Kde sehnat retro dětské oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Kvalita v Pepcu, Kiku a řekla bych že nejhorší asi v Takku, je velmi slabá. Kvalitní věci má Next, Lindex… ale zase to stojí. já chodím občas na dětské sezoní burzy nebo vlítnu do sekáče, pokud tam narazím na tyto značky a věci vypadají pěkně, beru je. Takový zlatý střed kvalita /cena C@A, H&M, F&F
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Pepco a Kik je hadr. Ale tedy včera jsem vlezla do Takka a pěkná trička za 50 Kč a nebo
129 Kč. Z mé zkušenosti vydrží déle než Pepco a Kik. Vinted je taky plný triček.
Tričko za 800 jsem snad malému dítěti nekoupila.
A i tak může chodit kvalitně oblečené.
Jinak hledej české značky co šiji oblečení. Ale pak počítej i s cenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snopy123 Nevím jak trička, ale já v Takku koupila svetr a po jednom vyprání na 30 st, se srazil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@coffewomen Syn od nich nosí trička a zvládají i sušičku. Což se o těch z Pepca říct nedá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus vinted, lidi tam občas prodávají retro věci, já to posbírala po příbuzných, dřív byli lidi zvyklí to schovávat, nebyl takový výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když byly děti malé, tak jsem měla dobrou zkušenost s oblečením z Lidlu nebo Tesca.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sany80s píše: Více
jo, přesně, ať zakladatelka osloví příbuzné, nebo třeba kolegy - lidi na vesnici schovávají na půdě často oblečení ještě po sobě, taky jsem pro dítě takové pytle dostala - něco se hodí, něco vyhodí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě je otázka co je retro oblečení. Pro mě oblečení ze 70.let. Pro někoho mladšího to bude klidně z 2000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru No a ani tam nestojí ticko 800 Kc. V akci se tam daji koupit tepláky za 90 Kč. Často levněji než v Pepcu. I v tom Tescu jsou v akci trička za 39 / 49 Kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takko urcite ano. Maji i krasne motivy a vecne nejakou akci. Pepco pro malace taky jde, maji fakt bavlnene veci a pokud vim, ze teplacky nebo mikinu ma dite na pisek a za 3 mesice z toho vyroste, tak proc ne? Kik je desna sr…
Drazsi kousky kupuju az tak od te 3. tridy. Vydrzi celou sezonu a navic detem tou dobou uz zacalo zalezet na tom, co si oblecou.
K tomu retru - po prizni, po znamych, driv jsem nakupovala i na Aukru. Ja dostala kdysi hromady hadriku a hadriku od tety, ale, a to nechci byt nevdecna, jenze tady musim - to uz bylo fakt tezke retro. Sama umelina, po vyprani guma zřetela, nite se rozpadly a vizualne teda tezka „moderna“. Dalo se fakt pouzit par tricek a mikin s Disney motivy, to je snad vecne.
Takze fakt taky zalezi, co je to vlastne to retro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pepco a Kik je kvalitou hrůza…to je pak neporovnatelne s jak ty říkáš retro věci. Netuším proč chceš navlékat dětí do nevzhledného oblečení když i dnes seženeš věci kvalitní ale musíš kouknout dále než na Pepco… Já právě raději na tom Vinted kupují kvalitnější, značkové již věci XXX krát prane a stále v krasnem stavu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukej po českých vyrobcích, látky se stále prodávají kvalitní, ale pak stojí metr 350kč a nebudou z toho tepláky za 90kc jako v pepcu, protože česká švadlenka si taky potřebuje vydělat, ale můžeš si to ušít sama, mám overlock, i normální stroj a moje výrobky dětem slouží dlouho…případně jim kupuju české kvalitní oblečení
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky!
občas moje tchýně vytáhne nějaké starší oblečení po manželovi a přijde mi, že je to oblečení takové pevnější celkově. Třeba tepláčky mají silnější vrstvu. Myslím, že i dost vydrží. Moje děti mají oblečení především z pepca, kiku apod. Vím, že to není nejlepší, ale mám dva kluky, tak si to dokážete představit. Nemá cenu kupovat tričko za 800, jen aby to zničili na zahradě.
Nevíte, jestli se dá někde sehnat starší oblečení? Kromě vinted apod..jestli je nějaký obchod, který vyrábí podobné retro věci jako dřív?