Rekvalifikační kurzy Brno, Vyškov?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rekvalif.kurzy Brno-Vyškov?
Ahoj holky, dělala jsem maturitu, vše jsem dokončila kromě matiky,3× doučování a ani jednou jsem to nedala
né že bych se hroutila (pro mě to v životě rozhodně důležitější, jak zdraví a má rodina, není),ale prostě alespon by se mi hodil nějaký ten rekvalifikační kurz, nemáte někdo nějaký typ v okolí Brna x Vyškov? Dělala jsem střední školu oboru sociální správní pečovatelská činnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Lucci20 píše:
Ahoj holky, dělala jsem maturitu, vše jsem dokončila kromě matiky,3× doučování a ani jednou jsem to nedalané že bych se hroutila (pro mě to v životě rozhodně důležitější, jak zdraví a má rodina, není),ale prostě alespon by se mi hodil nějaký ten rekvalifikační kurz, nemáte někdo nějaký typ v okolí Brna x Vyškov? Dělala jsem střední školu oboru sociální správní pečovatelská činnost.
To je smůla, teda.
V Brně, si myslím, je kurzů dost. Něco se jistě vygooglí. Ale bude to stát peníze.
- Citovat
- Upravit
@rokris No je to pech, ale což. Hlavně, že se nám narodilo zdraví miminko a že jsem ho vůbec donosila (když jsem dělala maturu byla jsem už těhu, ale vše jsem zvládala). No hledala jsem a teda dost slabí, kolikrát tam píšou, že musíš mít minimálně výučňák atd…takže to asi vidím na větší problém do budoucna, ale jediný co mě může asi zachránit je podnikání což mi umožňuje náš baráček a hlavně mě v tom podporuje manžel, tak snad mi něco vyjde…To jsem koukala že za kurz se platí i 13 000 kč, takže to nevidím vůbec dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucci20 píše:
@rokris No je to pech, ale což. Hlavně, že se nám narodilo zdraví miminko a že jsem ho vůbec donosila (když jsem dělala maturu byla jsem už těhu, ale vše jsem zvládala). No hledala jsem a teda dost slabí, kolikrát tam píšou, že musíš mít minimálně výučňák atd…takže to asi vidím na větší problém do budoucna, ale jediný co mě může asi zachránit je podnikání což mi umožňuje náš baráček a hlavně mě v tom podporuje manžel, tak snad mi něco vyjde…To jsem koukala že za kurz se platí i 13 000 kč, takže to nevidím vůbec dobře.
A tou neúspěšnou maturitou máš tedy základní vzdělání? Podívej se na VESNABRNO.cz Můžeš tam získat i VL, večerně v oboru OŠ. VL má větší váhu, než kurz.
- Citovat
- Upravit
@rokris našla jsem kapacita plná ale časem se to uvolní, já plánuju stejně další miminko, ale děkuji za odkaz!!! Vypadá to dobře i to že tam můžu jen se základním vzdělání jeto 10 víkendů (pá, so).Díky moc!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemůžeš zopakovat poslední ročník s tím, že bys pak šla znovu k maturitě? Mi neříkej, že díky zas.. státní maturitě zahodíš 4 roky studia…vrrrr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezek1 opakovat to můžu, ale nikdo mi nezaručí, že státní maturitu dám a zbytečně se stresovat a chci se věnovat plně svému dítěti a nezanedbávat ho kvůli tomu že si chci studovat, také nemám hlídání a hlavně plánujeme další miminko aby mezi dětmi nebyl moc velký věkový rozdíl… Nejsem moc studijní typ, ikdyž prospěch jsem měla skvělí, ale rodina je pro mě důležitější… Jsou ty st. maturity na nic, nechápu ty voly co to vymysleli!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit