Reportéři? Plavání miminek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reportéři? - plavání miminek
Ahoj.
Neviděl jste někdo pořad, který měl proběhnout teď v nejbližších dnech a mělo se v něm probírat, že plavání dětí není zas tak vhodné, jak se dosud předpokládalo. ![]()
Manžel viděl ukázku, ale mně se nedaří vyhledat v jakém pořadu a kdy to mělo být ![]()
Nejspíš to bylo z reportérů na vaší straně ale tím si není jistý
tak pokud by někdo věděl, tak dejte echo, docela ráda bych to viděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mamka mi o tom něco říkala a myslím, že to bylo v reportérech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O nevhodnosti plavání jako takového tam neřekli nic. Jen jmenovali podmínky, za kterých se děti nejméně nadýchají chloru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání miminek
Jinak o plavání miminek teď píší i v aktuálním (červnovém) vydání Maminky. Docela zajímavé počtení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem to taky nevidela a zajimalo me to, tak dobry. chlor dychaj vsechni kdo plavou ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na netu to teprve asi bude, je tam díl z 11.5., tak snad ho dodají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:
http://play.iprima.cz/all/374339/all
A bude chodit plavat teda??my chodime a ok, nic nenormalniho, nikdo se neosypal ani nic podobneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neviděla jsem to, nicméně odhaduji, že to bude o věčně omýlaném tématu alias chlor v bazénu. Bazény pro děti do roka musí splňovat limity, co se oněch hodnot chloru týče, takže v tom nevidím zase až takovou hrůzu. Jo, s miminem na veřejný koupák bych nešla, ale na bazén, který splňuje normy pro kojenecké plavání, ano. Syn plave od 7 měsíců, má 2 roky, v kuse a bez přestávky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo chlor dýchají všichni, ale miminka ho dýchají blíž u hladiny, takže jako že ho dýchají víc:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Porad jsem nevidela, ale pry byl o vecnem tematu boji mezi lekari a provozovateli
a limity chloru
S dcerou chodim u 3/4 roku, do bazenu urceneho pouze na plavani kojencu, ma veskere akreditace a pravidelne je navstevuje hygiena, takze strach nemam. Ani jedna z nas nemela nejmensi problem, dcera nebyla nemocna. Urcite kvuli jedne reportazi chodit neprestaneme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit