Revize nebo SP

Anonymní
26.12.22 11:16

Revize nebo SP

Ahoj holky, včera jsem potratila v 8+3, začala jsem krvácet tak jsme jeli na pohotovost a srdíčko už nebilo :(
Doktor mi dal na výběr jestli chci samovolný potrat, nechat tělo se s tim samo vypořádat a nebo zítra přijít na revizi. Já nevím jak se rozhodnout, radši bych volila aby si to tělo samo vyřešilo, z revize mám strach. Ale zase co když se všechno samo nezvládne a stejně na revizi budu muset….. radu prosím? Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
825
26.12.22 12:05

Ahoj, je mi to líto. Za mě zkušenost s revizi: sla jsem na sál, uspali mě, podle hodin jsem tam byla max. 15 min, probudila sem se, cely zbytek dne lehké krvácení a MS bolesti, odešla jsem po cca 2 hodinách po svych, druhy den jsem fungovala úplně normálně. Příští mesic jsem otehotnela a vše bylo ok. Spontánní potrat sem nezažila, ale četla jsem tu několik případu kdy holky čekaly až miminko odejde několik dnů a jedna i několik týdnu, občas to i tak konci revizi protoze tam něco zustane. Kamarádka takto potratila a říkala ze to z ni najednou všechno vyjelo a byla to docela jatka. Je to na tobě, ja byla rada za revizi, protoze jsem to měla vyřešené hned a věděla jsem, ze je to ok a mohla se přes to přenést a uzavřít si to, čekat několik dni až se to “stane” a navíc všechno uvidím, muže mě to zastihnout v blbou chvíli atd. by bylo pro mě výrazně horší. Drz se ať se rozhodneš jakkoli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 12:12
@NelkaK píše:
Ahoj, je mi to líto. Za mě zkušenost s revizi: sla jsem na sál, uspali mě, podle hodin jsem tam byla max. 15 min, probudila sem se, cely zbytek dne lehké krvácení a MS bolesti, odešla jsem po cca 2 hodinách po svych, druhy den jsem fungovala úplně normálně. Příští mesic jsem otehotnela a vše bylo ok. Spontánní potrat sem nezažila, ale četla jsem tu několik případu kdy holky čekaly až miminko odejde několik dnů a jedna i několik týdnu, občas to i tak konci revizi protoze tam něco zustane. Kamarádka takto potratila a říkala ze to z ni najednou všechno vyjelo a byla to docela jatka. Je to na tobě, ja byla rada za revizi, protoze jsem to měla vyřešené hned a věděla jsem, ze je to ok a mohla se přes to přenést a uzavřít si to, čekat několik dni až se to “stane” a navíc všechno uvidím, muže mě to zastihnout v blbou chvíli atd. by bylo pro mě výrazně horší. Drz se ať se rozhodneš jakkoli :kytka:

U toho samovolného se bojím že se to nerozjede hned, včera jsem krvácela, dneska vůbec nic.. a že nakonec stejně na revizi za dva týdny stejně půjdu.
Po revizi jsi ještě čekala na menzes a pak jste se začali snažit? Nebo jsi to už vůbec nedostala?
Děkuju za zkušenost :srdce:

• Citovat
  • Upravit
825
26.12.22 15:19
@Anonymní píše:
U toho samovolného se bojím že se to nerozjede hned, včera jsem krvácela, dneska vůbec nic.. a že nakonec stejně na revizi za dva týdny stejně půjdu.
Po revizi jsi ještě čekala na menzes a pak jste se začali snažit? Nebo jsi to už vůbec nedostala?
Děkuju za zkušenost :srdce:

Ja čekala na revizi na termín asi 5 dni a taky jsem mírně začínala krvacet, ale nerozjelo se to a doktor mi dělal pred zákrokem utz a říkal ze by to ještě trvalo.
Myslím ze sem jednu ms dostala slabší par dni nato, další pak už ne. Doktor říkal ze je vše ok ze nemusíme držet sestinedeli a můžeme hned a vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 19:35
@NelkaK píše:
Ja čekala na revizi na termín asi 5 dni a taky jsem mírně začínala krvacet, ale nerozjelo se to a doktor mi dělal pred zákrokem utz a říkal ze by to ještě trvalo.
Myslím ze sem jednu ms dostala slabší par dni nato, další pak už ne. Doktor říkal ze je vše ok ze nemusíme držet sestinedeli a můžeme hned a vyšlo to.

Děkuju ti za tvou zkušenost :srdce:
Zatím jsem rozhodnutá pro revizi, nekrvacim teď vůbec a prostě čekat na potrat.. ne to bych nedala. :(

• Citovat
  • Upravit
825
26.12.22 19:47
@Anonymní píše:
Děkuju ti za tvou zkušenost :srdce:
Zatím jsem rozhodnutá pro revizi, nekrvacim teď vůbec a prostě čekat na potrat.. ne to bych nedala. :(

Ono se to muže rozjet kdykoli, za pět minut pět dni nebo vůbec. Když jsem to pak říkala par kamarádkám tak se ukázalo ze většina z nich tím taky prošla, je to velmi časté bohužel, ale nikdy jsme to neřešila až když se mi to stalo.

Jo a ještě jedna věc mě napadla v souvislosti s revizi. Doktor vše co odebral poslal na genetiku a tam se potvrdilo, ze to byla blba náhoda a ne nic u čeho je předpoklad, ze by se to mělo opakovat. Což by se u samovolného samozřejmě nestalo. Nemáš zač, ať ti to dobre dopadne a rychle se z toho oklepes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 22:22
@NelkaK píše:
Ono se to muže rozjet kdykoli, za pět minut pět dni nebo vůbec. Když jsem to pak říkala par kamarádkám tak se ukázalo ze většina z nich tím taky prošla, je to velmi časté bohužel, ale nikdy jsme to neřešila až když se mi to stalo.Jo a ještě jedna věc mě napadla v souvislosti s revizi. Doktor vše co odebral poslal na genetiku a tam se potvrdilo, ze to byla blba náhoda a ne nic u čeho je předpoklad, ze by se to mělo opakovat. Což by se u samovolného samozřejmě nestalo. Nemáš zač, ať ti to dobre dopadne a rychle se z toho oklepes :kytka:

Taky jsem zjistila kolik známych si tim prošlo. Sestra, sestřenky, spolužačky… děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty