Řev miminka při krmení UM

Anonymní
11.1.23 20:27

Řev miminka při krmení UM

Ahoj holky potřebuji radu mám holčičku tet ji jsou 2 měsíce a kousek do dvou měsíců krásné papala na jednu dávku vypila klidně 160ml žádný problém nikde nebyl ale poslední týden se začala při krmení kroutit, úplně zrudne a začne brečet s flaškou v puse jak tohle začne dělat tak se snaží strašně hltat a u toho ještě víc brečí. Je mě ji chudinky strašně líto a nejhorší je to že už nevypije ani 130. Papa 5× za 24hodin a vypije pokaždé tak okolo 100 někdy trošku víc někdy míň no jsem z toho špatná protože se bojím že přestane přibírat hlavně nevím co ji to náhle začalo delat. Nemáte s tímto zkušenosti?? Před každým jídlem jí dávám na lzicku espumisan.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66460
11.1.23 20:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuji radu mám holčičku tet ji jsou 2 měsíce a kousek do dvou měsíců krásné papala na jednu dávku vypila klidně 160ml žádný problém nikde nebyl ale poslední týden se začala při krmení kroutit, úplně zrudne a začne brečet s flaškou v puse jak tohle začne dělat tak se snaží strašně hltat a u toho ještě víc brečí. Je mě ji chudinky strašně líto a nejhorší je to že už nevypije ani 130. Papa 5× za 24hodin a vypije pokaždé tak okolo 100 někdy trošku víc někdy míň no jsem z toho špatná protože se bojím že přestane přibírat hlavně nevím co ji to náhle začalo delat. Nemáte s tímto zkušenosti?? Před každým jídlem jí dávám na lzicku espumisan.

není pětkrát málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
11.1.23 22:07

Asi blbej dotaz, ale teče jí to krmení tak jak potřebuje? Asi bych zkontrolovala savičku jestli není ucpaná nebo jestli není průtok moc malý, třeba jí to jen nejde tak jak potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19182
11.1.23 23:00
@Anonymní píše:

Jakoze má mliko jen 5× denně?? To ti vydrzi skoro 5 hodin? To je na takhle malý mimino málo. Dávala bych max po 3. Není spava? Má správnou savicku? Kontrolni prevazeni jsi byla? Já mám kojene, takže to je něco jiného, ale i v 7m mi stále ji co 2 max 3 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.23 04:42

Ano teče dost savicka je v pohodě. Doktorka z nás byla na každé kontrole nadšená že přibírala pěkně tet jdem na kontrolu až za tři týdny říkám do dvou měsíců to bylo bez problémů já jí dávám co 3 až 4 hodiny přes den a v noci spí 6 hodin v kuse. Když jsem byla v porodnici a večer tam náhodou byla sestra za jinou maminkou tak mě tam nadala protože jsem ji začala budit zrovna na krmení že když spí miminko v noci tak určitě na krmení nebudit. Tak v noci nebudim a ona spí jak dudek ale o to tu nejde nevím co ji může vadit při tom krmení, savicku jsem měnila za větší nedávno a když jsem zkoušela větší průtok tak to ještě nestíhala.

• Citovat
  • Upravit
19182
12.1.23 07:39
@Anonymní píše:
Ano teče dost savicka je v pohodě. Doktorka z nás byla na každé kontrole nadšená že přibírala pěkně tet jdem na kontrolu až za tři týdny říkám do dvou měsíců to bylo bez problémů já jí dávám co 3 až 4 hodiny přes den a v noci spí 6 hodin v kuse. Když jsem byla v porodnici a večer tam náhodou byla sestra za jinou maminkou tak mě tam nadala protože jsem ji začala budit zrovna na krmení že když spí miminko v noci tak určitě na krmení nebudit. Tak v noci nebudim a ona spí jak dudek ale o to tu nejde nevím co ji může vadit při tom krmení, savicku jsem měnila za větší nedávno a když jsem zkoušela větší průtok tak to ještě nestíhala.
‘O to tu nejde’ no ale o to přesně tu jde. Nikdo s vama doma nebydlí, takže se samozřejmě ptáme na možné příčiny a jak to přes den a v noci funguje. Dvouměsíční mimino ti z denní davky cca 750 ml (což je Ok) klesne najednou o třetinu na 500ml tak se logicky snazime doptat, protože v úvodním příspěvku chybí informace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
12.1.23 09:23

Není mléko moc horké/studené? Nemá bolesti břicha? Mě se syn v tomhle měsíci takhle kroutil, protože ho z toho mléka bolelo příšerně břicho najednou, tak jsme museli měnit značku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.1.23 10:28

Pomatuju si, že u starší jsem ve třetím měsíci musela změnit značku mléka, ze dne na den ji přestalo vyhovovat, ale malá k tomu začala trošku trpět zácpou… Jakmile jsem vyměnila, hned se vrátilo vše do normálu a byla zase spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.23 11:30

Horké není ani studené mam na to ohřívací konvici která ohřeje vodu přesně na 37 stupňů. No trošku jsem brouzdala a zjistila jsem že je zde diskuze, kde jedna mamka popisuje úplně to stejné a prý to jsou prdíky. A že se jim to přešlo po 3 měsíci no já budu doufat že u nás to přejde také. A až půjdem k Dr tak se na to ještě zeptám.

• Citovat
  • Upravit
19182
12.1.23 11:43
@Anonymní píše:
Horké není ani studené mam na to ohřívací konvici která ohřeje vodu přesně na 37 stupňů. No trošku jsem brouzdala a zjistila jsem že je zde diskuze, kde jedna mamka popisuje úplně to stejné a prý to jsou prdíky. A že se jim to přešlo po 3 měsíci no já budu doufat že u nás to přejde také. A až půjdem k Dr tak se na to ještě zeptám.

Osobně bych hlavně řešila to snížení davky o celou třetinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5438
12.1.23 11:47
@Anonymní píše:

Budeš čekat s takhle malým dítětem tři tydny, jo? Začínám si myslet, že to snad ani není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5438
12.1.23 11:51
@Anonymní píše:

Jo, a nestrkej ji ty léky - jak je vůbec davkujes? Omlouvám se za hrubší tón. Přijde mi, že krmis dítě dost málo často, je normální, že si neřekne? Změnila jsi značku mléka, teče savicka až moc, v čem myjes nádobí atd. Další přidružené příznaky dítěte - průjem, zácpa… Nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.23 12:02

Co ty si zač bože tady chce člověk radu, útěchu a místo toho se dozví že je nejhorší matka na světě. Ty jsi asi úplně stoprocent vy se tady chcete jen hádat. Ty diskuze jsou poslední dobou jen o tomhle a ne o pomoci a pochopení jak to tu bylo kdysi. Jdete s takovými radami do pr… Končím tu mazu profil tohle nemám zapotřebí aby si na mě nějaká chytrolina leštila ego a povyšovala se asi si víc jak Dr co mě doporučila dávkování a postup ty jsi určitě ta bio matka ci jestli máš děti co když jsou nemocný nebo je něco boly dáváš napást na louce a myslíš si jak jim pomáhas. Gratuluji chudáci děti. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4571
12.1.23 12:03

Dcera to měla do prvních příkrmů. Měla i UM, kde byla už částečně štěpená bílkovina.
Ale měla prostě horší a lepší dny. Na pití z flašky jsem s ní byla vždy doma. Nedovedla jsem si představit, kdyby tak řvala při krmení venku.
Pamatuju si, že jsem z toho byla dost na nervy a to že moc nejí jí zůstává do teď.
Za mě - řeš to s doktorkou, když se ti něco nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19182
12.1.23 12:09
@Anonymní píše:
Co ty si zač bože tady chce člověk radu, útěchu a místo toho se dozví že je nejhorší matka na světě. Ty jsi asi úplně stoprocent vy se tady chcete jen hádat. Ty diskuze jsou poslední dobou jen o tomhle a ne o pomoci a pochopení jak to tu bylo kdysi. Jdete s takovými radami do pr… Končím tu mazu profil tohle nemám zapotřebí aby si na mě nějaká chytrolina leštila ego a povyšovala se asi si víc jak Dr co mě doporučila dávkování a postup ty jsi určitě ta bio matka ci jestli máš děti co když jsou nemocný nebo je něco boly dáváš napást na louce a myslíš si jak jim pomáhas. Gratuluji chudáci děti. :potlesk:

1. Takže nahlásuju na admina za ty urážky 2. Ty jsi nechtěla poradit. Nedala jsi skoro žádné info, snazime se z tebe vydolovat jaké má dítě stravovaci návyky a poradit co je spatne, ale ty jen kopes okolo sebe. Naprosto souhlasím s @Takco ze cekat tři týdny se sotva odrostlym novorozencem, který začal z ničeho nic odmítat mliko a snížil příjem o 1/3 je proste silenost. Dostala jsi rady - sleduj stolici a případně změnit mliko. Muže mít alergii, muže z toho mít zacpu.. to, ze první 2-3 mesice. Když je tvoje doktorka taková modla, tak ji poslouchej a neptej se. Me by zajímalo jaka pricetna pediatra rekne, ze když takhle malé mimino odmítá mliko, ze je to naprosto cajk a nechtěla by ho vidět na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová