Řev u koupání

3389
27.8.11 14:21

řev u koupání

mám takový problém, třeba jen přechodný nevím, jsme ted u mých rodiču spolu s mou 3 měsíční dcerou, nikdy ji koupání nevadilo nikdy nebrečela, ale poslední 4 dny u něj řve jak šílená… :nevim: nikdy nebrečela ani doma ani u rodiču…a o masírování a utírání není ani řeč to řve taky..nevím co se děje muj táta je s toho na nervy a že prej proč ji tedy neokoupu dříve… :nevim: tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
27.8.11 14:37

A nemůže být v koupelně něco, čeho by se mohla bát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.8.11 14:44

Ahoj, nemůže jí u vašich něco vadit, třeba jiná vanička, jiné místo koupání pokoj/koupelna nebo třeba rozdílná teplota v místnosti, moc teplá nebo studená voda, může toho být spousty, zamyslete se nad tím, co u vašich děláte jinak než doma, teď už je větší a víc vnímá, tak jí může vadit něco co jí dříve nevadilo, možná bych zkusila nějaký den vůbec nekoupat jen omýt žínkou, třeba jí to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
27.8.11 15:19

je to asi 14 dnu co jsme tu byli a na 2 týdny a nevadilo ji nic nebrečela…doma má kyblík a tady je ve vaničce nejde mi do hlavy že by ji to najednou o 2 týdny později něco vadilo?? :nevim: jinak je to stejné koupání v 8 pak jidlo a spát…někdy se vzteká ještě u prsa..to je prý spurt ale že to má i u koupání… :nevim: a na masáže už ani nedojde páč řve a řve..tak ji jen v rychlosti máznu a jdem jist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaSv
27.8.11 15:26

Nemůže to být teplotou vody, teď když byly ty horka, nemohlo jí vadit že to bylo moc teplý, jestli pláče až po položení do vody, mohlo by to být tím :think: jinak nevím , těžko říct, dobu koupání bych neměnila, ať to tatínek vydrží ono to zase určitě odezněje, chce to trpělivost :-)

• Citovat
  • Upravit
3389
27.8.11 16:04

:mrgreen: to jo jemu jde spíš o malou než o sbe, neleze mu na nervy malá ale přijde mu že ji do 8 zbytečně necháme kňourat… a pak řve…no včera řvala už u svlíkání…nebo začne řvá to chvilce co je ve vodě…myslím že celkově se ji ty vedra nelíbí..i v noci nespí tak dlouho jak spává doma…nebo prostě jen změna prostředí…chci ji samozřejmě vyhovět aby byla malá spokojená, ale když člověk neví co by si přála nooo :nevim: a pak si člověk připadá jako příšerný rodič.. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
27.8.11 16:24

Zkusila bych ji opravdu koupat dřív, jim se ten režim mění, naše malá pokud ji nezačneme koupat do půl osmý, má taky hysterák, jednou jsme přetáhli, přijeli jsme dýl domů a věděla o tom celá vesnice, řvala u svlíkání, u koupání, u jídla i u usínání :nevim: . Ono jak je přetáhneš, tak i hůř spí :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
27.8.11 16:33

ale právě třeba s usnutím problém žádnej…vždycky koupeme v 8 a pak se naji a normálně ji dám do postýlky a usne a bez problému…tady sice vstává o něco dřív než doma, ale i já spím blbě a budím se jak je to vedro…zkusím teda dneska koupat dřív a uvidíme… :nevim: nebo bych se mohla vykoupat s ni, jestli se třeba bojí..toho prostoru… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
27.8.11 17:48

ja bych to vsechno priradila ke spurtu, ten neni jen o tom, ze se miminko vzteka u krmeni, je celkove plactivy a nervni, natahuji se dlouhe kosti a pry to hodne boli :cry:, odpovida i ten kratsi spanek, asi nahoda, ze ho ma malicka zrovna u vasich, urco to brzy prejde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
27.8.11 17:59

ahaaa.....no snad ji to přejde je mi líto že se tím ochuzeje o masáž po koupeli a vubec že si neužívá koupání…přitom u toho nikdy nebrečela a koupání má ráda…no je ted jak torpedo a asi je dost utahaná, snaží se palzit takže myslím že večer už musí být uplně utahaná… :nevim: no uvidíme co bude dneska ale už se toho všichni děsíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.8.11 18:58

Ahoj měli jsem něco podobného, malá asi v době 2 měsíců začala koupání z ničeho nic nesnášet, do té doby úplně v pohodě. Zkoušeli jsme všechno - různé teploty vody, jinou místnost, jiné doby, zavinutí apod. Ale nic nezabíralo, už jsme byli zoufalí a mysleli, že nebude mít ráda vodu. Ale na radu doktorky jsme nepolevili a pravidelně každý den koupali a myslím že tak za měsíc až dva to přešlo tak rázem jak to přišlo a od té doby vodu miluje a koupání taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
27.8.11 19:19

a nechodíte na koupaliště teď nebo tak? moje malá 17 měs dcera vodu a koupání miluje od narození ale poslední dny při večerním koupání to samé. ale zjistila jsem že to dělá jen v dny kdy jsme byli na koupališti tak asi už má té vody dost. ale může to být i z únavy, malá když je unavená tak nechce koupat nechce ani jíst takže já bych zkusila koupat dřív :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
27.8.11 19:19

ahaaa já doufám že ji to taky přejde příjde mi že tím ochuzuje o spoustu hezkých věcí..děkuji všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
27.8.11 19:21

na koupák nechodíme…no dneska to zkusíme tedy dřív…snad si na to nezvykne…at pak zase nemá problém z usnutím no uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
27.8.11 20:36

tak jsme po koupeli, koupaly jsme se spolu a nic žádný řev nebyl :dance: tak nevím sice jsme koupaly asi o 15 minut dříve ale tím to asi nebylo…takže se budeme hold koupat spolu :dance: tím líp..mě se to taky líbí… :srdce: děkuji všem za reakce :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí