Revize dělohy v 20tt

297
9.4.13 15:47

Revize dělohy v 20tt

Ahoj holky, chtete si některá popovídat o tom, co zrovna ted prožíváte? Budu mooc ráda. Tak se ozvite :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
9.4.13 19:14

Ahojky!
Tak já už to mám nějakou dobu za sebou. Chceš něco vědět Ty nebo spíš jen ulevit ostatním, které to prožily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.4.13 20:56
@pampalin píše:
Ahojky!
Tak já už to mám nějakou dobu za sebou. Chceš něco vědět Ty nebo spíš jen ulevit ostatním, které to prožily?

Chci ulevit ostatním, ale i já bych třeba chtěla vedět, jak si to prožívala Ty a v kolikátém týdnu jsi to prodělala.. Chci si i ulevit..Popřípoadě kdy jsi otěhotněla znovu? A jak si se cítitila po psychické stránce… Vůbec nevím, co dál… Proč si musela prodělat revizi? Můj chlapeček měl rozštěp břišní stěny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.4.13 21:04

Aha. No, víš, musíš jít dál a mít naději, že to bude příště v pořádku.
Já ještě nevím, co se stalo, jedeme na genetiku teď 25. dubna. Potratila jsem 27. ledna a byl to první den 22. týdne těhotenství. Ale co si myslím já je to, že se něco stalo kvůli mojí štítné žláze, internistka na to přišla až začátkem 13.tt, a to si myslím, že už bylo na nasazení léků pozdě, resp. že prostě ty léky miminku
uškodily. Jinak mám doma už klučinu, takže o to to je asi snazší, pokud už jedno
dítko doma máš, prostě musíš jít dál a to děcko Ti z jeho strany nevědomky
strašně pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.4.13 21:14
@pampalin píše:
Aha. No, víš, musíš jít dál a mít naději, že to bude příště v pořádku.
Já ještě nevím, co se stalo, jedeme na genetiku teď 25. dubna. Potratila jsem 27. ledna a byl to první den 22. týdne těhotenství. Ale co si myslím já je to, že se něco stalo kvůli mojí štítné žláze, internistka na to přišla až začátkem 13.tt, a to si myslím, že už bylo na nasazení léků pozdě, resp. že prostě ty léky miminku
uškodily. Jinak mám doma už klučinu, takže o to to je asi snazší, pokud už jedno
dítko doma máš, prostě musíš jít dál a to děcko Ti z jeho strany nevědomky
strašně pomáhá.

Aha, a odkud jsi, jestli se můžu zeptat? No já jsem říkala, že ty holky,který už mají dítko, tak že je to drží nad vodou. Já jsem rodila spontálně a nikdy na to nezapomemu.. Hlavně na chování doktorů a sester. Šla jsem hned druhý den po porodu a revizi domů… Nechci tady popisovat co se přesně dělo, ale nemám vůbec dobrý vzpomínky… Já jsem to prodělala 4.4.13,takže to ještě není ani týden… No na genetice mi řekly, že druhé dítko už bude zdravé, tak snad jo. Taky se hlavně modlím aby mi šlo otěhotnět, aby něco doktoři nepokazily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.4.13 21:36

Jestli chceš, napiš mi soukromou zprávu. Jsem ze západních Čech, z Tachovska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
9.4.13 21:42
@pampalin píše:
Jestli chceš, napiš mi soukromou zprávu. Jsem ze západních Čech, z Tachovska.

Já jsem z Plzeňska.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
9.4.13 21:43

No vidíš, tak písni soukromou zprávu, jestli si chceš popovídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty