez je asi jen o metr jinde nez byl predtim, to same sporak. Tak to jen vem v potaz.
@Martina.ova tu skrinu napasovat medzi okna, ak je dostatocna sirka, a dat tie harmonikove dvere.
Ten obrazok je na mna maly, len sa domnievam ako to mas. Tak mozno to vdim inak.
Ten obrazek je miniaturni a chybi tam koty. S posunutim kuchyne - mozna by sla za roh do obyvaku, co nejbliz sachte, ale strasne zavisi. Treba plynovy sporak musi byt hodne blizko sachte. Nejsnazsim resenim je aspon castecne prepazit ten obyvak, ale pokoj pak bude pruchozi, taky zadna slava, budes pres nej courat pri kazde ceste kuchyn-zachod.
@ugluk Mám pocit, že ty ses přímo zabývala návrhy?
Sporák je elektrický.
A co jsou koty? Obrázek jsem stáhla z netu, zvětšít neumím:
Je to odtud 1kk A
http://www.atelierdispozic.cz/…pozice-ihned
@Martina.ova jo, delavala jsem, ale priznam se, ze ted z hlavy nereknu, jak daleko se co da tahat. Koty jsou rozmery. A s dovolenim si i pro dalsi radce dovolim hodit vetsi obrazek ![]()
Je to tady, tenhle týden se dokončí změna majitele, budu majitelkou garsonky a můžeme se dcerkou nastěhovat.
Předtím plánuji udělat rekonstrukci, je to panelák s umakartovým jádrem, takže stoprocentně nové jádro, plus plánuji přesun linky, rozdělit místnost příčkou na dvě místnosti.
Nemá někdo zkušenosti s plánováním dispozic, případně nemá někdo stejný byt a udělaný z toho 2kk pro inspiraci?
Je to 1kk 33metrů.