Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, jakou máte zkušenost s Electrolux EWF 1487 HDW2? děkuji
Už jsi někdy měla zároveň pračku se sušičkou? Taky jsem kdysi uvažovala o koupi pračky se sušičkou a nakonec jsem šla raději do varianty zvlášť. Protože když peru prádlo, tak sušička jede sama. Nedovedu si už představit, že bych čekala na to, až se prádlo vysuší a dala tam teprve pak další pračku. Teď vyperu, dám další pračku a za tu dobu se prádlo vysuší. Pokud koupíš s kondenzační nádobou, tak potřebuješ jen zásuvku na 220 a můžeš ji postavit kde chceš, jen kde je ta zásuvka.
Také jsem uvažovala nad koupí pračky a sušičky v jednom. Jenže mě odradily dvě věci. První už napsala Dubhe a druhá je, že když se mi sušička pokazí, tak jsem v tu chvíli i bez pračky. Když se pokazí samostatně, tak pořád mám pračku a sušit můžu na balkoně a uvnitř. Bohužel nemám doma tak velké prostory abych někde samostatně sušičku umístila, tak jsem sama zvědavá jak to po narození miminek pořešíme. ![]()
Kámoška si taky chtěla koupit pračku a sušičku dohromady a paradoxně sám prodejce ji od toho odrazoval. A celkem pádný argumenty jmenoval.
Ja jsem taky pro variantu zvlast. Zkusila jsem oboje a s 2v1 jsem nebyla spokojena.
Mám pračku a na ni stoji susicka. Peru někdy několik varek denne a dole peru nahoře suším takhle bych čekala třeba čtyři hodiny než budu moc dat prat další. Když jsem to kupovala tak mě taky prodejce odrazoval ať 2v1 nekupuji. Bud bude blbe prat nebo blbe sušit oboje dobře neumí žádná pračka se sušičkou. Nevím jestli mel pravdu ale jsem ráda že mám každé zvlášť je to opravdu prakticke
nicméně to je jen muj názor ![]()
@martasek2 Jeee, to kdybych mohla umístit sušičku na pračku tak do toho jdu hned. Bohužel pračku mám úzkou. Fakt nevím, jak to po narození vyřešíme. Budou to haldy prádla, narodit se mají na konci října, takže sušení venku nehrozí a uvnitř už teď nemáme místo (a to ještě nemáme komplet výbavičky).
![]()
@martasek2 píše:
Mám pračku a na ni stoji susicka. Peru někdy několik varek denne a dole peru nahoře suším takhle bych čekala třeba čtyři hodiny než budu moc dat prat další. Když jsem to kupovala tak mě taky prodejce odrazoval ať 2v1 nekupuji. Bud bude blbe prat nebo blbe sušit oboje dobře neumí žádná pračka se sušičkou. Nevím jestli mel pravdu ale jsem ráda že mám každé zvlášť je to opravdu praktickenicméně to je jen muj názor
Mám to úplně stejně