Retro kočárek-koupím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
13.5.15 22:53

Retro kočárek-koupím

Dobrý den, maminky, chtěla bych koupit kočárek-ve stylu retro, už na netu hledám skoro 2měsíce, ale asi mám příliš požadavků…chtěla bych velká kola, dvojkombinaci hluboká-sporťák, v barvě vhodné pro kluka, cenově do 4000kč..mezi značkami se mi nejvíce líbí Raf pol Margaret, Kajtex Tramonto, Tako Ballila, Zipy classic, Bebetto Fabio…nevíte o nějakém, neprodáváte, nemáte tip? Díky předem:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
28446
14.5.15 08:49

@27MaNi na Praze 8 je prodejna retro kočárků.

• načítám...
12
14.5.15 08:57

Děkuji za tip:) Ale jsem z Brna, teď před porodem už se do Prahy nepodívám…i na netu je na prodej spousta retro kočárků..vybrala bych si..ale nechci pořizovat nový, proto-jak píši v příspěvku-poptávám od nějaké maminky..do 4000kč nový, dvojkombinaci neseženu:(…o prodejně vím, ale tam prodávají jedinečné kousky, kolem 9000kč

• načítám...
28446
14.5.15 09:01

@27MaNi aha, tak ceny jsem nevěděla. jen vím, že si tam známá koupila krásný retro kočárek a oslňovala s ním pak na ulici :hug: :hug:

A skvělé bylo, že se jí do něj malý vešel na spaní v pohodě až do roka, protože se ještě se zvětšujími se dětmi, nezmenšovaly kočárky, jako dnes :nevim:

• načítám...
27247
14.5.15 09:04

@27MaNi retro nebo ve stylu retro, to je dost podstatný rozdíl. Zkuste kouknout na aukro, sbazar, bazoš, mimibazar. Určitě tam na nějaký zmíněné značky pořídíte. Jinak tohle patří do bazárku.

• načítám...
12
14.5.15 09:06

@lleennttiillkkaa Tak v příspěvku, který jsem napsala, stojí: „chtěla bych koupit kočárek-ve stylu retro“…takže mi je jasné, že kočárek z 60.let je retro a Kajtex Tramonto, který poptávám, je STYL RETRO

• načítám...
27247
14.5.15 09:07
@27MaNi píše:
@lleennttiillkkaa Tak v příspěvku, který jsem napsala, stojí: „chtěla bych koupit kočárek-ve stylu retro“…takže mi je jasné, že kočárek z 60.let je retro a Kajtex Tramonto, který poptávám, je STYL RETRO

Omlouvám se a beru zpět, ovšem stejně to patří do inzerce. Koukala jsem na nadpis

• načítám...
1863
14.5.15 09:10

Já mámtřeba teutonii elegance, ale tam jsme cenově trochu jinde…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4

• (4.1) + 59 recenzí

XA