Renault escape

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4248
2.8.16 07:53

renault escape

Ahoj nemate nekdo prosim toto auto? nejlepe rok vyroby 98 ale kdyztak i jiny bude to asi podobny. Potrebovala bych znat jeho rozmery, uvazuju o koupi, ale nikde nemuzu najit ty rozmery, hlavne me zajma sirka. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4471
2.8.16 07:55

@Ivana 85 vy chcete kupovat tak staré auto? To bych raději šla do levnějšího modelu auta ale novější :think: escape se nám líbil a byl i v užším výběru (jako rodinný vůz), ale nakonec jsme raději koupili něco novějšího..i když to nebylo zrovna toto auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15416
2.8.16 08:10

Jak píše @reinkarnace, z tak starého auta bych měla obavy a u francouzského ještě větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
2.8.16 08:14

Já vim že je hodně starý, ale našla jsem jedno jako výhodnou koupi za 8000.A máme passata, ale potřebujem ještě jedno aby jsme se nemuseli pořád střídat o jedno :mrgreen: na příští rok je v plánu koupě jednoho nového a já zdědim passata, ale ted ten rok at se furt nemusíme dohadovat kdo si vezme auto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.16 08:22
@Ivana 85 píše:
Já vim že je hodně starý, ale našla jsem jedno jako výhodnou koupi za 8000.A máme passata, ale potřebujem ještě jedno aby jsme se nemuseli pořád střídat o jedno :mrgreen: na příští rok je v plánu koupě jednoho nového a já zdědim passata, ale ted ten rok at se furt nemusíme dohadovat kdo si vezme auto :mrgreen:

za ty prachy nepřemýšlej, kolik to má..stejně vydrží tak rok, max.. nebo do technické :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
2.8.16 08:33

@martina.se právě mě to zajmalo jestli na mě nebude moc široký :mrgreen: :mrgreen: ale tak se půjdu odpol kouknout a uvidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.16 08:35
@Ivana 85 píše:
@martina.se právě mě to zajmalo jestli na mě nebude moc široký :mrgreen: :mrgreen: ale tak se půjdu odpol kouknout a uvidim

ty větší auta jsou širší max o pár cm, nehledej v tom vědu.. máme Alhambru a na šířku je rozdíl 1 cm oproti octavii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.8.16 08:36

Tak pokud je to na rok ok a pak shodit ze skaly :lol:
Jinak francouze a takhle staryho eeeee to si koleduje o permanentku do servisu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
2.8.16 08:42

@catherine100 já měla ještě do prosince ford ka r. v. 97 a milovala jsem ho :mrgreen: a jediný co tak jsme museli koupit novou baterku a vymenit jeden zámek. Nemít mimčo tak bych ho neměnila za nic na světě, byl to můj mazlíček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.8.16 08:45

@Ivana 85 no jo ford neni renault, ja mela stare VW Polo a taky super…ale stary francouz je fakt prusvih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
2.8.16 08:52

@Ivana 85 Myslím, že jde o Renault ESPACE, ne ESCAPE.
Je to jedno z vůbec nejhorších aut, co se spolehlivosti týče.
Pokud chceš tuhle kategorii MPV, tak doporučuji VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra první generace, ideálně s motorem 1,9 TDI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
2.8.16 08:58

@catherine100 jj máš pravdu :oops: :mrgreen: @Premek_Orac já netoužim po zrovna tomto druhu, jen že mě zaujala ta cena vzhledem k tomu že to chci fakt na chvíli. No uvidim odpol se půjdem kouknout a třeba si fakt řeknu že je to blbost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
2.8.16 09:16

@Ivana 85 Pokud potřebuješ co nejlevnější auto na rok, hledal bych tedy něco mnohem, mnohem menšího a technicky jednoduššího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10243
2.8.16 09:17

@Ivana 85 PS: K ceně nezapomeň připočíst ekologický poplatek při registraci na nového majitele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
2.8.16 09:18

No u Espace z roku 98 za 8 tisíc počítejte minimálně 50 - 100 000 za servis aby rok jezdilo, v případě, že bude jezdit často, pokud bude víc stát, ty náklady na servis porostou. Já bych radši rok vydržela s tahanicemi o jedno auto než udržovala rok v provozu. Nebo se spíš podívejte na Fordy, Škodovky a Toyoty ze stejného roku, budou o něco dražší, ale servis tolika nesežere.
Moje mamka má Citroen Picasso z roku 04, jezdí s ním jednou za 14dní na výlet a když se rozpočítá cena na jednu cestu, tak taxi z prahy do brna a zpět by bylo levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný