Restaurace Pravěk
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Restaurace Pravěk
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s restaurací Pravěk na Praze 2?? Přemýšlím o dárku na vánoce a našla jsem voucher do této restaurace, ale sama jí neznám. Proto budu ráda za jakékoliv reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Byla jsem tam jednou na obchodní večeři po veletrhu a všichni jsme byli moc spokojení.
ale osobně se mi moc nelíbí prostředí…ale to je věc vkusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je ta pod Nuselákem? V létě jsme tam byli právě na voucher a nemůžu si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to tam špatné, ale mnohem, mnohem lepší je Pravěk na Smíchově. Líp tam vaří a i prostředí je hezčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My tam chodivaly s holkama na obedy, kdyz jsem studovala.No chodivaly? Byly jsme tam asi 2×, moc nam tam nechutnalo, ale prostredi hezke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Pravěku jsem párkrát byla, ale na Andělu. Je potřeba si tam udělat rezervačku, bývá tam narváno. Vaří tam výborně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je to opičárna, kdyby raději věnovali lepší péči jídlu než věcem okolo…
Rozhodně bych tam nikoho neposílal..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám chutnalo, prostředí nic moc. Program pro mě šílenej, celej večer jsem byla ve stresu, že si mě vyberou a budou mi něco dělat - to fakt nesnášim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S přítelem chodíme do Pravěku moc rádi. Výtečně připravují maso a oběma nám tam moc chutná.
Ale program jsem tam nikdy nezažila, tak nedokážu posoudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@páájaa2 píše:
Za mě je to opičárna, kdyby raději věnovali lepší péči jídlu než věcem okolo…
Rozhodně bych tam nikoho neposílal..
To si určitě pleteš s Dobou kamennou, tam dělají šaškárny a vařej příšerně. Pravěk je v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Izzz píše:
Nám chutnalo, prostředí nic moc. Program pro mě šílenej, celej večer jsem byla ve stresu, že si mě vyberou a budou mi něco dělat - to fakt nesnášim.
Viz příspěvek výše
V Pravěku se žádný programy nedělaj, obsluha je normální. Doba kamenná je kousek od I. P. Pavlova a tam se chovaj jako blázni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To si mě uklidnila… Nějaký kraviny kolem bych určitě nechtěla.
@bjetuschka píše:
To si určitě pleteš s Dobou kamennou, tam dělají šaškárny a vařej příšerně. Pravěk je v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.