Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. S manzelom sa uz dlhsiu dobu snazime o mimino a zatial neuspesne. Rozhodli sme sa navstvit IVF cliniku v Brne len si neviem vybrat medzi dvoma - Repromeda alebo Reprofit? Mate s nimi nejake skusenosti? Vopred dakujem.
@Malicka20 ahoj! Reprofit. Ale kazdy ti bude chvalit, kde uspel. V Reprofitu je vyborny lekar, dr. Michael Kozumplik, je vazne skvely, zkus jit k nemu… ![]()
@melissa11 - bohuzial konzultacie nie je mozna az do September a my s manzelom zijeme v zahranici Tak ideme iba na testy aby sme zistili v com je problem. Idu nam robit hormonalne testy, spermiogram a ultrazvuk. Myslis, ze je dobre si dat spravit aj geneticke testy?
@Malicka20 no nejdriv vam udelaji zakladni vysetreni, spermio, hormonalni profil (AMH), pruchodnost vejcovodu, urcite i ultrazvuk, ale zda i hned genetiku, to ti nevim, ale to ti urcite lekar poradi, co vse za vysetreni je treba udelat… nicmene repromedu neznam, ale je tady i spousta holek, co tam uspelo, zjisti si co nejvice zkusenosti tady, podivej se treba i do diskuze viz nize „centra asistovane reprodukce“, vyber dobreho centra je dulezity a pak je take nutno mit stesti i na dobryho doktora, co vam vse dobre vysvetli..
Reprofit mě neoslovil a Repromeda je předřazena..proto jsme zvolili ReproGenegis ![]()
Repromeda, uspech pri 1.IVF hned na prvni pokus. Kdyz jsem porovnavala ceniky, tak byla i o chlup levnejsi, nez Reprofit.
Nikam jinam bych nesla, ty penize za to staly, jsem nyni v 37tt ![]()
My jsme v Reprofitu, po žádance od dr na spermiogram jsme na nic čekat nemuseli ![]()
Já jsem po dvou potratech dostala žádanku od doktorky do Reprofitu. Spermio ok, měli volno prakticky hned, tam asi vše ok
No a po měsíci a půl jsme měli konzultaci ohledně genetiky a brali nám krev. Konzultace byla u takové ne moc příjemné paní doktorky, takže mě to nijak neoslovilo. A výsledky mají být do dvou měsíců. Asi co člověk, to názor dle toho, na jaké doktory a přístup tam narazí. Bohužel ne všichni jsou empatičtí a příjemní. Ale na sestřičku jsme měli štěstí, ta byla super ![]()
Ahoj, osobní zkušenost mám s Repromedou. Ale kamarádka byla a obou klinikách. Na Repromedu šla až na můj popud a byla tam spokojena mnohem víc. Taky se jim u nich zadařilo.