Restaurace centrum Prahy

525
9.6.23 18:38

Restaurace centrum Prahy

Poradíte nějakou dobrou restauraci, kde se dá najíst? Co nejblíž Václaváku, za čo nejnormálnejší cenu…Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14602
9.6.23 18:39

Potrefená Husa v ulici národní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
9.6.23 19:11

Boží je restaurace u zlatého slona na Havelském tržišti. Výborně tam vaří, úžasně milá obsluha a ceny slušné. Ono ale záleží na tom, co si představuješ pod pojmem normální ceny. Mají normální ceny na centrum Prahy. S tou Potrefenou husou budou cenově cca nastejno, možná trochu níž. Zrovna dneska jsem si říkala, že tam asi skočíme zítra na oběd.
Jo a pak máme moc rádi Vapiano. Je buď v paláci Myslbek Na příkopech a nebo v OC Quadrium. Jen se tam jídlo objednává anglicky a nebo ukázáním jídelního lístku. Kuchaři ho připravují přímo před tebou, je to italská kuchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3019
9.6.23 19:14

U Balbínů v Jungmannově ulici, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
9.6.23 19:21

Prosím tě, počítej ale s tím, že menu za 120 Kč tam fakt neseženeš. Mě by fakt zajímala definice normální ceny. Já jako člověk pohybující se v centru Prahy ji mám posazenou úplně jinde než moji rodiče z maloměsta na Vysočině…
Jo a ještě mě velmi mile překvapila cena teplých jídel v kavárně Slavie na nábřeží u Národního divadla. Je tam ale permanentně narváno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.6.23 20:08

A co taková Špejle? Je skvělá na posezení a klábosení. Kdo rád ochutnává, tak bude v ráji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
10.6.23 06:16

Řekl bych, že nějaká dobrá a levná restauraci obzvlášť v centru Prahy je již utopie a ani se najít nedá :roll: možná Vietnamec a nudle to jistí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
10.6.23 08:09

Normální cenu myslím cca 400-500kc osoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
10.6.23 08:12

Platýz…..vaří super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
10.6.23 08:16

Nejsem z Prahy, ale když se tam vydáme na výlet, jdeme na oběd do Cafe Louvre na Národní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21585
10.6.23 08:44
@katuska84 píše:
Normální cenu myslím cca 400-500kc osoba

Tak to se u toho Zlatého slona vejdete s přehledem. Pokud nějak dramatický neuvedli ceny. Cca rok jsme tam nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
19.7.23 18:39
@Scherry píše:
Nejsem z Prahy, ale když se tam vydáme na výlet, jdeme na oběd do Cafe Louvre na Národní.

Tak zrovna tam jsme byli nedávno na obědě a tak přesolené jídlo jsem už dlouho nejedla. Ostatní své jídlo hodnotili stejně.

• Citovat
  • Upravit
44
19.7.23 18:42

Záleží co preferuješ, každý týden chodím s přítelkyni do restaurací v centru Prahy, většinou tedy do těch kvalitnější a podle mě nemá nic na Ambiente ve Slovanském domě, sice to není za peníze jak u Vietnamců ale za ten žážitek to opravdu stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová