Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, maminky, chtěla bych koupit kočárek-ve stylu retro, už na netu hledám skoro 2měsíce, ale asi mám příliš požadavků…chtěla bych velká kola, dvojkombinaci hluboká-sporťák, v barvě vhodné pro kluka, cenově do 4000kč..mezi značkami se mi nejvíce líbí Raf pol Margaret, Kajtex Tramonto, Tako Ballila, Zipy classic, Bebetto Fabio…nevíte o nějakém, neprodáváte, nemáte tip? Díky předem:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děkuji za tip:) Ale jsem z Brna, teď před porodem už se do Prahy nepodívám…i na netu je na prodej spousta retro kočárků..vybrala bych si..ale nechci pořizovat nový, proto-jak píši v příspěvku-poptávám od nějaké maminky..do 4000kč nový, dvojkombinaci neseženu:(…o prodejně vím, ale tam prodávají jedinečné kousky, kolem 9000kč
@27MaNi aha, tak ceny jsem nevěděla. jen vím, že si tam známá koupila krásný retro kočárek a oslňovala s ním pak na ulici
![]()
A skvělé bylo, že se jí do něj malý vešel na spaní v pohodě až do roka, protože se ještě se zvětšujími se dětmi, nezmenšovaly kočárky, jako dnes ![]()
@27MaNi retro nebo ve stylu retro, to je dost podstatný rozdíl. Zkuste kouknout na aukro, sbazar, bazoš, mimibazar. Určitě tam na nějaký zmíněné značky pořídíte. Jinak tohle patří do bazárku.
@lleennttiillkkaa Tak v příspěvku, který jsem napsala, stojí: „chtěla bych koupit kočárek-ve stylu retro“…takže mi je jasné, že kočárek z 60.let je retro a Kajtex Tramonto, který poptávám, je STYL RETRO
@27MaNi píše:
@lleennttiillkkaa Tak v příspěvku, který jsem napsala, stojí: „chtěla bych koupit kočárek-ve stylu retro“…takže mi je jasné, že kočárek z 60.let je retro a Kajtex Tramonto, který poptávám, je STYL RETRO
Omlouvám se a beru zpět, ovšem stejně to patří do inzerce. Koukala jsem na nadpis
Já mámtřeba teutonii elegance, ale tam jsme cenově trochu jinde…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat