Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, prosím o radu, už to psychicky nedávám, celý rok jsem v jednom kuse nemocná, kašel, rýma, bolest uší, dutin, z toho motání hlavy, závratě, to se stále opakuje, atb. nepomáhají, vždy se to vrátí hodně rychle
.Už nevím co dělat, aby se to nevracelo ![]()
@misacek00 tak tohle mám od minulého roku, co jsem otěhotněla a teď kojim, jsem pořád na kupě. Nezabírá vůbec nic - vitamíny, doplňky stravy, otužování, prostě nic.. Leda zajít k dr a léčit se nějak komplexně
ovšem já mám dr, která neřeší nic, takže jsem to neudělala ![]()
@misacek00 co začít pít zázvorový čaj? A naučit se ho třeba pít každý den, alespoň jako prevence? Jen jsem tedy četla, že by ho neměli nadměrně pít lidé s vysokým krevním tlakem. U nás teda od září, co šla starší do školky, tak jsme taky byli v jednom kole a všichni celá rodina…měli jsme klasika rýma, kašel, pak tu virózu nohy ruce usta, pak malinká zánět průdušek, mezi tím vším stále rýma a kašel…ale ted teda jak přišly mrazy, tak lepší. A já s manželem právě začli pít ten čaj přes den a na noc jsem si dala slivovici, když jsem cítila, že na mě zas něco leze
Zkus se objednat na imunologii, tím myslím nic nezkazíš. Já tam jdu zrovna zítra ![]()
Jinak jestli nemáš nějaké alergie nebo jiné problémy, tak si zvyšuj imunitu přírodně, jako vitamínem C (citron, kyselé zelí), dělej si čaj se zázvorem, bašti brusinky a hlívu ústřičnou, i pohyb je důležitý. ![]()
Mám ted krátce grepový kapky na imunitu, hlívu jsem zkoušela, ale zas jsem z toho měla průjem
takže nic
máš malé mimčo? nebo ještě kojíš?
Bude to imunitou - ty rýmy, kašle atd. - určitě! Měla jsem to stejné - ale až jak jsem se vrátila do práce a synek začal do školky - to jsem byla chodící katastrofa - v jednom kuse nemocná!! Synek nebyl nemocný ani zdaleka tak jako já…
Pokud seš doma, do práce nechodíš, zkusila bych sama něco na imunitu - já teda od srpna každý den poctivě ráno vycumlám preventan, dělám to už několik let po sobě a beru až do dubna, snad až do května. Grepové kapky jsou dobré - myslíš ten Citrovital, že?? Taky s ním mám dobrou zkušenost…Nebo si kupuju směs bylinek na imunitu v sirupu, teď nevím ten název, chodím do prodejny zdravé výživy…Je toho celkem dost, co se dá vyzkoušet - akorát s tou hlívou zkušenost nemám, nikdy jsme to nezkusili..
CO se týká motání hlavy a těch „závratí“ - to může být nebezpečné, fakt problém, na to pozor!! Může to být od zablokované krční páteře - měla jsem to po porodu druhého synka, naráz zničeho nic, až mu byly tak 3 měsíce, tak to začalo - motolice, nemožnost soustředit zrak na jeden bod, všechno mi to „lítalo“ a nakonec zvracení…byla to bloklá krční páteř - naštěstí jsem si to odblokovala sama - začala jsem všelijak kroutit hlavou, cvičit krkem a ty rány, jak se to odblokovávalo, to teda bylo něco!! V životě jsem něco takového neměla, ale jakmile někdo napíše motolice, závratě - může to být krční páteř!!! Jestli to máš delší dobu, nezbyde než zajít k doktorovi
omluva za román, píšu, co mě tak napadá ![]()
@jenny.fields můžu se zeptat, co to je? Tedy k čemu je to dobré? ![]()
@Gerberka píše:
@misacek00máš malé mimčo? nebo ještě kojíš?
Bude to imunitou - ty rýmy, kašle atd. - určitě! Měla jsem to stejné - ale až jak jsem se vrátila do práce a synek začal do školky - to jsem byla chodící katastrofa - v jednom kuse nemocná!! Synek nebyl nemocný ani zdaleka tak jako já…
Pokud seš doma, do práce nechodíš, zkusila bych sama něco na imunitu - já teda od srpna každý den poctivě ráno vycumlám preventan, dělám to už několik let po sobě a beru až do dubna, snad až do května. Grepové kapky jsou dobré - myslíš ten Citrovital, že?? Taky s ním mám dobrou zkušenost…Nebo si kupuju směs bylinek na imunitu v sirupu, teď nevím ten název, chodím do prodejny zdravé výživy…Je toho celkem dost, co se dá vyzkoušet - akorát s tou hlívou zkušenost nemám, nikdy jsme to nezkusili..
CO se týká motání hlavy a těch „závratí“ - to může být nebezpečné, fakt problém, na to pozor!! Může to být od zablokované krční páteře - měla jsem to po porodu druhého synka, naráz zničeho nic, až mu byly tak 3 měsíce, tak to začalo - motolice, nemožnost soustředit zrak na jeden bod, všechno mi to „lítalo“ a nakonec zvracení…byla to bloklá krční páteř - naštěstí jsem si to odblokovala sama - začala jsem všelijak kroutit hlavou, cvičit krkem a ty rány, jak se to odblokovávalo, to teda bylo něco!! V životě jsem něco takového neměla, ale jakmile někdo napíše motolice, závratě - může to být krční páteř!!! Jestli to máš delší dobu, nezbyde než zajít k doktorovi
omluva za román, píšu, co mě tak napadá
Krční páteř prý zablokovanou mám hodně, chci to začít řešit, ale přijde mi že když zrovna nejsem nemocná tak se mi hlava tolik nemotá.
ta páteř je opravdu nebezpečná - začni ji řešit co nejdřív!!!
jak máš staré mimčo? to ostatní bude asi imunitou - že se tě všechno „chytá“ ![]()
@misacek00 ja bych rekla ze se ti na zdravi zacal podepisovat stres, ustavicnej stres a to neni dobre, z toho i blokla pater, taky to tak mam.. Doma se uz vyresilo?
Příspěvek upraven 01.01.15 v 20:31
@misacek00 Tu hlívu jsi zkoušela v jaké formě? Dá se koupit i v tabletách v lékárně. A krom těch kapek? Jíš zdravě? Hodně ovoce s vitamínem C? Ten je moc důležitý.
@misacek00 Ještě mě napadá, po těch atb můžeš mít vytřískanou mikroflóru ve střevech a ta je pro imunitu taky důležitá, brala jsi pak něco s lactobacily nebo tak?
@misacek00 rakytník. Radím to do omrzení všude. Na imunitu super věc