Zbytek UM - co s nim?

Anonymní
8.1.23 14:52

Zbytek UM - co s nim?

Zdravím, přešli jsme teď z Hippu Combiotik na Hipp Comfort, kvůli kolice a zácpě. Co mám dělat s tím zbytkem Combiotiku? Je ho ještě půlka a nechce se mi ho jen tak vyhodit při tom kolik stoji. Projít by mělo za dva týdny cca a míchat ho úplně nechci prave kvůli zácpě, kterou synovi ten combiotik způsobil. Napadlo mě míchat mu tyto dvě UM dohromady a to v poměru combiotik:comfort 1:3, protože ten comfort mu moc nejede, a tím combiotikem bych mu to malinko,,prisladila”.. navíc složení těchto dvou UM neni moc rozdílné až na obsah sacharidů, laktozy, škrobu a taurinu. Zbavila bych se tak do těch dvou týdnu toho zbytku Combiotika, ale na druhou stranu si říkám, aby mu to něco nezpůsobilo.. dávám mu totiž ještě malinko MM co mám, ale na to se brzy asi úplně vyprdnu, protože mu to ty problémy ještě zhoršuje😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.1.23 14:57

:nevim: já bych to nemýchala dohromady. Možná ten zbytek použít na vaření? Pudink, krupicová, rýžová kaše? Jedna odměrka jen na obarvení? Místo smetany? Vyhodit.

• Citovat
  • Upravit
21916
8.1.23 15:10

A nemáš nějakou kamarádku, která toto mléko používá? Buď bych to nabídla jí a nebo vyhodila. Dítěti bych to nedávala, když mu to nedělalo dobře na zažívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kalbe
8.1.23 15:18
@Anonymní píše:
Zdravím, přešli jsme teď z Hippu Combiotik na Hipp Comfort, kvůli kolice a zácpě. Co mám dělat s tím zbytkem Combiotiku? Je ho ještě půlka a nechce se mi ho jen tak vyhodit při tom kolik stoji. Projít by mělo za dva týdny cca a míchat ho úplně nechci prave kvůli zácpě, kterou synovi ten combiotik způsobil. Napadlo mě míchat mu tyto dvě UM dohromady a to v poměru combiotik:comfort 1:3, protože ten comfort mu moc nejede, a tím combiotikem bych mu to malinko,,prisladila”.. navíc složení těchto dvou UM neni moc rozdílné až na obsah sacharidů, laktozy, škrobu a taurinu. Zbavila bych se tak do těch dvou týdnu toho zbytku Combiotika, ale na druhou stranu si říkám, aby mu to něco nezpůsobilo.. dávám mu totiž ještě malinko MM co mám, ale na to se brzy asi úplně vyprdnu, protože mu to ty problémy ještě zhoršuje😀

Vyhoď to prostě

• Citovat
  • Upravit
1292
8.1.23 15:22

Vyhodit…ano, stojí hodně peněz, ale nedá se nic delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
8.1.23 15:32

Klidně to dej do buchty místo mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14854
8.1.23 16:10

Použij to místo mléka na vaření :lol: já jsem kojila, ale kvůli něčemu jsem měla v lednici par nádobek tekutého um, a když pominula ta případná potřeba, normálně jsme do sdelali do kafe nebo do vaření, nevyhazovalo se. Poznat to vůbec nebylo, i když samotné chutnalo jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
8.1.23 18:17

Vypila bych to sama nebo použila do pečení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová