Celý rok nemocná, já už prostě nemůžu

718
1.1.15 19:53

já už prostě nemůžu :-(

Ahoj, prosím o radu, už to psychicky nedávám, celý rok jsem v jednom kuse nemocná, kašel, rýma, bolest uší, dutin, z toho motání hlavy, závratě, to se stále opakuje, atb. nepomáhají, vždy se to vrátí hodně rychle :-(.Už nevím co dělat, aby se to nevracelo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
1.1.15 19:55

@misacek00 tak tohle mám od minulého roku, co jsem otěhotněla a teď kojim, jsem pořád na kupě. Nezabírá vůbec nic - vitamíny, doplňky stravy, otužování, prostě nic.. Leda zajít k dr a léčit se nějak komplexně :think: ovšem já mám dr, která neřeší nic, takže jsem to neudělala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.1.15 19:55

@misacek00 Probrat s psychosomatikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
1.1.15 19:56

@misacek00 co začít pít zázvorový čaj? A naučit se ho třeba pít každý den, alespoň jako prevence? Jen jsem tedy četla, že by ho neměli nadměrně pít lidé s vysokým krevním tlakem. U nás teda od září, co šla starší do školky, tak jsme taky byli v jednom kole a všichni celá rodina…měli jsme klasika rýma, kašel, pak tu virózu nohy ruce usta, pak malinká zánět průdušek, mezi tím vším stále rýma a kašel…ale ted teda jak přišly mrazy, tak lepší. A já s manželem právě začli pít ten čaj přes den a na noc jsem si dala slivovici, když jsem cítila, že na mě zas něco leze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
1.1.15 19:56

Zkus se objednat na imunologii, tím myslím nic nezkazíš. Já tam jdu zrovna zítra :kytka:
Jinak jestli nemáš nějaké alergie nebo jiné problémy, tak si zvyšuj imunitu přírodně, jako vitamínem C (citron, kyselé zelí), dělej si čaj se zázvorem, bašti brusinky a hlívu ústřičnou, i pohyb je důležitý. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
1.1.15 19:59

Taky doporučuji psychosomatika

• Citovat
  • Upravit
718
1.1.15 20:00

Mám ted krátce grepový kapky na imunitu, hlívu jsem zkoušela, ale zas jsem z toho měla průjem :-(takže nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3782
1.1.15 20:08

@misacek00

máš malé mimčo? nebo ještě kojíš?

Bude to imunitou - ty rýmy, kašle atd. - určitě! Měla jsem to stejné - ale až jak jsem se vrátila do práce a synek začal do školky - to jsem byla chodící katastrofa - v jednom kuse nemocná!! Synek nebyl nemocný ani zdaleka tak jako já…

Pokud seš doma, do práce nechodíš, zkusila bych sama něco na imunitu - já teda od srpna každý den poctivě ráno vycumlám preventan, dělám to už několik let po sobě a beru až do dubna, snad až do května. Grepové kapky jsou dobré - myslíš ten Citrovital, že?? Taky s ním mám dobrou zkušenost…Nebo si kupuju směs bylinek na imunitu v sirupu, teď nevím ten název, chodím do prodejny zdravé výživy…Je toho celkem dost, co se dá vyzkoušet - akorát s tou hlívou zkušenost nemám, nikdy jsme to nezkusili..

CO se týká motání hlavy a těch „závratí“ - to může být nebezpečné, fakt problém, na to pozor!! Může to být od zablokované krční páteře - měla jsem to po porodu druhého synka, naráz zničeho nic, až mu byly tak 3 měsíce, tak to začalo - motolice, nemožnost soustředit zrak na jeden bod, všechno mi to „lítalo“ a nakonec zvracení…byla to bloklá krční páteř - naštěstí jsem si to odblokovala sama - začala jsem všelijak kroutit hlavou, cvičit krkem a ty rány, jak se to odblokovávalo, to teda bylo něco!! V životě jsem něco takového neměla, ale jakmile někdo napíše motolice, závratě - může to být krční páteř!!! Jestli to máš delší dobu, nezbyde než zajít k doktorovi

omluva za román, píšu, co mě tak napadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.1.15 20:09

@jenny.fields můžu se zeptat, co to je? Tedy k čemu je to dobré? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
1.1.15 20:17
@Gerberka píše:
@misacek00

máš malé mimčo? nebo ještě kojíš?

Bude to imunitou - ty rýmy, kašle atd. - určitě! Měla jsem to stejné - ale až jak jsem se vrátila do práce a synek začal do školky - to jsem byla chodící katastrofa - v jednom kuse nemocná!! Synek nebyl nemocný ani zdaleka tak jako já…

Pokud seš doma, do práce nechodíš, zkusila bych sama něco na imunitu - já teda od srpna každý den poctivě ráno vycumlám preventan, dělám to už několik let po sobě a beru až do dubna, snad až do května. Grepové kapky jsou dobré - myslíš ten Citrovital, že?? Taky s ním mám dobrou zkušenost…Nebo si kupuju směs bylinek na imunitu v sirupu, teď nevím ten název, chodím do prodejny zdravé výživy…Je toho celkem dost, co se dá vyzkoušet - akorát s tou hlívou zkušenost nemám, nikdy jsme to nezkusili..

CO se týká motání hlavy a těch „závratí“ - to může být nebezpečné, fakt problém, na to pozor!! Může to být od zablokované krční páteře - měla jsem to po porodu druhého synka, naráz zničeho nic, až mu byly tak 3 měsíce, tak to začalo - motolice, nemožnost soustředit zrak na jeden bod, všechno mi to „lítalo“ a nakonec zvracení…byla to bloklá krční páteř - naštěstí jsem si to odblokovala sama - začala jsem všelijak kroutit hlavou, cvičit krkem a ty rány, jak se to odblokovávalo, to teda bylo něco!! V životě jsem něco takového neměla, ale jakmile někdo napíše motolice, závratě - může to být krční páteř!!! Jestli to máš delší dobu, nezbyde než zajít k doktorovi

omluva za román, píšu, co mě tak napadá ;)

Krční páteř prý zablokovanou mám hodně, chci to začít řešit, ale přijde mi že když zrovna nejsem nemocná tak se mi hlava tolik nemotá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3782
1.1.15 20:22

@misacek00

ta páteř je opravdu nebezpečná - začni ji řešit co nejdřív!!!

jak máš staré mimčo? to ostatní bude asi imunitou - že se tě všechno „chytá“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
1.1.15 20:26

@misacek00 ja bych rekla ze se ti na zdravi zacal podepisovat stres, ustavicnej stres a to neni dobre, z toho i blokla pater, taky to tak mam.. Doma se uz vyresilo?

Příspěvek upraven 01.01.15 v 20:31

• Citovat
  • Upravit
12550
1.1.15 20:26

@misacek00 Tu hlívu jsi zkoušela v jaké formě? Dá se koupit i v tabletách v lékárně. A krom těch kapek? Jíš zdravě? Hodně ovoce s vitamínem C? Ten je moc důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
1.1.15 20:28

@misacek00 Ještě mě napadá, po těch atb můžeš mít vytřískanou mikroflóru ve střevech a ta je pro imunitu taky důležitá, brala jsi pak něco s lactobacily nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.1.15 20:30

@misacek00 rakytník. Radím to do omrzení všude. Na imunitu super věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie