Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Čeká mě revize po císaři. Mam z toho strach. Klukovi bylo teď 7let a od jeho narození jsme měla bolesti. Konečně jsme minulí rok přesvědčila doktora že mě to opravdu bolí a že tam něco je. Zanítil se mi steh v břich. (jak to nechápu.) Hlavně netušim jak jsme to do ted vydržela. Mam jít až v březnu, ale bolesti mam čim dál větší tak že si půjdu zas sednout na ambulanci chirurgie a říct že už se to nedá snášet ta bolest. Manželské povinnosti zanedbávám. Z klukama si nehraji pač většinu času jsme natáhlá aby to tak nebolelo. Mam ještě druhého syna tomu je skoro 4 roky. A ani při druhém císaři nestudovali proč mě bolí levá strana. Má někdo zkušenost?
Jako 7 let zanícený jeden steh? tomu se mi ani nechce věřit, to by se přeci zánět rozšířil na okolní tkáň, ne? Jestli tam nebude spíš srůst ![]()
No jak mi to vysvětloval lekař steh se zanítil a udělala se kolem něj něco. ted nevim jak přesně se tomu říká a pak to tolik nebolelo, al eposlední dobou to je zas extrém. Kuže svědí jako bych tam měla tisíc jehliček a nebo by to řezalo. Vim zní to blbě.
@zapouzi píše:
Má to kolem 3 cm.na sonu to bylo vidět
Aha. Se asi zapouzdril. Tak pri bolestech by to mohli udelat jned
@araw píše:
Aha. Se asi zapouzdril. Tak pri bolestech by to mohli udelat jned
zapouzdřil bude to správné slovo.
@LenkaZi zajdi na konzultaci i nekam jinam, do brezna bych necekala
V pondělí jdu znovu na chóru. Jsem z C. Budějovic na vyšetření jsem byla i v Písku. A tam se na sonu z hrozil.