Rekonstrukce garsonky

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Everyone
30.6.14 09:43

Rekonstrukce garsonky

Je to tady, tenhle týden se dokončí změna majitele, budu majitelkou garsonky a můžeme se dcerkou nastěhovat.

Předtím plánuji udělat rekonstrukci, je to panelák s umakartovým jádrem, takže stoprocentně nové jádro, plus plánuji přesun linky, rozdělit místnost příčkou na dvě místnosti.

Nemá někdo zkušenosti s plánováním dispozic, případně nemá někdo stejný byt a udělaný z toho 2kk pro inspiraci?

Je to 1kk 33metrů.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
30.6.14 09:54

Mívala známá. První okno bylo „pokojík“ dcery, u okna postel a za dveřma psací stůl. Přpaženou vestavěnou skříní (a takové ty harmonikové dveře), druhé okno bylo „obývací pokoj“, rozkládací pohovka pro maminku.
edit - známá měla 36m, a moc místa tam teda nebylo. Ale zas měly to udělané moc pěkně. I zakrslý králík se jim tam vešel :)

Příspěvek upraven 30.06.14 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35693
30.6.14 09:55

Babi ma stejnou, uprimne moc sanci tam nevidim. Ma tam postel, rozkladaci sedacku a stul a par skrini a tim to hasne, vic se tam ani nevejde. Mozna dat kuchyn do obyvaku a male tam. udelat postel.. Ale treba u babi to tam. sachtou smrdinod sousedu.kdyz vari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.6.14 09:58

@pikola Dát kuchyň jinam a místo ní spaní mě právě taky napadlo, uvidím, jak to půjde v praxi, co řekně zedník.
@Etcetera78 Takže to neměla rozdělené příčkou na 2 místnosti?

• Citovat
  • Upravit
1265
30.6.14 09:59

@Etcetera78 k tej vstavanej skrini- videla som na nete zrealizovanu tzv. obojstranu skrinu. Proste bola z oboch stran, aj z jednej izby aj z druhej. Akurat ta jedna strana bola v obyvaku, tak mala policky, ale z druhej bola klasicky uzatvaratelna. „Predelena“ bola vo vnutri asi preglejkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.6.14 10:01

@Anatalia To zní dobře. Jen to v praxi stále znamená, že je to 1 místnost a ne 2, že? A nebo byla veprostřed příčka?

• Citovat
  • Upravit
35693
30.6.14 10:01

Tak kuchyn musis mit vzdy nalepenou na koupelne kvuli rozvodum. Mozna jeste kuchyn v predsini a vlez do koupelny treba z obyvaku. A do koupelny sprchac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.6.14 10:02

@Martina.ova priecku by som nedavala, ono to zuzi priestor. Ale 33 m2 nie je malo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
30.6.14 10:02

@Martina.ova gratuluji k vlastnimu bytu. Mame take panelak jen vetsi. S tou linkou bude asi problem, v panelaku se nedaji presouvat odpady, rozvody vody a vyvod od digestore, mame kuchyn novou necele dva roky a drez je asi jen o metr jinde nez byl predtim, to same sporak. Tak to jen vem v potaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
30.6.14 10:04

@Martina.ova tu skrinu napasovat medzi okna, ak je dostatocna sirka, a dat tie harmonikove dvere.
Ten obrazok je na mna maly, len sa domnievam ako to mas. Tak mozno to vdim inak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68817
30.6.14 10:06

Ten obrazek je miniaturni a chybi tam koty. S posunutim kuchyne - mozna by sla za roh do obyvaku, co nejbliz sachte, ale strasne zavisi. Treba plynovy sporak musi byt hodne blizko sachte. Nejsnazsim resenim je aspon castecne prepazit ten obyvak, ale pokoj pak bude pruchozi, taky zadna slava, budes pres nej courat pri kazde ceste kuchyn-zachod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.6.14 10:09

@Anatalia Zúží prostor, ale bude víc soukromí:/
@pikola Někde jsem viděla na netu kuchyň přesunutou a kuchyň měla čerpadlo ve skříni v koupělně @tina1979 Děkuju:) Je to sice malé, ale bude to moje. Na větší nebylo.

http://www.novinky.cz/…i-domov.html

• Citovat
  • Upravit
Everyone
30.6.14 10:10

@ugluk Mám pocit, že ty ses přímo zabývala návrhy?
Sporák je elektrický.
A co jsou koty? Obrázek jsem stáhla z netu, zvětšít neumím:

Je to odtud 1kk A
http://www.atelierdispozic.cz/…pozice-ihned

• Citovat
  • Upravit
68817
30.6.14 10:19

@Martina.ova jo, delavala jsem, ale priznam se, ze ted z hlavy nereknu, jak daleko se co da tahat. Koty jsou rozmery. A s dovolenim si i pro dalsi radce dovolim hodit vetsi obrazek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.6.14 10:26

@ugluk Děkuju moc. Já jsem technicky levá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max