Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máte někdo zkušenost, čím odstranit krev z dlaždic? Jedná se o venkovní, hrubé a bílé. Kočka na nich ráda žere myšky a fleky po nich nejdou pryč.
Předpokládám že dlaždice jsou betonové a na ty já používám přípravek pro čištění betonových povrchu z Lidlu. Zatím si poradil se vším.
@Lenkate základ beton, povrch kamínky. Z Lidlu nefunguje. Nefunguje ani vysokotlaký čistič, ani jiné chemie na dlaždice. Zkoušela jsem hledat, jestli existují nějaké firmy, které uklízení např. mísa činu, ale nic jsem nenašla.
@danyk ten mě nenapadnul a to jsem ho teď vracela do lékárny. Koupím a zkusím ![]()
Tak to už nevím
. Jedině nějaký známý u hasičů. Ti používají jakousi směs když čistí místa např po
autonehodach
@Hadumi to víš, my občas čitíme taky pěkný místa činu
, ale nemáme kamínkovou betonovou dlažbu. Ten na lidi je 3%, pak znám ještě snad 21% a tím bělí myslivci parůžky. Ale ten teda nesmí přijít na tělo, jinak Tě pěkně okouše.
EDIT Zkus prvně tu sodu, bude levnější
Příspěvek upraven 28.07.16 v 20:00
@LenkaNov ano, kočka a zůstane nejenom krev ale také hromádka vnitřností. Vtip to není. Sežere denně 2-3 kousky, takže terasa moc pěkně opravdu nevypadá. Taky vyzkouším, děkuji.
@Hadumi a co zkusit cocacolu?? Kdesi jsem četla že to v Americe používají na čištění právě po autonehodách, ale asi opravdu záleží na povrchu dlaždic