Rekonstrukce obezděné stodoly

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.4.23 09:04

Rekonstrukce obezděné stodoly

Ahoj

Nedávno jsem řešil financování rekonstrukce, kde jsem uvážil, že není dobré se finančně zatížit druhou hypotékou.

Ale chci se zeptat a dostat tip od někoho, kdo rozumí stavařině…
Stodola je obezděná a na kamenných základech. O víkendu jsem se bavil s dědou, který mi chtěl poradit, že by se dal udělat po celém vnitřním obvodu rám+rošt, na které by se usadily kontejnery? Vůbec nevím, jak s tímto naložit a zda je vůbec něco takového možné? Řeším co nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak si vytvořit další obytnou část i s podkrovím. Od vrat je vidět revizní šachta a tím pádem rychlé napojení na odpad. Na půdě je v aktuální obytné části jsou připraveny přípojky na vše potřebné. Takže dle mě spodní část a příprava podkroví by snad nemuselo být tak finančně náročné, když by se zvolil nějaký vhodný způsob.

Kdo by měl nějaké rady a případně kontakt na nějakého člověka co by to vše dokázal nakreslit. Zaplatím co bude potřeba.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5683
24.4.23 09:54

Ptej se tady: modrastrecha.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
24.4.23 10:08
@Anonymní píše:
Ahoj

Nedávno jsem řešil financování rekonstrukce, kde jsem uvážil, že není dobré se finančně zatížit druhou hypotékou.

Ale chci se zeptat a dostat tip od někoho, kdo rozumí stavařině…
Stodola je obezděná a na kamenných základech. O víkendu jsem se bavil s dědou, který mi chtěl poradit, že by se dal udělat po celém vnitřním obvodu rám+rošt, na které by se usadily kontejnery? Vůbec nevím, jak s tímto naložit a zda je vůbec něco takového možné? Řeším co nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak si vytvořit další obytnou část i s podkrovím. Od vrat je vidět revizní šachta a tím pádem rychlé napojení na odpad. Na půdě je v aktuální obytné části jsou připraveny přípojky na vše potřebné. Takže dle mě spodní část a příprava podkroví by snad nemuselo být tak finančně náročné, když by se zvolil nějaký vhodný způsob.

Kdo by měl nějaké rady a případně kontakt na nějakého člověka co by to vše dokázal nakreslit. Zaplatím co bude potřeba.

Jako že dovnitř nacpat kontejnery??? To mi přijde jako blbost. Pokud chceš udělat vnitřní vestavbu, udělal bych ji normálně ze dřeva - klasické 2×4 a osb, když to chceš mít co nejlevnější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max